Отговори на тема
 Проблем с оборотите след смяна на ангренажен ремък 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте и аз вече мога да се похваля с Фори 2001 , 125 коня ръчни скорости.
Карам го вече месец и ми изникна един проблем който ме дразни доста, това се случи след смяната на консуативите след закупуването на кола (при нас българите ;) ).
Всичко беше 6 с оборотите на празен ход и при смяна на предавките, но след смяна на масла филтри ангренаж и комплекта ролки към него, след като си загрее мотора не държи нормалните му 750 оборота а 1000 , понякога дори и повече. (Да спомена автомобила е бил италиански и е с монтирана газова Стефанели), но въпреки товва преди да си сменя консумативите направих повече от 1000км и нямаше този проблем. След като запаля и указателя на температурата покаже първото деление(най - малкото) мотора си поддържа 750 оборота, когато температурата достигне 6-тото деление оборотите скачат изведнъж на 1000 и си стоят там на 7-мото деление се включва вентилатора (общо са около 13 деленията ако не се лъжа преди червеното). Когато съм в движение и превключвам предавките след като е загрял двигателя се изфорсира до окло 2000 оборота и после си падат на 1000. Какъв може да е проблема? Четох доста вув форума неможах да открия нещо подобно,ако има се извинявам предварително. Достигнах до извода за ЕГР датчика и емулатора или ламда сондата да не са в час, но не съм сигурен и за това търся помощ от Вас.
Благодаря в аванс.

Вто Фев 18, 2014 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На първо четене уточни от край град си.
Ако колата е била ОК преди смяната на консумативите, по скоро проблема е в сервиза обслужвал колата.

Виж секцията със сервизи и магазини и ако имаш някой наблизо си прегледай колата.

Вто Фев 18, 2014 10:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема