Отговори на тема
 Как да си свържа CD-то 
Автор Съобщение

Постове: 150
Автомобил: Legacy 1.8 GL 1993
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Купих си jvc kd-g402 и сега днес се опирах да го инсталирам в колата.Но проблема е че отзад изходите му са различни от тези на колата.На колата е евробукса(или там както се казва),а сд-то е с две отделни правоъгълни места,където се пъхат кабелите от колата.Не не става.Та ,не става.
Питам се дали знаете,къде мога да отида та някой да ми го свърже?
Тоест,някой сервиз за такова нещо или магазин.
Ще съм ви много благодарен за отговор.

Ето снимки на изгходите или входовете и какво е точно отпред.

http://img.data.bg/i.php?show=915206&ctrl_id=nyx7xh#img
http://img.data.bg/i.php?show=915207&ctrl_id=qmacra#img

Колата е Легаси от 92.Тази евробукса е слагана допълнително(има си две букси за които е сложена евробуксата,но те не стават за това касетофонче).

Нед Апр 20, 2008 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Дядо Коледа, дори не знаем от къде си, но за момента не е и толкова важно :idea:
Във всеки един магазин за аудио техника има поне един, който разбира от тия неща и срещу някакво заплащане работата ще стане. И аз си тормозих главата, ама като отидох за 2 часа хората ми прекараха кабели, инсталации, вързаха ми всичко, настройха ми го и си тръгнах супер удовлетворен. Платих си разбира се, но 2 часа ядох, подсвирквах, подритвах камъчета и обсъждахме колата, а на един симпатичен чичко се наложи да обяснявам, че мотора си е чисто японски и не съм го вадил от коша на дръгливите Алфи - никакви грижи. Пей сърце беше цялата работа, а после се полюбувах на чудесния саунд :-)

PS: От такива опити за инсталация знаеш ли какви бели стават ? После търсиш жичкаджия и най-накрая някой по звука.
Пред очите ми изгоря цяла кутия с бушони на един Хюндай...заради опити разни :lol:
Та не опитвай, потърси съдействие от човек, който знае къде и какво пипа ;)
Айде, късмет.

Пон Апр 21, 2008 12:52 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ще потърся.Благодаря.

Пон Апр 21, 2008 6:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 17
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ако виждам правилно на JVCто буксата е всъщност евробукса, би трябвало да стане директноя пусни снимка и на буксата в колата и ще ти кажа.Предполагам че, двете букси от колата ще станат. Принципно едната е за говорителите а другата е захранването , и те би трябвало да станат директно в JVCто, както е на снимката, горния вход е за колоните а долния е захранването Но колегата е прав , ако не си в час е по-добре да отидеш при някои който е, за да не се налага после да оправяш инсталация или изгоряло JVC. Ако мога да съм полезен с нещо питай, от разстояние е трудно, но с каквото мога.

P.S. от къде си ? ако сме близо един до друг ще стане най лесно. просто ще се видим и ще станат нещата.

Пон Апр 21, 2008 12:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Не знам дали е нормално,но един мшмурок ми иска 25 лв за монтажа на евробуксата.То ми се струва много ва.Това е 1/4 от цената на сд-то.Дали са такива цените или този много взима.Да препоръчате къде да отида.
А за горния пост - от София съм.Ако пратиш телфон може да се разбереме нещо.Предпшочитам на теб да дам,отколкото на този сервизджия.

Вто Апр 22, 2008 8:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 17
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Драснал съм ти ЛС.

25лв май е множко, но зависи има трагични случаи където трябва да се възстанивява куп неща, или да се правят на ново. Но прдполагам при теб не е така, и ако нещата са си нормални е множко.
Ако решиш звънкай, само да имам време и ще свирнеш.

Сря Апр 23, 2008 2:07 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 802
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
колега ако си в Софиа ,има едни пичове ДЕКАЖИИТЕ ТЕ СА МН ДОБРИ НАМЕН ВСИчКИ КАСЕТОФОНИ МИ СЕ МОНТИРАТ НА СУБАРУТО ТАМ.Намират се на бул Европадо Мото Пфое на светофара(не на сфетофара на метрото а на другиа сфетофар малкиа) те не само ще ти слогжат касетофона а могат да ти предложат и хубави колони за него.Не опитваи само когато упитах сам Митака понеже работихме преди заеддно ми извади некаква схема и ми каза "този е тва този е онова" и в краина сметка БУМ на кйасетофона,после ми каза "ееееееееееееее аз съм е гледал на обратно схемата"
dqdokoleda написа:
Купих си jvc kd-g402 и сега днес се опирах да го инсталирам в колата.Но проблема е че отзад изходите му са различни от тези на колата.На колата е евробукса(или там както се казва),а сд-то е с две отделни правоъгълни места,където се пъхат кабелите от колата.Не не става.Та ,не става.
Питам се дали знаете,къде мога да отида та някой да ми го свърже?
Тоест,някой сервиз за такова нещо или магазин.
Ще съм ви много благодарен за отговор.

Ето снимки на изгходите или входовете и какво е точно отпред.

http://img.data.bg/i.php?show=915206&ctrl_id=nyx7xh#img
http://img.data.bg/i.php?show=915207&ctrl_id=qmacra#img

Колата е Легаси от 92.Тази евробукса е слагана допълнително(има си две букси за които е сложена евробуксата,но те не стават за това касетофонче).

power tuning
repair and maintenance for Subaru

бъди един от нас Daniel S