Здравейте колеги,
Дойде време за малко пролетно разчистване на гаража. В тази връзка имам за продаване следните неща:
- Кулер от New-age, преправен за GC8:

Кулера дойде от Англия така преправен, аз имах намерението да го сложа на моята кола, но се оказа, че не пасва - опира в разпънката ми (а тя ми е по-ценна

) и затова събира прах в гаража от няколко месеца. Цена: 220лв
- Шпер - LSD - за дифф R180:

Виско-шпер (LSD) от дифф R180 4.44 - беше на колата до скоро, но го свалих, защото се оказа, че пиньона и короната са много изядени, а новия дифф дойде направо с пластинчат шпер

. В отлино състояние е, държеше си екстра до последно. Цена: 420лв
- Корпус за дифф R180:

Корпус от гореописания дифф - в нормално състояние - не е имал проблеми с удари, течове и т.н. Цена: 80лв
Комплект от двете горни позиции + нови лагери, слагани за проба, преди да се установи, че всъщност проблема идва от пиньона и короната: 500лв.
А ако някой му се занимава - мога да дам и 4.44 пиньона и короната, но не гарантирам колко време ще изкарат
- Стъклопластова фейслифтова брона за GC8:

Бронята е стъклопластова, тегло 6кг, от едната страна е била спукана и в последствие лепена, след това е боядисана. Цена - 220лв.
- Крайно гърне:

Крайното гърне е свалено от Субару Импреза WRX - 63мм - вход , изход - 112мм. Цена: 135лв.
Повече информация за гърнето нямам - правя услуга на приятел, за да не наводняваме форума с обяви - знам че дойде от Англия, но му се оказа тясно - лакомник

- Халоген за фейслифтова броня:

Халогена е ляв (от шофьорската страна), за фейслифтова броня, кристален. Цена: 90лв.
Десния има дупка и люспа от камъче, затова не го предлагам тук - ако някой все пак го иска и него - двата ги давам за 110лв
- Мигачи - нормални за фейслифтова броня:

Мигачите са за фейслифтова броня, оранжеви, с крушки. Цена: 40лв.
- Мигачи - кристални за фейслифтова броня (десният е спукан от некдърни майстори, няма да споменавам в кой бояджийски сервиз...):

Мигачите са за фейслифтова броня, кристални, с крушки. Цена: 35лв.
- Моторче парно

Бях го взел като резервно, когато мислех, че моето е изгоряло, но се оказа, че моето е ОК и оттогава си стои в гаража. Към него имам и кутията. Цена: 20лв.
Намират се в София, за останалите градове е възможно изпращането с наложен платеж.
Възможен разумен коментар на цените.
За контакти и допълнителна информация: ЛС,
[email protected], skype: aspirov, 08888 1 9363 - Алекс
Поздрави