Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
 Какви зимни гуми да си сложа? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Отностно бордовете на гумите според мен са пресилено хвалени. Летните ми гуми са с такъв борд и пак джантите са жулнати. Според мен Мишлен имат много по-подходящ дизайн за гума. Алпин 4 са ми зимните и когато се напомпят стоят като балон настрани и по този начин, тъй като гумата е по-навън от джантата, гумата опита първа в бордюра или каквото е там и се жули тя. А относно марките аз предпочитам Мишлен.

Чет Дек 12, 2013 7:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 121
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887806304
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
deadman написа:
Отностно бордовете на гумите според мен са пресилено хвалени. Летните ми гуми са с такъв борд и пак джантите са жулнати. Според мен Мишлен имат много по-подходящ дизайн за гума. Алпин 4 са ми зимните и когато се напомпят стоят като балон настрани и по този начин, тъй като гумата е по-навън от джантата, гумата опита първа в бордюра или каквото е там и се жули тя. А относно марките аз предпочитам Мишлен.

Да така е и аз предпочитам Мишлен, но и цената им е друга, за това не съм ги коментирал.

Предпазния борд не е само, за да пази джантата от бордюри, а от дупки, а също така предпазва самата гума при скок в дупка.

https://protektoperfekto.bg/product-category/avtoaksesoari/

Чет Дек 12, 2013 7:19 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 11
Автомобил: Forester SF 2.0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!Някой има ли опит с Falken Landair SL,добре ли се представят на лед/сняг,или да потърся други?
П.С.колата я купих с такива почти нови,но мога да сменя евентуално за други,ако съвсем не ги бива,докато е време...

Пет Дек 13, 2013 1:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
roland написа:
Здравейте!Някой има ли опит с Falken Landair SL,добре ли се представят на лед/сняг,или да потърся други?
П.С.колата я купих с такива почти нови,но мога да сменя евентуално за други,ако съвсем не ги бива,докато е време...
Карай си колата и не се занимавай с глупости щом са ти нови гумите,иначе като цяло са "средна хубост".

Пет Дек 13, 2013 1:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Автомобил: WRX Wagon
Рейтинг: 195
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Arkidqkono написа:
Предпазния борд не е само, за да пази джантата от бордюри, а от дупки, а също така предпазва самата гума при скок в дупка.

Да наистина предпазва от скок в дупки. При мен летния континентал е с такъв борд и съм влизал в 3 зверски дупки и после като огледам джантата на мястото където е станал удара има сериозна ивица гума изстъргала се от този борд.

Пет Дек 13, 2013 8:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Нещо тази тема замря :D
Не че вярвам в глобалното затопляне, ама май съм доста прецакан тази година, съчувствам на всички... :(

Вто Яну 07, 2014 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 131
Автомобил: LEGACY 3.0 RB
Телефон: 0885853102
Рейтинг: 69
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мисля, че необходимостта от темата е на път да отпадне, поради липса на предмет.
Мойте зимни гуми ги купих на 01.02.2013 г. - до момента сняг не са виждали и то при положение, че от една седмица съм навръх планината. :-~
Мисля на тръгване да мина през ски пистата /то и там снегът е изкуствен/, за да си оправдая поне частично инвестицията :cool:

Последна промяна r_dankov на Вто Яну 07, 2014 10:04 pm, променена общо 2 пъти

Вто Яну 07, 2014 9:59 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 31
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0893559663
Нов фен
Отговори с цитат
Кaкто вървят нещaтa,мaй ще се нaложи дa ходим по зимните курорти,не зa дa кaрaме ски,a зa дa си покaрaме колите в сняг :mrgreen:

Вто Яну 07, 2014 10:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Директен отговори по темата, никакъв офф - Летни :D

Пет Яну 10, 2014 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 147
Автомобил: Outback 3.0R, Espace 2.0t
Рейтинг: 32
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Понеже не открих в търсачката да е ставало дума за тези обуща, ето с какво съм обут. Good Year ultra grip 500.
На тези, които ще кажат, че са забранени отговарям. Пътувам на кратки разстояния, карам бавно, имам втори чифт нови зимни с джанти. Возя жена, дете и куче по всякакви родни сукаци и не ми дреме за глобите. Впечатлението ми е: с две думи неописуемо сцепление ( ускорение, завиване и спиране). Гумите са на 5 години, но явно са съхранявани добре. Каучука за стара гума е доста мек. Шиповете са си на 90% по местата. За хора като мене решили всяка вечер след работа да бягат от града са идеалното решение. Ако някой знае къде могат да се намерят нови гуми за сурови зимни условия със шипове нека пише. Аз лично живот и здраве винаги ще имам един комплект за зор заман. Пожелавам на всеки тази екстра.

Вто Яну 28, 2014 10:59 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 50
Автомобил: Subaru Impreza
Нов фен
Отговори с цитат
Здравйте,колеги.Не е ставало дума за тези гуми: TOYO SNOWPROX S943
Четя от няколко дни за тази гуми и мисля че е доста сполучлива за зимни условия(не само сняг,а и ниски температури на асвалта и мокър път)Интересно ми е какво мислите за тях и особено ако някой колега си ги е купил и карал с тях какво му е мнението?Макар и да няма сняг определено,мисля че вечер след 22:00 пътищата са доста хлъзгави и коварни.

Вто Фев 11, 2014 4:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Forester 2.0 Diesel MY2009
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
A не е ли късно вече да разсъждавате по тая тема?

:D =D>

Вто Фев 11, 2014 6:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 147
Автомобил: Outback 3.0R, Espace 2.0t
Рейтинг: 32
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Jores написа:
A не е ли късно вече да разсъждавате по тая тема?

:D =D>

Мдаа, зима ли бе да я опишеш:)

Вто Фев 11, 2014 7:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 13, 14, 15, 16, 17