Отговори на тема стр <  1, 2
 Добър майстор на Ауспуси?!! -Варна 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 221
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Плюс още един НЕДОВОЛЕН от въпросният сервиз(не знам с кого съм говорил там). Преди 2-3години и аз реших да премахна катализатора, насочиха ме при въпросните господа. Отидох в сервиза казаха ми да вкарам колата на канала, обясних какво искам да се направи и след бърз оглед ми казаха колко ще ми струва "удоволствието"-180лв като катализаторът остава при тях. Обясних че на човекът който ме е пратил са му взели катализатора и 40-50лв а за моята кола искат 180лв и не е ли малко множко, е след това вече се започна и с едни епитети(без псувни де но все пак). В същия ден отидох срещу Метро(веднага след кръстовището в посока Владиславово) при един човечец който си ми обясни много добре какво се прави как се прави и това че катализаторът на нашите коли не бил особенно ценен понеже са два и си ми сложи резонаторно гърненце, оставих му катализатора и 20лв(такава сума ми обяви човека).

Вто Фев 25, 2014 10:08 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хмм-м, много странно поведение от страна на Стефан....от повече от 10 г. прекарвам коли през него и не ми се е случвала подобна ситуация, а съм доста взискателен.....много ме учуди случката и не знам на какво се дължи това негово поведение. Може би от това че е от добрите майстори в града и има изградено самочувствие на такъв (говоря за майсторлъка, като изработка), но не бих казал, че това е нормално, защото определението добър майстор е комплексно и то не включва само изработка, а и отношение и подход. Реално не се знае, дали от неговата камбанария погледнато, не е прекрачена границата на мешателството в работата им, защото хората са казали "прекален светец и богу не е драг". Но определено не е това начина и винаги има как човек да намекне на някой, че е прекрачил границата на намесване в работата. Жалко за него...не му прави чест. А на ВиК също са добри - при сириеца.....

Вто Фев 25, 2014 11:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Чудих се какъв беше по народност под ВиК. Бат Буби ме подсети - сириец :beer: :beer:

Вто Фев 25, 2014 11:49 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Той е собственика.....майсторчето му има още какво да се желае, но като цяло са добри и работят не лошо, а и хората надоло от Анадола, знаят как се къткат клиенти ;)

Вто Фев 25, 2014 12:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 186
Автомобил: Outback 3.6 2016
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Иска ми се да се върна на темата със запушени катализатори (само предполагам че това ми е проблема) , но колата ми няма мощност при обороти над около 3000 , много е мудна и въобще не набира. Писах за моя проблем в друга тема тук , но след като съм сменил - свещи , кабели за свещи , горивен филтър , ходих на диагностика и нямам никакви записани грешки предполагам че може би имам проблем със запушен катализатор. Най кофти се усеща тоя проблем примерно при изпреварване по нагорнище , вкарвам примерно четвърта за по рязко набиране за да мога да изпреваря по бързо , но... мудна работа , не се усеща онова прилепване към седалката което трябва да е. Импрезата я карам от около три месеца и така си беше като я взех , но сравнението го правя с другата ми кола която е с 30 коня по малко но е доста по пъргава (вярно че е по лека , но се усеща разликата). И друго - на обороти леко ми тресе двигателя , което също не ми харесва , особено като е студена , направо се клати колата. Някой ако е имал подобен проблем ще съм благодарен за някой съвет - какво да проверявам , от какво е тази мудност на двигателя

Нед Мар 30, 2014 8:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 132
Автомобил: Subaru Outback 3.0, 2007
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Е, понеже темата е за добър майстор на ауспуси във Варна - този на "Маяковски" е добър майстор! :good:
Изненадан съм от по-горните коментари, защото аз лично винаги бих го препоръчал!
По принцип, човешките взаимоотношения са сложно нещо... Дядо ми (правеше и поправяше каруци) си решаваше проблема така - в работилницата му клиент не влиза! :)

Сря Апр 02, 2014 8:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 127
Автомобил: Subaru OUTBACK H6. 2002г.,Facelift
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Аз пък ще похваля Стефан! Бат боби го препоръча, по мой проблем от първите постове, на който му се чете. Само да спомена че за разлика от този Миро до ЖИжо, който искаше да реже катализатора ида слага мека връзка о ще на 2 рата минута като видя колата. Стефан просто завари, доизгради тръбите, кат опремахна ръждивите и изгнили елементи. Пърпоренето и изпускането на газове изчезна, а ремонта струваше скромните 35 лв. За сметка на мекат авръзка и премахването на катализатор за 50 лв , които искаше Миро. Не че 15 лв са проблем, но вече от 3 места чух как хора махнали си катализатора, си го слагат наново, установили че замяната им с мека връзка не е добра идея.
За Стефан... дори ходих при него преди 2-3 седмици пак, че нещо свиркаше, малко по напред някакви ламаринки придрънчаваха, човека пак любезен, слезе вика нямаш изпускания момче, тука имаш едни ламаринкии малко изгнило може да го пооправим. Едно момче слезна 30 минути заварява оглежда пак заварява... И шума изчезна при подаване на газ и до сега несе е появявал.
Попитах колко дължа, отговорът беше цитирам
5 лв , ако имаш., ако нямаш другият път!"
Това ми е впечатлението от Стефан. Аз бих го препоръчал, како и бих отишъл отново при него.
Може да си го сварил в кофти настроени, което сигурно не го оправдава но пък хора сме.. имаме емоции, понякога не се сдържаме, въпреки че трябва-

Вто Юли 15, 2014 9:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 10
Автомобил: Subaru Forester 2.0x AT '05 lsd PoD
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Тъй като почерпих информация от тази тема, да споделя и аз преживяването си с майсторите пред читалище Маяковски. След като от 2 сервиза получих еднакъв отговор "Сваля ти се термощита и се гледа отдолу каква е пробоийната, НО АЗ НЯМА ДА ТИ ГО НАПРАВЯ ТОВА да знаеш :bow: отидох до въпросното читалище. Супер отзивчиви веднага ми направиха всичко, дори на смешна цена. Та определено контрастираха :beer:

Пет Юни 10, 2016 1:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2