Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 от къде се пуска авт. миене на фаровете на Форестър 2007 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: Форестър
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте !
От скоро имам Субару Форестър 2007г. и още не знам откъде се пуска автоматичното миене на фаровете 1? :-? Колегата ми има Форестър 2000г. неговият бутон е над радиото до аварийните светлини.

Чет Юли 10, 2014 9:05 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Би трябвало да е от пуш бутона, разположен странично на лоста на чистачките, с който пръскаш на стъклото. Но фаровете трябва да са включени. Ако не са - ще пръска само на стъклото.

Чет Юли 10, 2014 9:12 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
=Alex= написа:
Би трябвало да е от пуш бутона, разположен странично на лоста на чистачките, с който пръскаш на стъклото. Но фаровете трябва да са включени. Ако не са - ще пръска само на стъклото.

Малка добавка: Задържаш малко повече бутона натиснат и след 2-3 пръскания на стъклото почва да пръска и на фаровете.

Чет Юли 10, 2014 9:57 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: Форестър
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Тъкмо щях да ви пиша , че съм намерил как става , а вие сте отговорили ... Благодаря !
При пуснати фарове лоста за чистачките се изтегля назад и се натиска бутона на върха. :)

Чет Юли 10, 2014 10:28 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема