Добра среща спретнахме .Другия път,не по моловете а на барбекю на някоя полянка. Ако има някои желаещ да си поизцапа колицата в понеделник следобед с mayora_59 ,смятаме ако даде време да им направим по една кална баня или снежна разходка,следете форума или звънете
Добра среща спретнахме .Другия път,не по моловете а на барбекю на някоя полянка. Ако има някои желаещ да си поизцапа колицата в понеделник следобед с mayora_59 ,смятаме ако даде време да им направим по една кална баня или снежна разходка,следете форума или звънете
Само една снимка ли има? Пуф... Другата Baja се е скрила, визуално замаскирана като Аутбек......
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
Само една снимка ли има? Пуф... Другата Baja се е скрила, визуално замаскирана като Аутбек......[/quote]
И една е достатъчна Младенски за да се видят най сериозните .Повече снимки на барбекю като се съберем,но и да има повече колеги субаристи.А до колкото за Bajata всеки разбиращ от субару може да се загледа и да различи,че не е аутбек. п.с.Всеки модел е хубав,само да е Субару
_________________ "За да си щастлив един ден,напии се.За да си щастлив един месец,вземи си жена.За да си щастлив цял живот карай СУБАРУ!"
Разбихме монополизма в шофирането на BAJA на Младенски. Оттук нататък обаче ще черпим инфо от извора на "белоногата" т.е, от Младенски, срещу солидни маси черпня и бири много бири.
Разбихме монополизма в шофирането на BAJA на Младенски. Оттук нататък обаче ще черпим инфо от извора на "белоногата" т.е, от Младенски, срещу солидни маси черпня и бири много бири.
Бира не пия че ме боли гърлото, само бърбън и хубави домашно произведени спиртни напитки
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
Joker, и аз се присъединявам за благодарностите към Домакина . Нека все така да се събираме и да ги караме тия наши "слабости" ,било то с път или без път. Следващия път ме подсети да взема храстореза. Поздрави и на колегата и съпругата му от Шумен ,койтото намери време да ни уважи на срещата на 08. 03.. .
Да майоре поздрави за Краси и съпругата му от Нови Пазар,за уважението им към нас на срещата . А до колкото за храстореза,както забеляза аз съм подготвен за такива ситуации,само да има желаещи да ми се вържат за по диви изпълнения
_________________ "За да си щастлив един ден,напии се.За да си щастлив един месец,вземи си жена.За да си щастлив цял живот карай СУБАРУ!"
Живко и Маьора доидоха да пием по кафе и си направихме малка разходчица в студения и ветровит 10-ти Март
Някои ако може да ми даде или каже име на приложение за андроид с което да обработвам видео? Че с това което имам е голяма трагедия. Главно ми трябва да съединявам клипове ако има опция да добавя и снимки из между видеата.
Привет на бургаската група. Много безаварийни километри и само положителни емоции за собственика на новата Баха . Търсих представяне с впечатление и снимки... ама в кой ли раздел?
Очаквах да имаме повече време да си поговорим за колите. Да огледам Бахите от близо, да се повозим. Ама тоя летен мол откъде го измислихте... Другия път да се надявам ще е на полянка, че приготвям един валандер.
Колега, и аз се изненадах защото за пръв път влизах в този МОЛ , но важното бе че проведохме срещата а на срещите се организират и намислят другите мероприятия. Факт е че се покатерихме на командния пункт на Симеон при сражението му и славната му победа над ромеите при Ахелой. Някой ден може да се организираме с твое съдействие и да изкачим нещо около Мадара или Кйошковете или където кажеш ти решаваш