Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам Impreza WRX 2004 на части, лява дирекция, нов мотор 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Правя услуга на приятел като пускам обявата за това сладурче, което за съжаление ще се продава на части (може би за радост на някой :) ).
Колата е Impreza WRX 2004 с Prodrive Performance Package (включващ генерация+ремап, може би и нещо друго не знам). Двигателят е изцяло ревизиран – бутала, лагери, глави, цилиндри, семеринги, гарнитури. Трябва само да се окомплектова с ремък+ролки и е готов за насаждане.
Налични са всички части за лява дирекция.
Интериорът е много запазен. Джанти и гуми почти нови.
По колата реално има всичко, така че ако ви трябва нещо – питайте. По-долу съм посочил цените на някой от основните неща + снимки, но нямам как да опиша всичко, така че пишете лични или звънете на посочените телефони.

Колата се намира в София, кв. Хладилника.
За контакт ЛС, на 0888432465 или на 0889554730

Волан STI – 250лв
Джанти (WRX anthracite 5x100 в префектно състояние) + Гуми (Мишелин с дот 21 седмица на 2011та) – 900лв
Само джанти – 500лв
Спойлер STI (реплика от стъклопласт) – 200лв
Двигател EJ20 (ревизиран) + 5 степенна WRX скоростна кутия + ходова част (полуоски, диференциали) – 4800лв
Само двигател EJ20 – 3200лв
Всичко за лява Дирекция (без чистачките) – 1500лв
Prodrive Performance Pack (ECU с ремап + генерация – Prodrive катализатори, централна част и крайно гърне) – 1400лв
WRX спирачни апарати (4 бутални предни + задни, дискове и накладки бонус ако сметнете, че ви вършат работа) – 400лв
Преден капак – 400лв
Фарове – 380лв
Калници – по 180лв/бр
Стопове – по 100лв/бр
Воден Радиатор – 250лв
Багажник – 200лв
Врати окомплектовани – 170лв/бр

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Пон Фев 10, 2014 2:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 862
Автомобил: Pontiac Firebird 5.0 V8
Телефон: 0899164990
Рейтинг: 385
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Извинявам се за спама ,но съм фен на този модел.

Страшна машина. Жалко ,че отива за части.Имате ли цена за купето без мотора, кутия и джанти с гуми,спирачки и т.н.?Може някой да се навие да я купи и да я направи. Като Купе с дирекция и оборудване. :beer:

Поздрави,

Пон Фев 10, 2014 3:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Привет,

Да ти кажа не сме мислили такива вариати и за да не кавзам глупости, стреляйки в тъмното с разни цени, ако някой има интерес, нека пише или още по-добре да звънне. Ще седнем, ще помислим и измислим изгоден за всички вариант :)

Пон Фев 10, 2014 5:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
искам само да допълня подробности за двигателя:

сглобен е с нови оригинални бутала и сегменти СУБАРУ ОЕМ на 1ви ремонт(0.25ст), лагери ACL Racing на 1ви ремонт(0.25ст). абсолютно всичко е минало през шлайф базите за подготовка - нов хонинг по спецификация, обработка на коляновият вал и тунелът на фабричните хлабини, ревизия на главите и клапаните. двигателят е сглобен с Red Line Assembly Lube и силикон THREE BOND.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Вто Фев 11, 2014 1:29 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Първо искам да благодаря на votolom, който публикува обявата по-горе от мое име. Благодаря ви и за интереса към частите, надявам се да съм полезен на колкото може повече хора.
С голямо съжаление искам да ви съобщя, че джантите и гумите вече не се продават. Съжалението се състои в това, че същите бяха откраднати.

Но сега същината на настоящият пост :hello:

За мое щастие има средства за сигурност, за които вие “приятели” (извършители) не сте знаели и с оглед на това искам да ви съобщя следното:
Разполагам с достатъчно информация, която би свършила работа на всеки от разследващите органи за да ви открие, но до днес не съм го направил, защото искам да разреша нещата по мой начин и да ви дам възможност да се поправите!

