Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
kulzari
|
|
| Пет Апр 25, 2014 7:06 am |
|
|
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|
joker_brand написа: Мисля, че това с "евтината" кола е коментирано вече, колега ! Ако искаш твоят приятел да остане доволен и да хареса марката, по-добре му кажи да посъбере още пари и да вземе нещо от частно лице . Ще е регистрирана, до някаква степен поддържана и при късмет може и газ да има . Тази кола която си посочил без дори да съм я гледал на място или да съм говорил с търгаша ти казвам, че само за да стане кола за каране и трябват едни 1600лв . Обслужване, регистрации, газ . Това без да броим ламарините които липсват и ръждата която ще избие след макс 4-5 месеца ! Тръгне ли гнилочът, спасение нямаааааа ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Така е 
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Пет Апр 25, 2014 11:45 am |
|
|
|
DimoJekov
Регистриран на: Вто Дек 14, 2010 7:49 am Постове: 54 Местоположение: гр. София
Автомобил: Subaru Outback 2,5 limited
Рейтинг: 0
|
|
_________________ Ако правиш нещо, го прави както трябва http://airsense.alle.bg/
|
|
|
|
| Сря Апр 30, 2014 11:48 am |
|
|
|
toigalbg
Пресен - пресен
Телефон: 359898544176
|
|
| Нед Май 04, 2014 4:11 pm |
|
|
|
igra4o
Автомобил: subaru impreza
Рейтинг: 5
|
За километража не можеш да си сигурен никога. За марката мисля, че е излишно да казвам коя да избереш....
|
|
5
|
|
| Нед Май 04, 2014 8:42 pm |
|
|
|
momcho2000
|
Споделям инфо за тоя кърпел да не ходи и друг колега да го гледа!  Така, тази мой приятел ходи да я гледа каза, че е до долу работи като газка, двигателя тресе оборотите играят яко, ръжда има навсякъде, отзад е и ударена малко (ожулена) веждите задните са леж... отпред около двигателя ръжда, бомбетата изгнили яко.... седалки скъсани и мърляви... абе пълен батал. Надявам се съм бил полезен
Прикачени файлове:
Коментар на файл: Ето снимка на дръгляша ;)
10346457_773337686024602_5277577064234037760_n.jpg [ 93.69 KiB | Прегледано 1302 пъти ]
|
|
|
|
| Сря Май 07, 2014 2:22 pm |
|
|
|
lokum17
Автомобил: Impreza 2.0R Sport
Рейтинг: 4
|
|
| Съб Май 17, 2014 3:50 pm |
|
|
|
dimitko12
|
|
| Сря Май 28, 2014 1:14 pm |
|
|
|
Blizzarder
Автомобил: WRX 99
Рейтинг: 15
|
Колега нещата, които са на пръв поглед: Колата изглежда сериозно сглобявана - Предницата е на моделите 2002-2005, първата регистрация може да е декември 2006, но колата си е от стария модел. Не пише с какъв двигател е, най-вероятно е 1.5, които е слаган на следващия модел 2005-2007 и в същото време е доста рядък. Доста съмнителна комбинация е това субару, по-запознатите колеги да кажат. С тези автоматични скорости колата ще е доста тромава.
|
|
|
|
| Сря Май 28, 2014 2:33 pm |
|
|
|
Poirot
Регистриран на: Чет Дек 26, 2013 6:53 pm Постове: 39 Местоположение: София - Русе
Автомобил: WRX'05
Рейтинг: 30
|
Здравейте, Някой знае ли нещо за тази Импреза: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6luboh"Нов внос" - с Видинска регистрация и със стикер на Митака -> Ако беше седан, веднага щях да скоча, но се въздържам за сега от комби. И все пак, като няма друго, може да се пречупя 
_________________ Proud of BOXER
|
|
|
|
| Пет Май 30, 2014 2:16 pm |
|
|
|
ilsa
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:17 pm Постове: 460 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2,5 XT AT
Рейтинг: 57 
|
Poirot написа: Здравейте, Някой знае ли нещо за тази Импреза: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6luboh"Нов внос" - с Видинска регистрация и със стикер на Митака -> Ако беше седан, веднага щях да скоча, но се въздържам за сега от комби. И все пак, като няма друго, може да се пречупя  Нов внос не е! Според мен тази кола се продаваше преди 5-6 месеца, но нямаше лепенката на задния калник! Продаваше се "спешно"! не помня за колко , но беше около тази!
