след направената репетиция миналата седмица,колеги официално ви обявявам че на 1,03,2014г. между 10,30и 11,00 часа ще се срещнем с колегата Сашко(Mlad i Zelen) на кауфланд до мол Варна и оттам ще ходим на барбекю което той е намерил миналата седмица на около 15-20км от града.Заповядайте който има желание да върже една мартеница на някое кебапче ЗА КОЛЕГИТЕ С ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ПООКАЛЯТ ИМАЛО И МЯСТО
А с Легаси, може ли да се стигне до там, че като гледах някои клипчета ми иде да пусна обява за продажба или бартер, разбира се пак за Субару.
доколкото знам става и за легаси пък и има въжета
Колега не само легаси ще мине не се притеснявай ако ти се идва заповядай Пътя е черен но равен и хубав Има и път които е каменист но с доста високи и ръбести камъни той е по за оффроуд маниаците за това казваме че е пожелание
8-мо мартенски цветя обикалям си аз пазара за цветенца и какво да видя Марто и той за маргаритки е то хубаво ама не ни аресаха увехнали замръзнали и тн и решихме да отидем да си наберем първата поляка се оказа греда и за това решихме да я по култивираме та барем се завъди някое цвете
Е аз снимах и затова клипа е само един
След като намерихме цветенца за нашите любими се осъзнахме че е малко кално ама какво да се прави трябва да се прибираме
добрахме се до къщите си и послееееее
Нед Мар 09, 2014 8:44 pm
tony
здравейте колеги,мисля че оттук нататък времето ще се оправя.В СЪБОТА да направим едно барбекю. Ако има желаещи към 10 и 30 на Кауфланд Владиславово.Снимка има по_горе от поста на Сашко(млад и зелен)
Ехеее чак във владиславово много далеко бре.Ако не съм на работа може да дойда и аз.
_________________ Ако искаш да си щастлив един ден - напий се! Ако искаш да си щастлив един месец - ожени се! Ако искаш да си щастлив цял живот - карай Субару! http://betoteh.com/bg/index.html