Отговори на тема
 Door step light 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 109
Автомобил: legacy 2.0R
Рейтинг: 37
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
интересува ме дали мога да сложа въпросните лампи за осветление в долната част на предните врати при отварянето им, на бек 99? Някой от вас правил ли е тази процедура? Днес видях легаси 2001 с такива лампи, а купето като оборудване е идентично с моето. На моята врата на мястото на лампата май има пластмасов капак - не съм пробвал да видя какво има под него. Дали има окабеляване и липсва само плафона или не ?
Благодаря предварително :bow:

П.С. Пробвах с търсачката но без успех ](*,)

Вто Мар 11, 2014 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 49
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Разгледай тук viewtopic.php?f=37&t=11085

Вто Мар 11, 2014 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 109
Автомобил: legacy 2.0R
Рейтинг: 37
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Мерси колега :good:
Донякъде ми помогна темата, но като цяло предпочитам да го направя "оригинално". Предполагам ще мога да намеря (от колеги който продават втора ръка части) въпросните плафони и да ги монтирам на вратите. Вчера се опитах да сваля пластмасовите капаци, но неуспях. Донякъде се открехват, но се вижда че на едно място са захванати с винт от вътрешната страна. Един вид трябва да сваля цялата кора на вратата и така ще мога да отвия болта за да сваля капака. Но така или иначе за окабеляването пак ще е нужно да се свали кората на вратата. Като се постопли малко се захващам с "проекта" :cool:

Чет Мар 13, 2014 10:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
колега не забравяй да напишеш после каква си я свършил , че искам и аз да направя същата процедура по нататък :good:

Чет Мар 13, 2014 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема