Отговори на тема стр <  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 72
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Първо - до колкото успях да разбера този човек с двете обяви и субаруто на 90000 когато докара кола и демонтира първо джантите и после ти иска около 1000 лв. за лети джанти.
Второ - близък е с един от бившите майстори на "Митака" и преди да се пуснат на обява минават през него.
Трето - от достоверни източници черното за 7700 лв. имало проблем с кардана който бил оправен (можеби).
Четвърто - не казва за третото.
Не знам ваша преценка !!!

Нед Яну 19, 2014 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 102
Автомобил: Outback H6 '02
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И на мен ми е направило впечатление, че в неговите обяви колите винаги са без лети джанти и почти винаги без задна щора, а то за какво било :)

Нед Яну 19, 2014 9:49 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 100
Автомобил: H6 02
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Когато си търсих моята кола и аз се заглеждах по колите от този търговец и ако не бях намерил моето, най-вероятно щях да си взема от него. Истината обаче е, че връща доста километрите на колите (кой ли не го прави де). Забелязах това, понеже разглеждах обявите за коли от Швейцария на comparis.ch (или нещо от сорта) и най-евтините се появяваха след време като негови обяви, но много напудрени, с върнат километраж и без джантите (благодарение на колегата вече знаем защо ROFL ).
Разбира се всички джамбази ползват подобни трикове, та всичко е въпрос на съотношение цена/състояние на колата.

Нед Яну 19, 2014 10:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 171
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз като взех моята,в автокъщата имаше да се продават оригинални джанти от субару с чисто нови гуми и джантите светеха.Мойте джанти пак са такива но подпухнали и обути с различни марки гуми и задните опасани галошки.Другия комплект се продаваше за 1200 лв,честен търговец.

Нед Яну 19, 2014 10:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 199
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Моята я взех от въпросния търговец - като за "свой човек" - така беше казал на негови приятели.
Та, "като за свой човек" ето какво излезе по колата: още с излизането от КАТ - докато стигна до в къщи - блокирал спирачен апарат, невероятно силни вибрации /били от гумите/, а после канала показа и теч на масло от предните гарнитури под ангренажа + лек теч от дясната глава и разлика в работата на двете глави.
Вибрациите нямаха нищо общо с гумите - оказа се разбит кардан, а в последствие излезе и че кардана е от легаси, а не от аутбек - в резултат на това беше разбит и лагера на диференциала - благодарение на Любо от Люлин, проблема беше отстранен /след една дузина качване и сваляне на кардан, рециклиране и какво ли още не, докато се разбере, че просто това не е моят кардан - явно е бил подменен, заедно с дифа!/..... като "за свой човек". Капака на дясната глава беше свалян и затворен със силикон!, а не с нови гарнитури - колкото да се отбие номера. Чак после забелязах и че тавана на купето е претапициран, подшивана беше и кожата на моята седалка и боядисана ама като за продаване, щото като падна боята след няма и месец и се видяха различните парчета кожа - маскирано "като за свой човек"... :pardon: Мммм-да - предни дискове за смяна и вероятен проблем в хидро-съединителя - все като за "свой човек".

Не искам да кажа, че той я е привел в такова състояние /въпреки, че колата стоя при него доста дълго и цената й в един момент падна рязко с ок. 1000лв. - що ли!?/, но пък някои неща няма как да са така оригинално по колата - вибрациите й бяха толкова силни, че вътре не се седеше - никой нормален /а и ненормален/ швейцарец не би си карал така колата, камо ли пък да си смени сам кардана с неподходящ! Та, ако някой иска кола като за "свой човек" - той е неговия човек :cool: - по обявите е Субару-кар, иначе е просто Мишо.
Всичко това беше съответно отремонтирано и възстановено от мен, само че цената накрая се получи съвсем друга!

Пон Яну 20, 2014 12:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Търговци като този няма ли къде да се вписват във форума, че да знаят хората кого да избягват !?...

Пон Яну 20, 2014 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 171
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Много хора първо купуват после четат и питат.

Пон Яну 20, 2014 6:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Може би е добре в "Сервизи и магазини" да се направи теми: "Бял списък с автокъщи" и "Черен списък с автокъщи", и да са на челна позиция, може и на друго място, дайте идеи, в помощ ще е на всички все пак.

Пон Яну 20, 2014 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Отговори с цитат
sniper написа:
Може би е добре в "Сервизи и магазини" да се направи теми: "Бял списък с автокъщи" и "Черен списък с автокъщи", и да са на челна позиция, може и на друго място, дайте идеи, в помощ ще е на всички все пак.

viewtopic.php?f=1&t=12252

тя темата си е на мястото :)

Пон Яну 20, 2014 6:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 102
Автомобил: Outback H6 '02
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Лапнаха го като топъл хляб това суби, явно е било хубаво, не можах да го видя.
За продавача нищо не мога да кажа, знам само че трима приятели си взеха коли от него, и тримата са доволни.
Пак минавам в позиция на търсене и дебнене ;)

Пон Яну 20, 2014 7:18 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега bobi161,бе тая кола не я ли покара преди да я платиш.А защо не я закара при Любо преди,а не след,там и течоветв щяха да лъснатС това не искам да кажа,че проблема не е в търговеца,а просто в БГ доверие на никой.Аз моя Аутбек съм го взимал също от въпросния Мишо,ама до тогава не знаех как се казва.Съответно бяха изпълнени гореописаните мероприятия,после купуването.Засега съм без проблеми,с перфектни ал.джанти и щора.На мойта видимо бяха полирани фаровете и беше пастирана,а километрите въобще не ги гледам....

Пон Яну 20, 2014 11:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 93
Нов фен
Отговори с цитат
fenix написа:
Колега bobi161,бе тая кола не я ли покара преди да я платиш.А защо не я закара при Любо преди,а не след,там и течоветв щяха да лъснатС това не искам да кажа,че проблема не е в търговеца,а просто в БГ доверие на никой.Аз моя Аутбек съм го взимал също от въпросния Мишо,ама до тогава не знаех как се казва.Съответно бяха изпълнени гореописаните мероприятия,после купуването.Засега съм без проблеми,с перфектни ал.джанти и щора.На мойта видимо бяха полирани фаровете и беше пастирана,а километрите въобще не ги гледам....

:good: :beer:

Вто Яну 21, 2014 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 9
Автомобил: Mitsubishi Colt
Телефон: 0883382144
Нов фен
Отговори с цитат
Това изглежда също много добре, но километрите са въртяни поне на половина според мене :) Другото оставям на по-компетентните да кажат.

Вто Яну 21, 2014 9:31 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 100
Автомобил: H6 02
Нов фен
Отговори с цитат
skaliente написа:
Това изглежда също много добре, но километрите са въртяни поне на половина според мене :) Другото оставям на по-компетентните да кажат.

При този автомобил липсва копчето ВДЦ Офф. Или просто е 2001 преди да въведат този бутон, или проблемът е по-голям и затова е махнат бутона.

Вто Яну 21, 2014 10:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 199
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76
Отговори с цитат
fenix написа:

Гледай сега - за карането - без номера къде и как да я карам, че да разбера какво й е!? Повечето неща само с гледане не се "виждат", а теча е най-малкия проблем. Не съм я взел без оглед от майстор, но я взех от него, поради коментар, който той направи пред негови хора /с които работи и твърдяха, че му били хубави колите/, а именно, че е "за близки хора"!
А при Любо едва ли щяха да видят повече, отколкото видя моя майстор - просто на пръв поглед колата изглежда поносимо...., докато не почна Любо да се мъчи с нея и набързо излезнаха подробностите, а ла "свои човек". Не казвам и че всичко при него е зле, обаче с така подменени детайли и "замазани" дефекти силно се съмнявам да е била карана в Швейцария - такива цигании се правят само от родните джамбази, а и коментара му беше, че такава до сега не му била идвала, в такова свежо състояние - представям си ако е вярно, твоята, напр., в какво състояние е била, преди той да я маскира /това, ако изхождаме от достоверността на неговите приказки, а не че е реално така/.
Значи нямам против, да - вкарват се отпадъците, че са евтини, маскират се, мажат се и прочие, но когато става въпрос за хора, с които работиш, да лъжеш, просто не е почтено и именно за това най накрая реших да споделя конкретни детайли, за да се знае нивото на почтеност - който иска нека си взима от него - явно вкарва и запазени бройки - просто да търси варианти за каране - в крайна сметка, за разлика от много други автокъщи, които влагат някакъв минимум в отстраняването на тех-проблемите, правят основно измиване и изпиране на колите, имаш възможност да ги покараш, щото са си взели номера за целта, той си спестява и тези разходи - да ме прощаваш, ама не давам чушки и домати, а плащам от Собствените си пари и трябва да има двустранен процес в сделката - даже да е благодарен, че до сега си мълчах! Че ако седна да разкажа и останалото, дето го пропускам, няма да ми стигне мястото тук - а говоря все за факти, които подлежат на проверка!
В крайна сметка, можех да изчакам следваща бройка, но допуснах да повярвам, заради хората, които го препоръчаха - сега и на тях им е неудобно, че си заложиха името....
Както и да е - колата вече в отлично състояние, с любезното съдействие на Любо, за което мога само да съм му изкл. благодарен; и на Пацоне също!
А пък Мишо - ами всеки си плаща цената за гяволъка - както аз си платих за наивността, така и той ще за неговия - има обективен закон за запазване на справедливостта и рано, или късно всеки се сблъсква с него.... :pardon:

Вто Яну 21, 2014 10:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Както казах вече,с поста си не съм целял да те упреквам теб и кофти,че така е било подлъгано доверието ти.Както вече е ясно на всички това професията "търговец на автомобили" си е обидно понятие.Поне си привел автомобила в добро състояние и дано в бъдеще да си приключил с ремонтите и само газ :good: .

Вто Яну 21, 2014 2:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
skaliente написа:

Не само копчето липсва,а и фаровете са от преди фейслифта.

Вто Яну 21, 2014 2:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 129
Автомобил: Легаси '99, 2.5, седан
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
DimitrovE написа:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389778612533546&f1=details&slink=5d

Момчета може ли малко помощ с тази ?!...
Още не съм имал Субару и съм решен да взема една такава. Прочетох доста във форума и на това се спрях.
Ако някои я е гледал може да сподели?

Този Бек не съм го гледал, но познавам собственика - Любо се казва...кара от Шв на собствен ход, колите не са му лоши! Учудвам се, че не иска да минете на сервиз - сигурно има нещо, което го притеснява...още повече, че тази кола я видях на обява септември месец, мисля... Сега обявата е ъпдейтната и затова е с нова дата! При него и регистрацията е малко тегава - ужким всичко е наред с документите, ама по митницата правят някаква магария и после в КАТ не си ли платиш на някой, който знае какво да прави - живо чудо, няма регистриране! :) Та с мито и регистрация си скачаш с още хиляда лева!

Вто Яну 21, 2014 6:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодаря ти!
Тъкмо се навивах да му предложа сделка но най-вероятно няма.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5fl2qa
Утре ще огледам този. Ако вече го е гледал някои може да каже как е?

Вто Яну 21, 2014 6:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
DimitrovE написа:
Благодаря ти!
Тъкмо се навивах да му предложа сделка но най-вероятно няма.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5fl2qa
Утре ще огледам този. Ако вече го е гледал някои може да каже как е?

Да не се разсърди някой,ама от Северозападна Бг Все проблеми излизат.
Но пък цените са добри :cry:

Вто Яну 21, 2014 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 157  >