Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Евтино СИВО афтермаркет радио 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 87
Автомобил: Форестер SG, 5MT, 125HP
Телефон: 0887969876
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Имам нужда от ново радио за колата (Форестер II [SG]).
Разглеждам и разни търгове за ОЕМ радиа в ибей, но там само 2 DIN ми върши работа (аз 1 ДИН си имам) за това се насочвам към афтер маркет радио.
За 1 ДИН радио изискванията ми са:
1. Сиво.
2. Изчистен семпъл дизайн (добре ще е ако свети зелено или има опция да се настройва цвета на подсветката).
3. Без механизъм за диск, с възможност да чете флашка, СД карта и 3.5 жак.
4. Има опция за рандъм възпроизвеждане на песните.
5. Мощност минимум 4х45W
6. Блутут (ако цената е под 100лв може и без). Иначе бюджета е до 200лв

Странно как при толкова малки изисквания не мога да си харесам радио, че дори и тема пускам :) От китайското производство си харесах няколко модела, но ги няма в сиво, дисплея им е доста грозен, но пак като цяло изглеждат по-добре от "марковите" на двойна цена :)

Та въпроса е кои модели и марки се предлагат в сиво, защото това е основния проблем в случая. Видях че JVC и Кларион имат стари модели в сиво но от новите май всички производители бълват само универсалния черен цвят.

Сря Мар 05, 2014 6:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: Subaru Legacy H6 2004
Рейтинг: 244
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ето едно много странно, даже не е по размери. Няма усилвател в него..т.е трябва и нещо за усилване. Как свети не знам. По-евтино панелче не съм виждал.

http://www.elimex.bg/product/51632/kit- ... io-rc.html

Ето едно по-истинско.

http://www.avitel-bg.com/roadstar-rdm100

Истинско 1 дин да е сиво - никога не съм виждал. Може да му свалиш панела и рамката и да ти го боядиса някой с аерограф .. примерно.

Пет Мар 14, 2014 5:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема