Отговори на тема стр <  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  >
 Среща в Шкорпиловци 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Отговори с цитат
Mladen99 написа:
Аз Шкорпиловци го знам. Питам къде там щее сбирката на 26-7ми.
На самото шкорпиловци където е яко джумбиш палтка върху палатка и каравана до каравяна, или. Някъде попътя към него.

С какви намериня сте? Да сте всички на едно място или всеки да се оправя пък накрая еднасборна снимка и чао
Понежа така се получи преди 2г. И затова нямаммногожелние да повтарям упржнението.

Според мен, за да има макс. единство за място - трябва да се качите на палатки в Дивотино (горе на хълма м/у дерето и шкорпиловци). Хем е дивотия, хем субитата ще видя малко черно :pardon: :D
Иначе, ти пита за Кара Дере - отиваш в Бяла на чешмата и чакаш софийска, мръсна кола с много празни бутилки. От там идва :D - питай ги как и от къде. :)

Вто Юли 08, 2014 1:16 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 87
Автомобил: Форестер SG, 5MT, 125HP
Телефон: 0887969876
Отговори с цитат
По-добре да седне да хапне нещо "при Панчо" в с.Горица и направо ще си намери ескорт до дерето ;)

Тони, до кога си там?

Вто Юли 08, 2014 1:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
stan4o написа:
По-добре да седне да хапне нещо "при Панчо" в с.Горица и направо ще си намери ескорт до дерето ;)

Тони, до кога си там?

Ние сме до събота, Милен - до 20ти :cool:

Вто Юли 08, 2014 2:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Отговори с цитат
Mladen99 написа:
На самото шкорпиловци където е яко джумбиш палтка върху палатка и каравана до каравяна, или. Някъде попътя към него.

С какви намериня сте? Да сте всички на едно място или всеки да се оправя пък накрая еднасборна снимка и чао
Понежа така се получи преди 2г. И затова нямаммногожелние да повтарям упржнението.

Младене без лоши мисли и чувства, ама си си навил на пръста да го анатемосаш Шкорпиловци и това е. Толкова енергия хвърли да ни обясняваш колко е кофти, че чак се зачудих, като се събирахме преди 2г. дали не съм бил на друго място ROFL

Там където бяхме ние ( където не пожела да дойдеш,а който искаше ни намери) аз лично (вярно съм с очила) но освен нашия бивак на километър и в двете посоки хора не видях, а място по спомен имаше още толкова да ни хване.

Ако сме 5 - 6 коли няма значение къде точно ще сме - ще го уговорим в деня, ако случайно има активност до тогава и се съберат хора може и на старото място на Боян да отидем.

пак казвам, в поста ми няма лоши намерения, но ми омръзна да чета в тоя форум само хапаници. Сервизите и специалистите да си се джафкат на воля, цяла тема си направиха нова, ама нека това да е мястото за хубавите преживявания. Съгласни ли сте?

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Вто Юли 08, 2014 3:21 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1555
Автомобил: Forester 2.0 sf5 ,Outback 2.5 b13
Телефон: 0888 8едно7 81две
Отговори с цитат
steling написа:
Mladen99 написа:

Младене без лоши мисли и чувства, ама си си навил на пръста да го анатемосаш Шкорпиловци и това е. Толкова енергия хвърли да ни обясняваш колко е кофти, че чак се зачудих, като се събирахме преди 2г. дали не съм бил на друго място ROFL

Там където бяхме ние ( където не пожела да дойдеш,а който искаше ни намери) аз лично (вярно съм с очила) но освен нашия бивак на километър и в двете посоки хора не видях, а място по спомен имаше още толкова да ни хване.

Ако сме 5 - 6 коли няма значение къде точно ще сме - ще го уговорим в деня, ако случайно има активност до тогава и се съберат хора може и на старото място на Боян да отидем.

пак казвам, в поста ми няма лоши намерения, но ми омръзна да чета в тоя форум само хапаници. Сервизите и специалистите да си се джафкат на воля, цяла тема си направиха нова, ама нека това да е мястото за хубавите преживявания. Съгласни ли сте?

Стельо ,аз съм съгласен..даже ще гледам още тази седмица да направя сефтето за сезона на Шкорпиловци,да раздвижа малко караваната пък каквото стане :D
Когато има добра компания всичко се нарежда... :beer:

Вто Юли 08, 2014 3:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Стельо ,аз съм съгласен..даже ще гледам още тази седмица да направя сефтето за сезона на Шкорпиловци,да раздвижа малко караваната пък каквото стане :D
Когато има добра компания всичко се нарежда... :beer:[/quote]

Вале, аз Шкорпиловци го севтосах преди 2 седмици ( ама се по асфалт), събота пак ще съм там или на дерето. Ти като закараш къщата да вземем да ти се изсипен на гости :D :beer:

Вто Юли 08, 2014 4:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
steling написа:
Когато има добра компания всичко се нарежда... :beer:

Вале, аз Шкорпиловци го севтосах преди 2 седмици ( ама се по асфалт), събота пак ще съм там или на дерето. Ти като закараш къщата да вземем да ти се изсипен на гости :D :beer:[/quote]

Ако идваш към дерето се оглеждай за форумно легаси 1 :cool:

Вто Юли 08, 2014 4:07 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Отговори с цитат
steling написа:
.........

Влязах тук наистина с добри мисли, както виждаш 2г. Не съм писал в темата и не съм идвал, както и другите 3-ма които бяха. Явно наистина е имало нещо, и вместо да влезете в положение пак бях леко нахокан.
Исках да разчупя леда. Но явно няма да се получи.
Няма да ме видите повече на шкорпиловци явно, както и още 3-4 колеги които мислех да накарам да доидат.
Успех!
-------------------
Не търся интриги и спорове, просто забава.
Но несеририозното отношение:
Да не знаем аджеба къде ще е тая срещац да се лутаме насам натам, а баш организаторите са се чули по телефона и вече пият бира.... Тц остави тази организация.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Вто Юли 08, 2014 7:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 489
Автомобил: LEGACY 2.0 1993/ 2.5 2005
Телефон: 0898550848
Отговори с цитат
Колеги да се разберем за 26 и 27 на мястото което се събрахме преди две години ако ви е удобно. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Вто Юли 08, 2014 9:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 308
Автомобил: Legacy 2.0'00
Телефон: 0896716735
Отговори с цитат
LEGACI0003 написа:
Колеги да се разберем за 26 и 27 на мястото което се събрахме преди две години ако ви е удобно. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

:good:

Сря Юли 09, 2014 12:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 47
Автомобил: Legacy Outback
Телефон: 0899325189
Отговори с цитат
Mladen99 написа:
steling написа:
.........

Влязах тук наистина с добри мисли, както виждаш 2г. Не съм писал в темата и не съм идвал, както и другите 3-ма които бяха. Явно наистина е имало нещо, и вместо да влезете в положение пак бях леко нахокан.
Исках да разчупя леда. Но явно няма да се получи.
Няма да ме видите повече на шкорпиловци явно, както и още 3-4 колеги които мислех да накарам да доидат.
Успех!
-------------------
Не търся интриги и спорове, просто забава.
Но несеририозното отношение:
Да не знаем аджеба къде ще е тая срещац да се лутаме насам натам, а баш организаторите са се чули по телефона и вече пият бира.... Тц остави тази организация.

Колеги, след като няма определено точно място за срещата и явно има доста разногласие по този повод, то
какъв е проблема всеки да си вземе багажа необходим за един уикенд и да направим тогава среща в самото село.
Така можем да решим къде ще е най-удачно за всички ни къде да се разположим.
Дали на 200 или 500 метра в гората преди или след Шкорпиловци какво значение има?
Важното е да сме заедно и да сме повече хора.
п.п.
Имайте предвид, че ние не сме били с вас предни години но не мислим да се откажем заради разногласия в темата!!! :)

Сря Юли 09, 2014 7:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Отговори с цитат
Ако ще е на мястото, където го бях организирал преди 2 год., нека колегите да разгледат хубаво снимките от тогава, за да се ориентират точно. Ако трябва ще сложа и GPS координати......ако е малко по-нататък (около 200-300 м), където се вкарват караваните и където най-вероятно е бил Младен с приятелите си, да кажат колегите които са с каравани. На мястото, където го бях организирал, при по-стройна организация, може да се докарат 5-6 най-обикновенни шатри и да се оформи доста културна сянка, защото тогава Аз реално предложих само място, но оставих всеки да си вземе каквото прецени. Реално , тогава повече приличаше на среща-пикник и преспиване на някой от колегите. Мястото е хубаво, защото има много пространство и не толкова много хора, а сянка винаги има как да се измисли. Въпроса е да се стиковат по-точно нещата....
Снимка на мястото има на страница 11 от темата......караваните са най-вероятно на 100-200 м по на юг, по асвалтовото пътче, на стария къмпинг.Там обаче има едно мааалко блато с едни ааадски иедри комари, докато тука е по-открито и бриза ги пъди...Ако трябва пак ще се сложи маркер, даже е задължителен, където е пътчето.....ако ще се събираме там, миналия път си бял постнал и двата телефона и винаги може някой да пита ....стига да се организираме де. Аз също съм за ! :good:

Чет Юли 10, 2014 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 222
Автомобил: Subaru Forester +Legaci 2.5
Телефон: 08782734sedem pet
Отговори с цитат
LEGACI0003 написа:

и аз съм за

Пон Юли 14, 2014 8:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Сашо вече тествах палатката, тъй че съм готов :)

Пон Юли 14, 2014 10:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Отговори с цитат
И аз съм вече паркиран, но не пречи да се включа където и да е!

Прикачени файлове:
DSC05011s.JPG
DSC05011s.JPG [ 346.35 KiB | Прегледано 486 пъти ]

Шатра с "кемпер".

Чет Юли 17, 2014 7:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Колеги ние плануваме /естествено ако не ни мине котка път/ да тръгнем още в петък след работа на там.
:D

Чет Юли 17, 2014 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Отговори с цитат
кога последно е датата

Чет Юли 17, 2014 8:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Срещата е за 26-27.07 но ние ще се опитаме да тръгнем още в петък 25,07.
ако някой реши да се включи ето и нашите тел.: 0899325185- Вальо и 0898271668 Мария

Пет Юли 18, 2014 10:05 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 222
Автомобил: Subaru Forester +Legaci 2.5
Телефон: 08782734sedem pet
Отговори с цитат
georgievvalio написа:
Срещата е за 26-27.07 но ние ще се опитаме да тръгнем още в петък 25,07.
ако някой реши да се включи ето и нашите тел.: 0899325185- Вальо и 0898271668 Мария

Нас ша на вземете ли ? :-?

Пет Юли 18, 2014 5:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 289
Автомобил: forester 98 MT
Телефон: 0888880850
Отговори с цитат
Ъп на темата.От мен 3+1 неочаквано добра комбинация :beer:

Вто Юли 22, 2014 8:25 pm
Върнете се в началото