Отговори на тема
 Май издумках турбината 
Автор Съобщение

Постове: 59
Автомобил: 2002 STI Prodrive (sold)
Телефон: +359876093433
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Както си карах на първа предавка и тъкмо влязох в boost и тъкмо започна да дърпа, но със средна газ, т.е. не на full throttle и както дърпаше нещо каза ФУП помислих че нещо се е запушило, отново я качих в boost, без проблем и това беше последният път и вече boost нямам и упече яко турбината и намирисва на нагорещен метал [emoji22][emoji24][emoji20]

Boost solenoid-a работи, пробвах го в сервизен режим духайки в него и работи, даже го изчистих с carburetor cleaner, но дори не беше мръсен, интеркулера го свалях няколко пъти и не чух нещо да дрънка в него, не съм го надувал да видя дали е спукан

Моля ви кажете ми къде да си дам турбината за рециклиране защото не мога да извадя 2000 лева за нова?

Пон Юни 30, 2014 8:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Свали си даунпайпа и ще разбереш къде е проблема!
Случвало ми се е да влиза част от мека връзка в топлата перка и тя да спира да се върти.
VF35 да се счупи така от раз на заводско налягане без симптоми преди това не ми се вярва.

Пон Юни 30, 2014 9:14 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 59
Автомобил: 2002 STI Prodrive (sold)
Телефон: +359876093433
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Бррррр, егати и простотията, шпилката на Wastegate-a беше се откачила

Пон Юни 30, 2014 9:56 pm
Върнете се в началото