Отговори на тема
 Кабели за свещи и свещи - дали 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 45
Автомобил: OUTBACK 2,5i 2000г.
Телефон: 0899146411
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, имам проблем с Метановата и днес ходих в един сервиз, където ми казаха, че единят кабел дава проблем и да сменя кабелите и свещите и пак да отида при тях. При положение, че колата си върви на бензин може ли да е това.Там ми казаха, че на бензин ще го усетя след 5000км примерно. Почвам а си мисля, че отвреме навреме и на бензин ми светва check enjine лампата за кратко и може да е от това.
Ако е така да ми препоръчате откъде да ги взема и къде да си ги сменя. Благодаря на отзовалите се.

Колата е Аутбек 2,5 156к.с. 1999г

Сря Май 21, 2014 6:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 136
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
ДА,много е вероятно да са ти казали истината (това най сигурно се разбира или на ЕЛ-КОН,или по метода на замяната с изправни др. такива - просто за проба),свещите са просто консуматив които ако не се сменя на време се рискува състоянието на останалата част от запалителната система - кабели,дистрибутор,бубина...
Ако скоро не си сменял свещи (и то с истински такива) - направи го!
Ако прецениш че мога да съм ти от полза с нещо - свещи и/или кабели,на Л.С ми израти VIN номера за да видя с какво мога д апомогна.

Пон Юни 16, 2014 3:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 45
Автомобил: OUTBACK 2,5i 2000г.
Телефон: 0899146411
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за съпорт-а, да кабели се оказаха и то 2

Пон Юни 16, 2014 6:09 pm