Вариантите пред вас са:
1. Да се свържете с мен на тел. 0889 55 47 30 за да се уточним, какво точно ми дължите, в срок 21.02.2014г. :pardon: или
2. Да се потрудите отново и да поставите джантите с гумите на отреденото за тях място на автомобила, от който ги взехте, заедно с болтовете, които взехте (ако ги пазите – тях ще ги преживея :D ). Отново в срок до 21.02.2014г. или
3. Да не правите нищо и спокойно (според мен трябва да сте доста неспокойни, но все пак :giggle: ) да изчакате, момента в който ще трябва принудително да възстановите щетите, които ми нанесохте, като отнехте джантите, гумите и другите неща, които ще се погрижа прокурора да установи за липсващи от автомбила ;) .

Освен последното, ще се погрижа всички колеги от този форум да узнаят, кои точно сте вие “добри хора”.

Приятна вечер!
 4

Вто Фев 18, 2014 10:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мъчно ми е, че аз настоявах да се пуска тука обява и ако някой, който чрез "клуба" е научил за колата е взел нещата ще е доста тъжно... Все си мислех, че това не е VW форум...

Поредната нагла и мишкарска кражба на части, както в случая на Трошко преди време.. Не вярвам в разкаянието, но бъде ли заведена прокурорската преписка нещата ще излезат наяве и ще пишем тук, не бойте се.

Тази тема нека стои за назидание, а ако управата на форума разреши, за колата и частите от нея може и да направим нова - начисто.

Сря Фев 19, 2014 12:08 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
посегателството става веднага след като колата е обявена за продаване. явно е някой запознат със субарата и следи откъде да си "пазарува". въпросът е, че света не е чак толкова голям - а съвременните охранителни системи не са само по филмите :D

това е вече трети идентичен случай, за съвсем кратко време - по един и същи начин. джантите и апаратите на армин, уредите на трошко, сега и джантите на тази импреса. уредите на трошко бяха измъкнати внимателно без да се повреждат. джантите на тази импреса пък са свалени, като колата внимателно е оставена на трупчета. изобщо не става дума за манго джери и компания, а за някой запознат с тези автомобили, и предпочитащ именно марката субару. и конкретно - турбо субару.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Сря Фев 19, 2014 1:06 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 160
Рейтинг: 281
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Бас ловя, че е някой, който идва редовно в сервиза, трябва много да се внимава с какви хора се обгарждаме, защото не всеки ни мисли доброто. Гнусна работа са кражбите, всичко друго се преглъща, но тези неща са...

Сря Фев 19, 2014 1:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Рейтинг: 78
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
agent dust написа:
посегателството става ............. и конкретно - турбо субару.

ROFL .. т'ва сериозно ли??? .. баси .. преди няколко години имаше такива "специалисти" във VW форума дето бръмчаха на обявите .. как не ги линчуваха .. още не ми е ясно ..
П.С. .. всъщност .. не съм сигурен .. че не е имало "грозни сцени" .. поне не се разбра масово :pardon:

Honda CBF 1000 '06 - продава се
Triumph Tiger 800 XCX '19

Сря Фев 19, 2014 2:32 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Аз не бих издържал да правя предложение на крадците, смятай колко са огладнели вече :shock: , че и на чистачки ще посегнат бе, мам...а им мръсна. Яд ме хваща, а частите не са мои, пък какво да кажа ако бяха мои, какъвто съм мераклия и си обичам нещата, направо да се вкара човек в мисли как да не го вкарат в затвора за предстоящи действия.
rivarol дано да се намерят частите!
И според мен крадците трябва да се огласят, да се знаят, ние да ги знаем, а и другите да ги знаят, за да им е трудно да повторят.

Съб Фев 22, 2014 10:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Намериха ли се нещата в крайна сметка ?

Нед Фев 23, 2014 5:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 19
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей,

Интересува ме таблото.без километража

Пон Фев 24, 2014 7:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей, колега. Съжалявам за джантите. Интересува ме цена поотделно за ляв фар, желязна маска, на която се държат радиаторите, целия комплект(перки с воден и климатичен радиатор) и една добра цена за всичките части.

Пон Фев 24, 2014 10:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
За сега продадено:

Спирачки целия комплект
Носачи, шенкел - задно дясно колело
Задни амортесьори

Последно избутване votolom от Пон Мар 31, 2014 11:00 am

Пон Мар 31, 2014 11:00 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.