Здравейте, смених маслото в задния диф. и скоростната кутия преди по-малко от месец именно за да се предпазя от подобни проблеми. Днес обаче лампата на задния диф. Започна да примигва, ту присветва ту загасне ту само присветва. Странното е че като че ли не се влияе от това дали колата е в движение или не. Направи ми впечетление че дори когато съм спрял на светофар изгасва и светва когато подам газ, свети известно време 20-30сек. и изгасне, след малко светва пак. Погледнах дали има някакво омасляване по самия диф. т.е. дали не е изхвърлило маслото но всичко от долу е сухо. Сериозния проблем е,че в момента не съм в БГ и след няколко дена ще трябва да пътувам на обратно повече от 1000км. Някой имал ли е подобен проблем? Какво мога да направя тук освен да проверя нивото на маслото, какви биха могли да бъдат евентуалните поражения след 1000км. на обратно и най-вече каква може да е истинската причина за това? На всичкото отгоре от оня ден ми мига и лампата на филтъра за твърди частици след един резервоар сръбска нафта (ОМВ) но с това ще се разправям когато се прибера в БГ. Ще съм благодарен на всякакви съвети и мнения.