Отговори на тема стр <  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Mladen99 написа:

Другите глупости няма да ги коментирам НО си в голяма грешка и недеи да го пишеш повече че тотално ще объркаш много други хора които идея си нямат за какво иде реч.
Потдръжката на такава кола е много по евтина дори от тази на автомобили от по нисък клас, като полото и авенсиса които караш.

много облъчено младене...чисто нова кола(субару),за една година и половина навъртяни 75хил км,и да духне гарнитура и най тъпото е + един болт не е бил завит на главата..и не е помирисвала газ(нито течна нито изпарена) и според теб колко е струвал ремонта на толква евтиното?
ПП.най вероятно не му е провървяло на собственика!!!

Нед Яну 26, 2014 3:11 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
obfuscated написа:
Mladen99: Ти май си в групата на хората, които са си купили колата за над 15к пари, сигурно доста повее от 15к.

Смяна на съединител на 2.0 Легаси беше 900+ пари преди време. Доста от ръчките имат грижи с маховика, дори и по-новите. Смяна на среден диференциал 500-700 (шанса да се наложи смяна е доста голям). Смяна на ангренаж с 200 повече от на повечето 4 цилиндрови коли. Трябва да се кара с 4 еднакви гуми. Харчи с 1л повече от кола с предно. Определено Субару не е евтина марка и хората трябва да са подготвени психически като си го купуват. :)
Трябва също да се има в предвид, че понеже колата "минава навсякъде" не е такава, която се купува, за да се жали.

За колко съм си взел колата си е моя работа, мога да ти кажа колко я продавам. (може да съм я взел и за много по малко ;-) шанс )
Повечето нови коли са с демпферен маховик и тои нее евтин без значение от марката/
За среден диференциал ами аз за толкова време съм чул само 1 или 2-ма да са се оплакали че след покупка имат ядове. Просто е прави се един тест на дифа на полеви условия, няколко 8-ки и после си караш безгрижно.
За покупка на СУбару не ти трябват даже сервизи специалисти и т.н.т. елементарно познание на ДВГ и периферията.
Ремъка Да по скъп е, ама я кажи на колко километра се сменя оригиналния ? можеби там е разликата/
1л. 100км. мисля че нее много бре? това са 12% ами нишо нее при положение че караш доста прилична кола.
4 еднакви гуми, ами аз винаги си карам колите с еднакри по размер гуми, по възможност и шарка.

valadares написа:
много облъчено младене...чисто нова кола(субару),за една година и половина навъртяни 75хил км,и да духне гарнитура и най тъпото е + един болт не е бил завит на главата..и не е помирисвала газ(нито течна нито изпарена) и според теб колко е струвал ремонта на толква евтиното?
ПП.най вероятно не му е провървяло на собственика!!!

Случило се. Мислиш ли че други марки нямат такива проблеми>?
Затова всеки нов автомобил има и Гаранция. Която в случая би трябвало да покрие щетите в една Европеиска страна.

Защото мои приятел продаваше Мецдеси преди време и...... Чисто нови на няколко мецеца нямат 10х.км се връщат с проблеми. Тези над 1-2г. пък били доста по редовни.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мои приятел си купи чисто нова Октавия преди 2-3г. Още на първия месец видя че гори масло, защото си я гледа човека. Отишъл да му долеят, от сервиза му искат пари... Попитал ги кога трябва да го смени? Имало още примерно 7-8х.км. и преди да ги навърти блокира мотора. Посе си му смениха мотора с нов.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Всяка марка има издънки.
Но това от хорски приказки да се твърдят разни неща нее никак коректно.
Аз съжелявам само за едно, че не си купих Субау по рано.
Като всяка кола си иска неиното, но е факт че е дуракоустоичива, и наи вероятно когато наи Италиянец реши да я продава и започне да я кара като за последно колата изкарва прекалено дълго и се скапват много неща. После нашенците взели непотдържана кола, ревът че Субару е скъпа кола и много се чупят.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Нед Яну 26, 2014 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Малденски ,аз нищо лошо не казвам за марката,просто е добре да се казва всичко с което може да се сблъска човек..,марката я уважавам и следващата пак ще бъде Суби-колата е фън и сигурна!!!