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ Няма нищо по-хубаво от лошото време!
|
|
|
|
| Пет Май 30, 2014 9:21 pm |
|
|
|
momcho2000
|
Poirot написа: Здравейте, Някой знае ли нещо за тази Импреза: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6luboh"Нов внос" - с Видинска регистрация и със стикер на Митака -> Ако беше седан, веднага щях да скоча, но се въздържам за сега от комби. И все пак, като няма друго, може да се пречупя  Колата не е нов внос, има коментари за нея назад по темата дето е коментирана докато беше в друг град, после я купиха и докараха във Видин, тук в форума пишеше, че имала проблем с електрониката още при стария собственик, но така ли е било не зная (а и не съм 100% сигурен, че е същата) доколкото съм чул слухове из Видин за нея, при стартове на летището в Иново нещо са и прецакали двигателя и сега явно е оправена и я продават! Турбото и е сменявано с по голямо (така се говореше) да бяга повече, че един пичага с една Импрезка 97-98 десняк го тупаше. Иначе имам клипове и снимки на компа с нея и доста добре върви 
|
|
|
|
| Пет Май 30, 2014 9:53 pm |
|
|
|
Poirot
Регистриран на: Чет Дек 26, 2013 6:53 pm Постове: 39 Местоположение: София - Русе
|

ilsa написа: Нов внос не е! Според мен тази кола се продаваше преди 5-6 месеца, но нямаше лепенката на задния калник! Продаваше се "спешно"! не помня за колко , но беше около тази! Благодаря, колега. Иначе твоята GT е супер, но съм се спрял на Blobeye (2003-2005) momcho2000 написа: Колата не е нов внос, има коментари за нея назад по темата дето е коментирана докато беше в друг град, после я купиха и докараха във Видин, тук в форума пишеше, че имала проблем с електрониката още при стария собственик, но така ли е било не зная (а и не съм 100% сигурен, че е същата) доколкото съм чул слухове из Видин за нея, при стартове на летището в Иново нещо са и прецакали двигателя и сега явно е оправена и я продават! Турбото и е сменявано с по голямо (така се говореше) да бяга повече, че един пичага с една Импрезка 97-98 десняк го тупаше. Иначе имам клипове и снимки на компа с нея и доста добре върви  Еваларка, колега. Ще прелистя коментарите малко назад. Така или иначе не ми се връзваше логическия квадрат. 
|
|
|
|
| Пет Май 30, 2014 10:19 pm |
|
|
|
momcho2000
|
Poirot написа: Еваларка, колега. Ще прелистя коментарите малко назад. Така или иначе не ми се връзваше логическия квадрат.  За нищо колега за това сме тук. 
|
|
|
|
| Съб Май 31, 2014 12:10 am |
|
|
|
vesoWRT
Пресен - пресен
|
|
| Съб Май 31, 2014 5:52 am |
|
|
|
Blizzarder
Автомобил: WRX 99
Рейтинг: 15
|
Здравейте, хвърлил съм око на този WRX http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6mhppw Гледам, че седи от много време (може би над 8-9 месеца), а не намерих тема за него тук поне в последните 15 страници (може да съм пропуснал, признавам си). Колата е с доста модификации, които предполагам са правени в БГ, така че би трябвало да има информация за тази кола. Цената тръгна от близо 14к., сега е 11, което е поносимо, но колата все още не се купува и ми е интересно защо. Интересува ме най-вече, дали написаното в обявата е вярно, някои гледал ли я е на живо?
|
|
|
|
| Съб Май 31, 2014 12:04 pm |
|
|
|
momcho2000
|

Poirot написа: Здравейте, Някой знае ли нещо за тази Импреза: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6luboh"Нов внос" - с Видинска регистрация и със стикер на Митака -> Ако беше седан, веднага щях да скоча, но се въздържам за сега от комби. И все пак, като няма друго, може да се пречупя  Ето това мисля бяха мненията за нея: denislav971 написа: sniper написа: Охххх, красавица, дали е една Толбухинска 3339 която се продаде наскоро, онази май имаше уреди над централната конзола и на гредата. Ако е тя дали и се нарадваха или е болна неизлечимо. Моля за малко инфо от някой запознат. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5egpf5когато беше в ДОБРИЧ колата си имаше проблем в електрониката и не работеше добре така си я продаде пича Pepi написа: Да вече има информация, днес я огледах, покарах, а след това я закарахме и при Краси...... нещо ме сърбят ръцете да си я купя.  , но все още не съм на 100% сигурен, дали да го направя, въпреки, че колата ме грабна много, още когото се продаваше за първи път в ТХ, демек в "Техеран". Така........ колата е доста добра, този кит от преден и заден липове, боядисаните прагове, в цвета на купето, я отварят много и я правят коренно различна и уникална, също така тези неща не са никак евтини за купуване и доставка, проверявал съм как са цените за една Хонда, предполагам, че при Суби, едвали са по-евтини. Човека я продава защото му е малка, за дете в детско столче отзад почти няма място. По мотора не са правени никакви тунинги, което е много добре, по ходовата част имаме спортни пружини Айбах и фланци на главините отпред и отзад 15 или 20 мм, задното гърне е хубаво, Ремус, звучи много добре. В-ху липа на предната броня има няколко драскотини, трябва да се пребоядиса, десния фар за мъгла е спукан. Според собственика предните дискове са леко криви и са за смяна, предницата има нужда от реглаж, волана стои малко накриво, но като я карах не усетих да дърпа нанякъде. И по двете арки на задните калници отвътре е избила ръжда, която се вижда, когато колата е вдигната на подемник, на лявата е вповече, надигнала е и ъгълчето външно при задната броня. Отдолу има корозия по всички щанги, оси, задното магаре, кардана. По купето не, само по някой ръбове малки язви, тук-таме, където се припокриват ламарините. Нещо, което лично на мен ми направи впечетление, защото съм му ял главата при мойта кола, отзад, там където излизат двете спирачни тръби от купето, влизат в едно месингово сплитерче /не знам дали това е подходящата дума/ след това излизат и се разклоняват към двете задни колела, та там по тръбите има корозия, и както казах от личен опит знам, че изяде ли ги ръждата няма развиване, тръбите се късат и драмата е голяма, само ще кажа, че като се слагат новите тръби, те трябва да минат м-ду купето и задното магаре  . Зимните и гуми са Нокиан ВР-незнам си какви 1-2 сезона и са доста хубави, летните не съм ги виждал, били някакви китайски на два сезона. Вътре е ОК има следи от нормално износване на 10-11 г. автомобил. Други забележки по купето, като удари и драскотини няма, на боя и ламарини изглежда доста добре..... Човека каза, че е сменил свещи, масла в диф., ск. кутия, двг, ангренажен ремък-комплект с такъв на Гейтс, водна помпа, антифриз, ремонтирал е хидравличната рейка. Какво видя Краси: Теч на масло от гарнитури на капаците на клапаните, гарнитурите са за смяна, омасляване под хидравличната помпа, помпата трябва да се сервизира. Трябва да се направи ревизия на задния и централния диференциал и двата са с шперове, има забележки, но реалното им състояние ще е ясно, когато се разглобят, независимо от това, в дадения момент колата се държи много добре на пътя. Двата тампона на реактивната щанга, отляво и отдясно са за смяна. В ДВГ Трябва да се смени маслото, в момента е с ЕНЕОС 10/30, което