Отговори на тема
 Възможна ли е конверсия от Legacy II -> OUTBACK I? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru OBK 2012 3.6R, XV 2018 2.0
Телефон: 0888528635
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет колеги,
Имам Legacy комби 96-та 2,2 МТ, но доста е стояло до някой OPEL и....се е заразило с ръжда :) Проблемите са ми основно в задните вежди и бомбетата под вратите, както и долната част на самите врати. Страхувам се обаче че това е като при айсбергите - виждаш едва 1/3 от цялото :( Също така около предния прозорец е зле положението (сега в този дъжд съм си почти за кофа вътре) защото явно е сменян прозореца, но не е направен като хората от предния собственик. Дилемата ми е дали да не се огледам в друго купе направо защото двигателя (наскоро сменен ангренаж) и скоростите са си ОК та да продължа да си ги ползвам. Гледам из чужбините има дори OUTBACK AT със проблемни двигатели и направо отлично изглеждащи (поне на снимките) в сравнение с моята. Освен двигателя и скоростите предполагам ще се наложи и задния диференциал да се премести. Оттук ми започва и "мъглата" дали всичко ще може да пасне или ще се видя в чудо? Със сигурност после ще има и ходене в КАТ със всичко необходимо, така че поне данъка да си остане като за 2,2 а не за 2,5. Надвам се поне на някой колега да му се е случвало да прави подобна "конверсия" и да има информация за възможните подводни камъмъни по трасето :)
Предварително благодаря на отзовалите се колеги :)

Чет Апр 24, 2014 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, сигурно всичко което мислиш е възможно.
НО на снимки всички изглеждат много лачени, на живо може да се доближи до твоята.
Особенно ако тръгнеш за чужбина разходите скачат в пъти и според мен за ефтина кола е малко безсмислено.
Или си намери от българия донор, има колеги които предлагат донорни части.
И накрая ще ти остане само работата.

Купи си една читава кола от тук регистрирана, а тази я продаи на части! Това ми се вижда наи добрия вариянт. С наи малко работа, загуби и липса на неизвестни.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пет Апр 25, 2014 7:08 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема