Отговори на тема
 Legacy H6 2007 - досаден женски глас от NAVI-то 
Автор Съобщение

Постове: 37
Автомобил: 2007 Legacy H6
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

не намерих нищо конкретно по темата - може би съм мн зле с търсачката :(

При всяко палене на колата се включва досаден женски глас, който повтаря нещо от сорта на: "click on hang up" три пъти, след което казва "connection problem" и спира.

Пробвах какво ли не - вадих диска на нави-то, изключил съм всички звуци, които са свързани с навигацията, нооо... тя не спира.

Някой срещал ли се е с този проблем - знам, че жените няма как да ги накараш да млъкнат, но как да я спра поне тази - :)

Пон Май 05, 2014 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това ми звучи като проблем на блутуут връзката (хандс фриито). Свържи си телефона с навигацията и вече няма да го чуваш това, а и ще си ползваш още една от "екстрите" на автомобила.

Вто Май 06, 2014 6:36 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Мерси,

и на мен ми звучи по-скоро като да е това, но в колата няма нищо, което да подсказва връзка с телефон (зелена и червена слушалка примерно).

Как става трика - връзвам телефона чрез блутуут-а (т.е. то трябва да засече колата) и примерно вдигам от GSM-a, а звукът минава през колоните ли?

Принципно има и AUX в подлакътника!

Сори за тъпите въпроси :)

Вто Май 06, 2014 1:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Разрови се из менюто на навито и от там намери как да свържеш телефона. А зелената и червената слушалка ще ти излизат на дисплея и ще чуваш през колоните. Някъде трябва да имаш и микрофон, може да е външен или вграден.

Сря Май 07, 2014 7:58 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Офф,

рових се и нищо не намерих демн.

Бих казал, че не съм толкова скаран с техниката, но не намирам нищо такова.

Иначе блутуутът на телефона ми намира subaru - като му дам pair ми иска код на телефона, обаче не виждам как да го въведа тоя код в колата. Заедно с ключа имам две метални планки с кодове - и тях пробвах, но не става (единият най-вероянто е за кодиране на ключовете)

Т.е. ти казваш, че трябва да е в нави-то - щото гледах видеа в тубата, където нямат нави и bluetooth се включва през аудио уредбата - но и такова не намирам.

чудя се тоя блутуут да не би да не е с колата, а да е слаган отделно...

Сря Май 07, 2014 9:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Може и да е слаган допълнително. Но тогава трябва да има някъде изведени бутони.

Чет Май 08, 2014 6:54 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

един приятел ми каза, че са имали подобен случай с няква Тойота и било от фабричния GPS за проследяване.

Имало функция с call center, от който ти се обаждат, за да потвърдиш, че си собственика на автомобила.

Сега си спомням, че в обявата пишеше, че има GPS проследяване - дали не е това?

В Субару ли трябва да отида, за да проверя?

Чет Юни 05, 2014 12:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема