Отговори на тема стр <  1, 2
 Мога ли да сложа 17 ки на Аутбек 2004 година 
Автор Съобщение

Постове: 85
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Мога да потвърдя, че Фалкъните не са добри. Обаче има и друго. При мен случката беше такава, че купих две и ги сложих в България на кола със задно отзад. Още на другия ден установих, че на мокро са пълна скръб. С 20км/ч като подам газ ми се включваше тракшъна. В завой пък се въртях два пъти за един ден. Като знаех, че ме чакат 10 000 км в Европа и бях готов да ги сваля и да купя други. Не остана време обаче и тръгнах така. Оказа се, че проблема до някъде е и шибания асфалт в България. Много е гладък и на мокро лесно подхлъзва каучука. В Европа съм нямал никакви проблеми и тук където ги карам сега също. Но все пак си имам едно на ум като завали и карам по внимателно!

Сря Апр 30, 2014 3:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Съвсем отървахте темата ей.Четете заглавието.
Стига с тез тарлъци.Има си тема. :cool:

Сря Апр 30, 2014 5:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 85
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
То на въпроса на автора се отговори още на втория пост. Всичко останало си е офтопик по принцип :)

Чет Май 01, 2014 7:30 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2