Тази импреза комби, наречена Леворг и на мен супер ми допада. Идеална семейна кола + за бизнес пътувания. Дизела ще рулира. Дразни ме,че поне бензиновия 1.6 турбо не е МТ...иначе в мечтите ми определено влиза един СТИ Леворг 2.0 дит 300 коня и 6 мт с ДЦЦД
Субару Киборг Аз не виждам какво особено са се трудили дизайнерите на тоя и други модели на Субару и др. марки. Моделът е един и същ отвън с много малки разлики тук-таме, да не ги обвини някой за кражба. Всичките вече приличат на затичал се радиатор, задавил се с дискета, а задните части на таваните скоро ще допускат само 10-годишни на задната седалка. Ама щом им харесва на хората и се продават... За мен лично това е безстилие и безсилие, някой измисли някаква глупост и се копира масово, няма комай почти нищо отличаващо се на външен вид. Все едно има само една марка и всички хора имат само един вкус, а той се променя според хрумването на някой си някъде и то едновременно. То не че аз ще си го купя тоя киборг де, ама след някое и друго десетилетие, ако съм жив и се наложи да сменям сегашното легаси, ще трябва да си купувам такова нещо без значение от коя марка, че те са еднакви Ако не са на мода магаретата тогава де.
В Женева са представили Европейската версия на Леворг. Засега ще се предлага само с 1.6 ДИТ турбо мотор - 170 кс и 250 Нм. Няма яснота дали ще има дизел и 2.0 турбо. Колата изглежда страхотно. Това ще е новото Легаси....
Пет Мар 06, 2015 10:22 am
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
В Женева са представили Европейската версия на Леворг. Засега ще се предлага само с 1.6 ДИТ турбо мотор - 170 кс и 250 Нм. Няма яснота дали ще има дизел и 2.0 турбо. Колата изглежда страхотно. Това ще е новото Легаси....
Колата не е Легаси, а WRX комби - абсолютно същото междуосие (103 инча) и сходна визия. Стискаме палци за 2.0 ДИТ мотор!
Той мотора е наличен,въпроса е-в кои модели ще го сложат???Едва ли ще го пуснат масово например в Легаси,Аутбек,Форестър...(даже съм почти сигурен,че няма,но може и да се лъжа разбира се ).Иначе мотора е с много добри характеристики .