е вече на 7000 км и си е изпяло песента, двигателя е почнал да го гори. По препоръка на Краси трябва да се направи промивка на мотора, колата да се кара известно време като открадната, демек да се гази до дупка, без жалост  , за да се отпуши и прочисти мотора от всякакви нагари и след това да се сложи хубаво масло, и това трябва да е естествено след смяната на гарнитурите. Закачена на компютър, в движение колата се показа много добре, всички прочетени данни са ОК. В паметта няма записи за стари грешки. Като цяло върви отлично, набира бързо, без забивания и замисляния, двигателя се отвинтва много добре, при работа няма сътресения и тропане. Като допълнителен разход - автокаско, аз лично не бих я оставил без застраховка и също смяна на номера и собственост. В общи линии това е, за друго не се сещам, никак не е малко, но не е и нещо много фатално, за да се докара колата в перфектен вид. Не искам да коментирам никакви финансови въпроси, защото те са лично м-ду мен и собственика, по отношение на стойността на ремонтите всеки може да си направи калкулация. Дано съм бил достатъчно изчерпателен, да не казвам излишно обстоятелствен, но предполагам че това би спестило време и пари на всеки евентуално заинтересован. Успех  
|
|
|
|
| Съб Май 31, 2014 6:34 pm |
|
|
|
Poirot
|
Благодаря Ако беше на някой колега, да я пусне обявата и тук във Форума, имаше някакъв шанс да ме спечели.
|
|
|
|
| Съб Май 31, 2014 9:04 pm |
|
|
|
TodorPetrov
Регистриран на: Вто Май 20, 2014 6:08 am Постове: 8 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги ходих да гледам този http://www.cars.bg/c669603 звер и реших да споделя впечетления и спестя разходка на някой.Първо колата е 2003г. имала е счупена задна броня с луфт на десният стоп,задните дискове са на огромни люспи ръжда (гнилоч),ръжда на задният ляв калник,леко натиснато на предният ляв фар,пластмасите в багажника (покрай прозорците) бяха зверски надрани както и корите на задните врати.При интерес цената ми беше свалена драстично.Има нови зимни гуми (дот 2012) и теглич  дано да съм помогнал на някой. Аз съм заинтересован от ето тази http://www.cars.bg/c548074 ,но ми е далечко и не знам дали си заслужава да се разкарвам до там,какво ви е мнението за нея ?
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 3:39 pm |
|
|
|
toncheff
|

Здравей, Аз допреди 3 месеца търсих като теб и тази обява си беше актуална и тогава. От доста време стои, имам предвид. Цената за мен е подозрително ниска. Вероятно и на теб ти е направило впечатление, че капака е от турбинирано субару (има отвор за въздух към интеркулера), аз мисля, че няма атмосферна Импреза с такъв капак. На втората снимка ясно се вижда неравномерния луфт м/у бронята и капака, както и към закръглението на фаровете. Отдалече това виждам аз. На снимката на отворения капак на двигателя има нещо, което го няма моята (на снимката горе вляво), както и това синьото жило и актуатор, минаващи над мотора. Може да е за Webasto-то... Иначе и аз ако мога да помогна...... съм гледал на живо тази: http://www.cars.bg/c660699Бидейки италианка е много запазена външно (без ръжди), цената за кола с газов инжекцион ми допадаше, обаче мотора не работеше добре, не се форсираше равномерно и тресеше яко. Вътре, скоростния лост на празен ход вибрираше странично много силно. Не можаха да ми демонстрират дали работи на газ, щото няма газ, а няма и номера да идат да я заредят..  . Газовият инжекцион ми беше казано, че е BRC, а се оказа холандския AG SGI, който май по-трудно се обслужва тук в БГ и така се отказах. Няма подглавник отзад зад шофьора, както и резервна гума заради бутилката, ама това да кажем не е болка за умиране. Като цяло не е много зле, това с двигателя може и да е някой тампон или нещо елементарно, но мен ме отказа. Поздрави и успех в търсенето!
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 7:54 pm |
|
|
|