ПП:извинявам се за спама

Нед Яну 26, 2014 10:54 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
valadares написа:
Малденски ,аз нищо лошо не казвам за марката,просто е добре да се казва всичко с което може да се сблъска човек..,марката я уважавам и следващата пак ще бъде Суби-колата е фън и сигурна!!!

ПП:извинявам се за спама

За теб знам че ужаважаваш марката. :good:
Случава се някоя да дефектира, аз лично знам ново Фори в Бургас духна клапани за няма 20х.км
Но всичко останало са Митове, че гори много, че потдържаш 2 предници, и т.н.т.
Това беше и причината и аз да не си купя Субару по рано, накрая стиснах очите и в кереча. Обаче се оказа че колата е супер икономична за потдръжка гориколкото каквато и да е друга кола в същия клас.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Нед Яну 26, 2014 5:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Renault Laguna 1 ph 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
KOлеги да попитам чисто информативно ,случайно някой да има наблюдения за този екземпляр -> http://www.cars.bg/c587459 ?? много ми бърка в окото тия дни , та реших да запитам :) Благодаря !

Нед Яну 26, 2014 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има информация за следната обява:

http://www.cars.bg/c590205

Колата изглежда много добре (поне на снимки)!
Благодаря предварително!

Чет Яну 30, 2014 10:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Предлагат и транзитни номера. Уговаряй оглед в доверен сервиз ако се съгласят. Аз бих се опитал да разбера каква е подчертаната забележка на 104 000 км по книжката. Може да е нещо установено от сервиза, но не пожелано от клиента и техника си е вързал гащите като го е описал и подчертал.

Чет Яну 30, 2014 9:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ICO-G написа:
KOлеги да попитам чисто информативно ,случайно някой да има наблюдения за този екземпляр -> http://www.cars.bg/c587459 ?? много ми бърка в окото тия дни , та реших да запитам :) Благодаря !

И все пак някой нещо да сподели ? Игнорирахте ме нещо... :cry:

Чет Яну 30, 2014 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Отговори с цитат
ICO-G написа:
ICO-G написа:

И все пак някой нещо да сподели ? Игнорирахте ме нещо... :cry:

Ами ,от това което се вижда педалът на спирачката е много лъскав за кола на 120 к км.Предполагам и за 300к няма да се изтрие толкова....
:pardon:

Чет Яну 30, 2014 10:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Реално аз значение на километрите не обръщам... То е ясно че 12 год кола внесена от Европата неможе да е на толкова километри :) Питам просто понеже може някой колега да я е огледал и да сподели мнение :) Затова ...

Чет Яну 30, 2014 10:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Сега се загледах повече....коша на двигателя е бял?! Имаше някъде тема за разликите в цвета ,ама вън син вътре бял :pardon: , липсват и малко пластмаси от смукателните колектори.

Чет Яну 30, 2014 10:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Да сега го забелязах.. Благодаря колега... Затова питам за да не се нашия на некой куц трошляк събери чарк :) Все пак това е форум за взаимопомощ .. НАли ? Или се лъжа ?!

Чет Яну 30, 2014 10:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
:beer:

Чет Яну 30, 2014 10:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
:beer: Дано да си намеря читав :) Реално гледам 3та генерация ,но ми влизат в очите и екземпляри от 2ра ;)

Чет Яну 30, 2014 10:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Колеги :) Малко помоЩ ако може . Спрял съм се на тия 2та екземпляра : 1. http://www.mobile.bg/11391368188438790 и 2. http://www.mobile.bg/11390293161192750 . Как ви се струват? нещо нередно виждате ли ? На мен по-удачен ми се види Черния бек , но знам ли ? :)

Вто Фев 04, 2014 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Отговори с цитат
ICO-G написа:
Колеги :) Малко помоЩ ако може . Спрял съм се на тия 2та екземпляра : 1. http://www.mobile.bg/11391368188438790 :)

Тази мисля, че е от въпросния Мишо прочети внимателно тук http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=8739&p=194390#p194390 .Много внимавай! Дали ще ти предложи един комплект лети джанти за около 1000лв. :facepalm: и някой беше питал за нея по-нагоре ...

