Здравейте колеги!
От скоро съм горд собственик на бек 3 2004 -2,5 МТ и вече навъртях първите 4 хиляди, дори имах късмет да повъртя малко и в сняг, с една дума колата е уникална

интериор, комфорт, поведение на пътя по всичко личи това е най-високият клас японски автомобили и не само /преди това карах Тойота РАФ4 2005г/ . Но като всеки автомобил на старо и при мен има малки дразнители, които като всеки нов собственик искам да отстраня, за което ще помоля за съвети и препоръки от вас а именно:
1. Проблем с дисплея на часовника/ външна температура и т.н./ -първоначално тотално не работеше а след намесата на ел.майстор и презапояване на всички видими спойки по платката, работи/в пълен обем/ когато си иска, а когато не работи свети "Err". Майстора вдигна ръце и се отказа
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
но мен ме дразни и четох доста във форума но там проблемите не са сходни.
2. Странен проблем с автопилота и той работи когато си иска, а когато не иска изключва понякога веднага след включване, а друг път след различни по време и разстояния интервали
При двата проблема не мога да засека нещо, което на пръв поглед да ги предизвика и да дам жокер на майстора за да ги решим по лесно. Като допълнение колата е на газ и не светят лампи на таблото.
Ако някой се е сблъсквал с подобни проблеми или има някакви идеи по въпросите ще се радвам да сподели