| Автор |
Съобщение |
|
metodian
Регистриран на: Съб Дек 10, 2011 6:32 pm Постове: 278 Местоположение: Варна
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
|
|
Аз лично съм за среща където и да е.Въпроса е да се състои и да има по-голяма навалица от СУБАРИСТИ
|
|
|
|
| Пон Юни 09, 2014 1:18 pm |
|
|
|
taipan
Регистриран на: Пет Мар 12, 2010 6:08 pm Постове: 1159 Местоположение: София
Автомобил: с EWG
|
|
Добре е да има една морска лятна и една есенна, по-централна среща. Всеки ще отиде където може. Но морската си е традиция, аз все ги изпускам, но ще гледам да се включа тази година.
_________________ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigdinch.mobile
|
|
|
|
| Пон Юни 09, 2014 3:18 pm |
|
|
|
old_river_
Регистриран на: Нед Фев 19, 2012 9:18 pm Постове: 33 Местоположение: Велико Търново
Автомобил: Subaru Forester 2.0 2000 г.
Телефон: 0988373388
|
Като гледам какво стълпотворение от кандидати е тук, май всичките 6 пишещи и искащи разходки, вода и бира мога да ги събера на вилата си. Има и баири и поляни - за каране / заради дъждовете - доста избуяли, което е минус / и за гъби, чиста река - за риболов и къпане / ако спрат дъждовете де /, екопътека, две - три природни забележителности, селската кръчма ми е в двора и е на що-годе централно място: 200 км. от Варна и Бургас, 250 км. от София и на 45 от Търново. Само писта си нямам, ама има трасе 6 км. баир с 50 завоя и почти никакво движение. След 2 дни излизам отпуска - за световното по футбол и от 16.06 до края на месеца чакам желаещи - тел. 0988 37 33 88. 
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 11:36 am |
|
|
|
steling
Регистриран на: Пон Апр 05, 2010 8:58 pm Постове: 3414 Местоположение: Варна
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
|
old_river_ написа: Като гледам какво стълпотворение от кандидати е тук, май всичките 6 пишещи и искащи разходки, вода и бира мога да ги събера на вилата си. Има и баири и поляни - за каране / заради дъждовете - доста избуяли, което е минус / и за гъби, чиста река - за риболов и къпане / ако спрат дъждовете де /, екопътека, две - три природни забележителности, селската кръчма ми е в двора и е на що-годе централно място: 200 км. от Варна и Бургас, 250 км. от София и на 45 от Търново. Само писта си нямам, ама има трасе 6 км. баир с 50 завоя и почти никакво движение. След 2 дни излизам отпуска - за световното по футбол и от 16.06 до края на месеца чакам желаещи - тел. 0988 37 33 88.  То на такава оферта да не те изненадаме 20 коли 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 11:53 am |
|
|
|
petko 69
Регистриран на: Вто Яну 01, 2013 3:16 pm Постове: 2448 Местоположение: Plovdiv
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
|
21 
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 4:39 pm |
|
|
|
joker_bg
Регистриран на: Пет Ное 02, 2012 9:31 pm Постове: 349 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Forester 2.0 AWD
Телефон: 0889399206
|
Предлагам някой от колегите оторизирани с правомощия,да пусне анкета вече за да си нагласяме отпуските и да плануваме нещата както си трябва 
_________________ "За да си щастлив един ден,напии се.За да си щастлив един месец,вземи си жена.За да си щастлив цял живот карай СУБАРУ!"
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 5:30 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
|

old_river_ написа: Като гледам какво стълпотворение от кандидати е тук, май всичките 6 пишещи и искащи разходки, вода и бира мога да ги събера на вилата си. Има и баири и поляни - за каране / заради дъждовете - доста избуяли, което е минус / и за гъби, чиста река - за риболов и къпане / ако спрат дъждовете де /, екопътека, две - три природни забележителности, селската кръчма ми е в двора и е на що-годе централно място: 200 км. от Варна и Бургас, 250 км. от София и на 45 от Търново. Само писта си нямам, ама има трасе 6 км. баир с 50 завоя и почти никакво движение. След 2 дни излизам отпуска - за световното по футбол и от 16.06 до края на месеца чакам желаещи - тел. 0988 37 33 88.  Лятото и 100 коли да има в селото винаги ще има място за палатки.... Обаче е доста далеч от морето..... Целта на лятната среща е да е на море, както зимната на планина =сняг За съжаление аз все още не съм приключил строежа, днес кова ламперия но дори и след месец няма да съм готов. Иначе селце на 10км. От брега тихо спокоино ........ Аиде пускаите анкета! Дата да има минимум след 40 дни да имат време хората да плнуват отпуски и да се организира, ядене спане АУ.... Писти кал, на приморско има летище ....
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 9:07 pm |
|
|
|
Mladen99
|
|
А и още нещо. Помислете кои организира големите срещи, справя се доста добре! Моето мнение е че това е човек които да ръководи форума, и от всяка една талава организация (и не само) да получава нещо насреща (пари) защото си е хамалогия да търсиш хотели, да организираш ресторант менюта и т.н.т. нилои не иска да се захване насериозно със срещите а искаме много, пък не даваме нищо. За мен този човек е толкова отдаден че захвне ли нещо го прави до краи и както трябва. Всички остали помагат, но този човек трябва да получи нещо . Мисля че затова националните срещи куцат. Също и членска такса да се плаща ако трябва. / но тук е момента в които тарикатчетата ще подвият опашки и ще останат малцина/ срещу която да се получава примрно стокер (малко по хубав) ето вече карти за отстъпки....... И т.н.т
Аиде че съм доста уморен!
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Вто Юни 10, 2014 9:18 pm |
|
|
|
metodian
Регистриран на: Съб Дек 10, 2011 6:32 pm Постове: 278 Местоположение: Варна
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
|
Mladen99 написа: А и още нещо. Помислете кои организира големите срещи, справя се доста добре! Моето мнение е че това е човек които да ръководи форума, и от всяка една талава организация (и не само) да получава нещо насреща (пари) защото си е хамалогия да търсиш хотели, да организираш ресторант менюта и т.н.т. нилои не иска да се захване насериозно със срещите а искаме много, пък не даваме нищо. За мен този човек е толкова отдаден че захвне ли нещо го прави до краи и както трябва. Всички остали помагат, но този човек трябва да получи нещо . Мисля че затова националните срещи куцат. Също и членска такса да се плаща ако трябва. / но тук е момента в които тарикатчетата ще подвият опашки и ще останат малцина/ срещу която да се получава примрно стокер (малко по хубав) ето вече карти за отстъпки....... И т.н.т
Аиде че съм доста уморен! станахме двама-подкрепям мнението за членски такси ,както и за организацията- 
|
|
|
|
| Сря Юни 11, 2014 6:31 am |
|
|
|
Zlobstur
Регистриран на: Сря Май 08, 2013 7:07 pm Постове: 433 Местоположение: В.Търново
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
|

metodian написа: Mladen99 написа: А и още нещо. Помислете кои организира големите срещи, справя се доста добре! Моето мнение е че това е човек които да ръководи форума, и от всяка една талава организация (и не само) да получава нещо насреща (пари) защото си е хамалогия да търсиш хотели, да организираш ресторант менюта и т.н.т. нилои не иска да се захване насериозно със срещите а искаме много, пък не даваме нищо. За мен този човек е толкова отдаден че захвне ли нещо го прави до краи и както трябва. Всички остали помагат, но този човек трябва да получи нещо . Мисля че затова националните срещи куцат. Също и членска такса да се плаща ако трябва. / но тук е момента в които тарикатчетата ще подвият опашки и ще останат малцина/ срещу която да се получава примрно стокер (малко по хубав) ето вече карти за отстъпки....... И т.н.т
Аиде че съм доста уморен! станахме двама-подкрепям мнението за членски такси ,както и за организацията-  И трети съгласен Може и само да усложним живота на някого с тези такси, но все пак всеки ангажирал се с нещо мащабно е добре да се поощрява 
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
|
|
|
|
| Чет Юни 12, 2014 2:23 pm |
|
|
|
steling
|
Аиде че съм доста уморен![/quote] станахме двама-подкрепям мнението за членски такси ,както и за организацията-  [/quote]  това е разисквано и преди колеги. Освен това темата е за срещи и мероприятия, това за което говорите не е ли за мнения и съвети? Нека не разводняваме темата за да ни е подреден и прегледен форума. п.п. не искам да обидя никой с поста си.
|
|
|
|
| Чет Юни 12, 2014 3:19 pm |
|
|
|
kiro_ema
Регистриран на: Пет Сеп 25, 2009 10:13 pm Постове: 769 Местоположение: Пловдив-Ръжево конаре
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
|
old_river_ написа: Като гледам какво стълпотворение от кандидати е тук, май всичките 6 пишещи и искащи разходки, вода и бира мога да ги събера на вилата си. Има и баири и поляни - за каране / заради дъждовете - доста избуяли, което е минус / и за гъби, чиста река - за риболов и къпане / ако спрат дъждовете де /, екопътека, две - три природни забележителности, селската кръчма ми е в двора и е на що-годе централно място: 200 км. от Варна и Бургас, 250 км. от София и на 45 от Търново. Само писта си нямам, ама има трасе 6 км. баир с 50 завоя и почти никакво движение. След 2 дни излизам отпуска - за световното по футбол и от 16.06 до края на месеца чакам желаещи - тел. 0988 37 33 88.  Аз съм с две ръце за събор при теб  , стига да не ти дойдем в повече . 
_________________ http://www.youtube.com/user/kirilg68?feature=guide http://www.snimka.bg/?profile,albums
|
|
|
|
| Чет Юни 12, 2014 10:28 pm |
|
|
|
miirro
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 6:51 pm Постове: 153 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 2008
Телефон: 0887201711
|
kiro_ema написа: old_river_ написа: Като гледам какво стълпотворение от кандидати е тук, май всичките 6 пишещи и искащи разходки, вода и бира мога да ги събера на вилата си. Има и баири и поляни - за каране / заради дъждовете - доста избуяли, което е минус / и за гъби, чиста река - за риболов и къпане / ако спрат дъждовете де /, екопътека, две - три природни забележителности, селската кръчма ми е в двора и е на що-годе централно място: 200 км. от Варна и Бургас, 250 км. от София и на 45 от Търново. Само писта си нямам, ама има трасе 6 км. баир с 50 завоя и почти никакво движение. След 2 дни излизам отпуска - за световното по футбол и от 16.06 до края на месеца чакам желаещи - тел. 0988 37 33 88.  Аз съм с две ръце за събор при теб  , стига да не ти дойдем в повече .  Освен да спретнем мини сбирка на субаристите рибари...
|
|
|
|
| Пет Юни 13, 2014 5:53 pm |
|
|
|
kiro_ema
Регистриран на: Пет Сеп 25, 2009 10:13 pm Постове: 769 Местоположение: Пловдив-Ръжево конаре
|
Освен да спретнем мини сбирка на субаристите рибари...[/quote] Или субаристите офроудъри . 
_________________ http://www.youtube.com/user/kirilg68?feature=guide http://www.snimka.bg/?profile,albums
|
|
|
|
| Пет Юни 13, 2014 8:58 pm |
|
|
|
Mladen99
|
|
Бля бля бля, времето минава организация никаква. Пак всичко ще е набързо за 2 седмици и нищо няма да се получи. Но за това си има причина!
|
|
|
|
| Съб Юни 14, 2014 1:34 pm |
|
|
|
steling
|
Нормално, отпуски, световно първенство и всякъкви такива неща. Те и локалните срещи намалят лятото. Хорара просто не могат да се ангажират с дати. За това макар да не ви харесва, дайте да си организираме една локална за Шкорпиловци, а ако има колеги от страната наблизо и те ще се присъединят. ( Попътно им е за Каварна  )
|
|
|
|
| Съб Юни 14, 2014 4:41 pm |
|
|
|
Mladen99
|
|
Еми да така наи добре кои където иска. Ние ще сме локално по пътя за резово, Ахтопол, около резиденцията Перла.
|
|
|
|
| Нед Юни 15, 2014 1:20 pm |
|
|
|
kiro_ema
|
Абе хора , досега летен събор е имало само един , преди три четири години на Узана , и се събрахме едва към 10 коли , така че не знам как ще стане . Ако питате мен няма ли сняг , няма и Субару събор , просто не става , всеки е нанякъде , отпуски разходки и няма организиране по това време .В края на крайщата не сме Беемве форум та да правим сбирки през лятото . Кой където може да се забавлява лятото апък като побелее , тогава ще стане веселото . 
|
|
|
|
| Нед Юни 15, 2014 9:31 pm |
|
|
|
steling
|
За това казахме Шкорпиловци, то че няма да се съберем лятото е ясно, но при една стройна организация ( демек ден и място) от Варна все ще се спретнем 10-12 коли, и от там ако може още някой да се включи ще е хубаво. Тъй че аз се местя в другата тема да пиша. 
|
|
|
|
| Пон Юни 16, 2014 8:24 am |
|
|
|
joker_bg
Регистриран на: Пет Ное 02, 2012 9:31 pm Постове: 349 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Forester 2.0 AWD
Телефон: 0889399206
|
Явно летен събор няма да има.  По групички ще се събираме кой където намери маи. 
_________________ "За да си щастлив един ден,напии се.За да си щастлив един месец,вземи си жена.За да си щастлив цял живот карай СУБАРУ!"
|
|
|
|
| Вто Юни 24, 2014 8:05 pm |
|
|
|