Вто Фев 04, 2014 11:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
bonodu написа:
Здравейте,
Някой случайно да е гледал този Бек - http://www.mobile.bg/11385564885245157 ?
Някакво мнение за автокъщата?

Да аз го гледах, макар и нов във форума, моето мнение:
минимум на 350к ( въпреки че пише 150к) тапицериярта е в ужасяващ вид, волана е ужасно износен, в багажника има косми от куче с кълбета, таблото е спукано, тавана е жълт и смърди на цигари, колата тресе при ускоряване ( не е от баланс на гуми) :-~ и тези които го продават са готови на бой ако искаш да се пазариш ( Все пак свалиха на 13800лв) защото ако я почистели щели да вземат повече.

Гледах и едни Outback-ци, внесени от щатите в кв. Княжево преди време, гледам че още стоят.
Този продава 3 броя и трите са давени при наводнение и са купени от морга за автомобили, даже им личат следите от мотокарите отдолу, когато са ги вдигали на купчина. Не случайно са регистрирани с български номера ( с връзки в КАТ). Всичко им е ръждясало Дано някой не се подлъже, защото ще бере ядове с наводнена кола

Сря Фев 05, 2014 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 11
Автомобил: Outback H6 MY2005
Нов фен
Отговори с цитат
nosubaru написа:
bonodu написа:
Здравейте,
Някой случайно да е гледал този Бек - http://www.mobile.bg/11385564885245157 ?
Някакво мнение за автокъщата?

Да аз го гледах, макар и нов във форума, моето мнение:
минимум на 350к ( въпреки че пише 150к) тапицериярта е в ужасяващ вид, волана е ужасно износен, в багажника има косми от куче с кълбета, таблото е спукано, тавана е жълт и смърди на цигари, колата тресе при ускоряване ( не е от баланс на гуми) :-~ и тези които го продават са готови на бой ако искаш да се пазариш ( Все пак свалиха на 13800лв) защото ако я почистели щели да вземат повече.

Гледах и едни Outback-ци, внесени от щатите в кв. Княжево преди време, гледам че още стоят.
Този продава 3 броя и трите са давени при наводнение и са купени от морга за автомобили, даже им личат следите от мотокарите отдолу, когато са ги вдигали на купчина. Не случайно са регистрирани с български номера ( с връзки в КАТ). Всичко им е ръждясало Дано някой не се подлъже, защото ще бере ядове с наводнена кола

Благодаря!
Яд ме е само, че не написа мнението си малко по-рано :). Точно до като си го писал, бях там ROFL . Напълно съм съгласен с написаното от теб, както и бих добавил:
- различни гуми, предните с ДОТ 2005, но иначе с цветен маркер, нови един вид :D;
- счупени детайли по интериора;
- в сервизната книжка са поставени три печата от италиански сервиз, но не са описани никакви манипулации.

Така че търсенето продължава и определено няма да е тази :) .

Сря Фев 05, 2014 2:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Отговори с цитат
ICO-G написа:
Колеги :) Малко помоЩ ако може . Спрял съм се на тия 2та екземпляра : 1. http://www.mobile.bg/11391368188438790 и 2. http://www.mobile.bg/11390293161192750 . Как ви се струват? нещо нередно виждате ли ? На мен по-удачен ми се види Черния бек , но знам ли ? :)

Шумен ти е наблизо, що не погледнеш Бека на Миро.

Сря Фев 05, 2014 8:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 27
Автомобил: Audi A6 2.5TDI
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, казвам се Кристиян и съм нов в този форум! Засега карам Ауди А6, но.. как да ви го кажа.. искам Субару, защо.. то се знае :) Можете ли да дадете мнение за този екземпляр http://www.mobile.bg/11391095916276851 Благодаря предварително! :)

Нед Фев 09, 2014 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 157  >