Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1, 2
 Търся субару импреза или легаси с турбо бартер за мерцедес 
Автор Съобщение
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
valadares написа:
това легаси е върха на сладоледа...Върха

:beer:

Съб Апр 12, 2014 10:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
По-добре си продай колата и тогава си купувай Субару, при бартер нали знаеш, че всеки се мъчи да си пробута стоката, само и само да се отърве от нея, та не знаеш на какво ще попаднеш.
А и все пак тук са любители на всесезонните коли :giggle: , трудно ще навиеш някой за лятна кола, зимата трябва да и търси място до камината :giggle: .
И наистина е важно КАК ще отидеш от точка А до точка Б, отдавна умря сентенцията "просто да ме закара от А до Б", 99% предпочитат да се надрусат с адреналин, а останалите 1% просто не ги разбирам, губят от живота, а той е само един.
Има доста Субарута по авто-къщите седят на обява по няколко години, не ти пречи да ги прозвъниш, някой джамбазин може да се навие, все пак ще му е по-лесно да продава позната по наште ширини марка.
Успех, правилно си се насочил!
 1

Съб Апр 12, 2014 10:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Автомобил: mercedes E300TD
Телефон: 0884661293
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
denislav971 написа:
alex_ivanov написа:
:( търся импреза или легаси

download/file.php?id=31596&mode=view

4000лв от твоя страна и мечока :)

Дай малко инфо за него :good:
от кога я имаш, как са документите :-? виждам че е десен волан
пиши на личния :beer:

Съб Апр 12, 2014 11:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Автомобил: mercedes E300TD
Телефон: 0884661293
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
sniper написа:
По-добре си продай колата и тогава си купувай Субару, при бартер нали знаеш, че всеки се мъчи да си пробута стоката, само и само да се отърве от нея, та не знаеш на какво ще попаднеш.
А и все пак тук са любители на всесезонните коли :giggle: , трудно ще навиеш някой за лятна кола, зимата трябва да и търси място до камината :giggle: .
И наистина е важно КАК ще отидеш от точка А до точка Б, отдавна умря сентенцията "просто да ме закара от А до Б", 99% предпочитат да се надрусат с адреналин, а останалите 1% просто не ги разбирам, губят от живота, а той е само един.
Има доста Субарута по авто-къщите седят на обява по няколко години, не ти пречи да ги прозвъниш, някой джамбазин може да се навие, все пак ще му е по-лесно да продава позната по наште ширини марка.
Успех, правилно си се насочил!

Мерси за съвета =D>
аз знам че всеки опитва да пробута стоката си, особено ДЖАМБАЗИТЕ! Те ще я хванат при бартер на колкото се може по-малко, но тука поне разчитам на колегиалност и до някаква степен честност...все пак ако взема ще станем колеги с тоя дето съм я взел от него поне във форума :beer:

Съб Апр 12, 2014 11:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1, 2