Привет колеги,
Имам Legacy комби 96-та 2,2 МТ, но доста е стояло до някой OPEL и....се е заразило с ръжда

Проблемите са ми основно в задните вежди и бомбетата под вратите, както и долната част на самите врати. Страхувам се обаче че това е като при айсбергите - виждаш едва 1/3 от цялото

Също така около предния прозорец е зле положението (сега в този дъжд съм си почти за кофа вътре) защото явно е сменян прозореца, но не е направен като хората от предния собственик. Дилемата ми е дали да не се огледам в друго купе направо защото двигателя (наскоро сменен ангренаж) и скоростите са си ОК та да продължа да си ги ползвам. Гледам из чужбините има дори OUTBACK AT със проблемни двигатели и направо отлично изглеждащи (поне на снимките) в сравнение с моята. Освен двигателя и скоростите предполагам ще се наложи и задния диференциал да се премести. Оттук ми започва и "мъглата" дали всичко ще може да пасне или ще се видя в чудо? Със сигурност после ще има и ходене в КАТ със всичко необходимо, така че поне данъка да си остане като за 2,2 а не за 2,5. Надвам се поне на някой колега да му се е случвало да прави подобна "конверсия" и да има информация за възможните подводни камъмъни по трасето

Предварително благодаря на отзовалите се колеги