|
Страница 1 от 1
|
|
XENON комплект и изключване на airbag nа Aутбек
| Автор |
Съобщение |
|
mitko
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 9:58 pm Постове: 26 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
Привет, наскоро си купих Outback за съпругата и бебето. Оказа се че не може да се изключва предния еърбег за детско столче така че явно аз ще си го карам. От нещата, които ми трябват на колата най-много ми липсва xenon. Къде може да ми препоръчате да си купя качествен комплект и кой сервиз в софия е добро място за монтаж? След празниците трябва да се обадя и в Субару да проверя дали няма да ми отпадне гаранцията на колата, че е само на 3 месеца ...
Митко
_________________ Subaru Outback 2008 2.5 4АТ
|
|
|
|
| Съб Апр 26, 2008 7:44 pm |
|
|
|
Provigo
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 9:16 pm Постове: 657 Местоположение: Канада
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
|
|
Отговарям не по питането, ама защо детските столчета ги слагате отпред. Не е правилно според мен, сложи столчето отзад и си решаваш проблема. Не разбирам защо държиш да е отпред?
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 2:54 am |
|
|
|
subaru prodrive
Регистриран на: Съб Апр 19, 2008 8:41 am Постове: 762 Местоположение: ВАРНА,БЪЛГАРИЯ
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Рейтинг: 8
|
|
Здравей,аз мога да ти продам хубав ксенон,значи имам и биксенон,,цените започват от 150 лева на горе до към 650 в зависимост това колко келвина искаш да свети,,но аз съм от ВАРНА,,тука мога да ти го сложат безплатно с 1 година гаранция,аз пак ще ти дам гаранция но не знам в София кой ше ти го сложи,,и запомни едно ВСИЧКИТЕ СИТЕМИ КСЕНОН В БГ които се предлагат са кйтайски,,за сега лек път колега,,,,,
_________________ не е леко да се вдига тежко..................казал щангистът +359894313437
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 7:21 am |
|
|
|
subaru prodrive
Регистриран на: Съб Апр 19, 2008 8:41 am Постове: 762 Местоположение: ВАРНА,БЪЛГАРИЯ
|
аз на мойто субару нямам ксенон,,,,просто съм си сложил крушки
OSRAM NIGHT BREAKER,КОИТО СВЕТЯТ невероятно добре,,,почети повече за тези крушки в гуугъл,,и пак помисли дали да си слагаш ксенон,,но ти си преценяваш аз карам Легаси 2000 година ..... 
_________________ не е леко да се вдига тежко..................казал щангистът +359894313437
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 7:25 am |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
mitko написа: Привет, наскоро си купих Outback за съпругата и бебето. Оказа се че не може да се изключва предния еърбег за детско столче така че явно аз ще си го карам. От нещата, които ми трябват на колата най-много ми липсва xenon. Къде може да ми препоръчате да си купя качествен комплект и кой сервиз в софия е добро място за монтаж? След празниците трябва да се обадя и в Субару да проверя дали няма да ми отпадне гаранцията на колата, че е само на 3 месеца ...
Митко
Еърбега на преднта седалка до шофиора се изключва!Имаш някyде копче Airbag ON/OFF-не съм сигурен къде точно е на европейската версия.На американската е горе до осветлениео на купето и жабката за слънчеви очила на тавана.
За ксенона-доколкото знам Субару не предлагат фабрично тази опция и фаровете им не са разчетени за такива температури.Варианта е да си поръчаш от чужбина фарове за ксенон от някоя от фирмите призводители на тунинг оборудване-със сигурност правят такива фарове.
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 9:46 am |
|
|
|
mitko
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 9:58 pm Постове: 26 Местоположение: София Рейтинг: 0
|

Provigo написа: Отговарям не по питането, ама защо детските столчета ги слагате отпред. Не е правилно според мен, сложи столчето отзад и си решаваш проблема. Не разбирам защо държиш да е отпред? Ами като е сама с бебето го слага на предната седалка, за да може да го наглежда и обслужва. Като порасне ще си седи на задната седалка, където има и ISOFIX. simbat написа: mitko написа: Привет, наскоро си купих Outback за съпругата и бебето. Оказа се че не може да се изключва предния еърбег за детско столче така че явно аз ще си го карам. От нещата, които ми трябват на колата най-много ми липсва xenon. Къде може да ми препоръчате да си купя качествен комплект и кой сервиз в софия е добро място за монтаж? След празниците трябва да се обадя и в Субару да проверя дали няма да ми отпадне гаранцията на колата, че е само на 3 месеца ...
Митко Еърбега на преднта седалка до шофиора се изключва!Имаш някyде копче Airbag ON/OFF-не съм сигурен къде точно е на европейската версия.На американската е горе до осветлениео на купето и жабката за слънчеви очила на тавана. За ксенона-доколкото знам Субару не предлагат фабрично тази опция и фаровете им не са разчетени за такива температури.Варианта е да си поръчаш от чужбина фарове за ксенон от някоя от фирмите призводители на тунинг оборудване-със сигурност правят такива фарове. Не намерих такова копче или ключ и след това прегледах user's manual и там си пише изрично да не се слага на предната седалка, защото няма изключване на еърбег-а... само че това го прочетох като вече го бях купил. Един колега има Outback като моя но с xenon фарове. Гледах ги и единствената разлика поне на пръв поглед е, че неговите имат и пръскалки за миене. Иначе като материял и форма са си абсолютно същите... subaru prodrive написа: аз на мойто субару нямам ксенон,,,,просто съм си сложил крушки OSRAM NIGHT BREAKER,КОИТО СВЕТЯТ невероятно добре,,,почети повече за тези крушки в гуугъл,,и пак помисли дали да си слагаш ксенон,,но ти си преценяваш аз карам Легаси 2000 година .....  гледах ги на http://www.osram.com/osram_com/Professi ... index.html това ли са най-добриат вариант за момента? Не ги следя крушките, кой са най-добрите и за това питам ... Иначе ако не мога да монирам xenon със сигурност ще сменя тези крушки, защото определено subaru са спестили от хубави халогени, а да караш мощна кола с кофти светлини си е наказание 
_________________ Subaru Outback 2008 2.5 4АТ
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 4:09 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
mitko написа: Не намерих такова копче или ключ и след това прегледах user's manual и там си пише изрично да не се слага на предната седалка, защото няма изключване на еърбег-а... само че това го прочетох като вече го бях купил. Един колега има Outback като моя но с xenon фарове. Гледах ги и единствената разлика поне на пръв поглед е, че неговите имат и пръскалки за миене. Иначе като материял и форма са си абсолютно същите...
Явно е различно при Европейския модел...
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 9:38 pm |
|
|
|
den4o
Регистриран на: Нед Ное 25, 2007 12:25 am Постове: 323 Местоположение: Маастрихт
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
|
|
На моя аутбек също не се изключват еърбеговете-няма такава опция.Затова пък има три стикера,които предупреждават да не се слага детско столче/кошница или друго на предната седалка до водача.И при това такива стикери,които да не мога да сваля без да направя поразия на сенника.Иначе с ксенона е много добре-особено дългите.Имам оригинален би-ксенон-мисля,че си е стандартно на Н6,оборудването ми е ZV
_________________ 2008 outback 3.0Rn 2002 toyota hiace 2.5 D4D 2008 daihatsu coure 1.0 2010 guzzi griso 1100
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2008 11:03 pm |
|
|
|
subaru prodrive
|
гледах ги на http://www.osram.com/osram_com/Professi ... index.html това ли са най-добриат вариант за момента? Не ги следя крушките, кой са най-добрите и за това питам ... Иначе ако не мога да монирам xenon със сигурност ще сменя тези крушки, защото определено subaru са спестили от хубави халогени, а да караш мощна кола с кофти светлини си е наказание
Да,за момента тов9 са най добрите крушки колега.но ако искаш ксенон сподели ми какъв,,аз ще ти намеря най доброто,,само ми кажи точно какви са ти крушките или ми дай шаси на колата аз ще си ги видя сам  и ако искаш и ти да си видиш нещо ето ти един сайт:
www.detali.ru
Айде до скоро
|
|
|
|
| Вто Апр 29, 2008 7:57 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Моя Аутбак е американски, но няма копче за изключване на еърбега.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Чет Май 01, 2008 10:53 pm |
|
|
|
ivoj_bg
Автомобил: Subaru Outback 2.5-156
Рейтинг: 0