Отговори на тема
 Регулиране на странични стъкла и реглаж на люка 
Автор Съобщение

Постове: 862
Автомобил: Pontiac Firebird 5.0 V8
Телефон: 0899164990
Рейтинг: 385
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте Колеги,

Както видяхте и по горе имам два въпроса които ме измъчват и за които не успях да намеря нещо полезно в търсачката (да ме извиняват модераторите ако съм пропуснал) .
1. Колата ми е на доста години(97 набор) и съответно километри(330 К на километраж ) и от неправилно ( по-силно ) затваряне на вратите от фенове на руските возила стъклата ми издават тропащи звуци при затваряне на вратите.
2. Предния люк е със сменявано стъкло заради разлепване на оригиналного( със 180 км/ч по магистралата) и съответно не е регулирано като хората или поне аз немога да го прибера повече.

Въпросите са следните :
1. Има ли някакви инструкции за реглаж и ревизия на механизмите на стъклата? Продават ли се части като например 2-та буфера които ги ограничават?
2. Има ли някакви инструкции за реглаж и ревизия на механизма? Къде мога да закарам колата някой да го регулира като хората защото колата ми е по шумна при по високи скорости ?
Благодаря предварително !

Поздрави, :beer:

Вто Май 06, 2014 7:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема