Отговори на тема
 Бушони на Impreza 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, искам да ви попитам, кой бушон е за бензиновата помпа и кой е за помпичките за предното и задното стъкло? Питането за бензиновата помпа е свързано с газовата, а за помпите питам, че не искат да пръскат и мисля да не е бушон, че и двете не искат да работят, а уж гледах и всички бушони се виждат здрави! :-? Колата е импреза 2.0 - 115 к.с. 98 година ето и снимки на схемите на капаците на бушоните (при двигателя и в купето)!

Прикачени файлове:
Бушони двигател.JPG
Бушони двигател.JPG [ 248.96 KiB | Прегледано 808 пъти ]
Бушони купе.JPG
Бушони купе.JPG [ 177.1 KiB | Прегледано 808 пъти ]

Чет Фев 20, 2014 11:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 209
Автомобил: Forester 2.0 122
Телефон: 0889043252
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
За помпата трябва да е SBF №8(не съм на 100%), а 'гръмнал бушон' най добре с мултицет да се търси. Провери ли буксите при помпичките? Може да не дават добър контакт и за това да не пръска или ако е замръзвала течността да са за смяна вече. Успех.

Пет Фев 21, 2014 10:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ickoov написа:
Провери ли буксите при помпичките? Може да не дават добър контакт и за това да не пръска или ако е замръзвала течността да са за смяна вече. Успех.

Свалях казанчето с течността и го изчистих идеално, помпите за предното и задното стъкло работят без проблем като им пусна директен ток от акумулатора,, буксите ги почистих и напръсках с контактен спрей, но помпите пак не работят като ги монтирам на буксите, иначе помпата за пръскалките на фаровете беше изгоряла смених я и сега работи, но другите помпи не искат, почвам да си мисля да няма някъде прекъснат кабел! :-? ](*,)

Пет Фев 21, 2014 3:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 209
Автомобил: Forester 2.0 122
Телефон: 0889043252
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
По-скоро е предпазителя. Провери ги с мултицет. Но пък като се замисля тези помпички не са ли на същия предпазител като чистачките :-? . Утре ще погледна моята как е, че е в гаража, пък ме е налегнал мързел нещо :beer:

Пет Фев 21, 2014 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема