Отговори на тема стр <  1, 2
 Разлики между Bilstein B4 и B6 
Автор Съобщение

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Точно защото докато ровех и аз по темата, както и от тестове с колите на разни хора останах с впечатлението, че mono-тръбния амортисьор е доста по-неконфортен се двоумя дали като му дойде времето да тествам тия Pedders-и или да остана верен на японското и да поръчам е тия зелени чудеса ...

Пет Юли 25, 2014 12:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
srg написа:
Последно малко, но важно уточнение - някъде в темата си писал, че ще сменяш само предни амове и пружини, но това нали не е цена само за тях и всичко около тях?

Това е за 4 амортесьора.

Пет Юли 25, 2014 7:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Благодаря на колегата deadman за нашия кратък сравнителен на Педерс и Билщайн.
Поне според мен :

Бищайн е доста по-отсечен и рязък като го описва колегата по нагоре , но пък и колата почти мръдва ( или е доста по малко мърдането ) въпреки че усещаш ударите от окачването поради доста бързото реагиране.
Педерс е доста по плавен и колата се накланя повече но пак стой доста стегнато.
Просто концепцията и различна при двете. И е по скоро до преценка какво искаш от окачването и какво искаш да постигнеш.

ПС: А по отношение на поведението и усещането момата я кара с 180 км + . А по-пътищата извън бг трудно се удържа човек да не я изпрова колко дига.

ПС2: на коелгата дето спомена Айбах, колега аз не искам да ставам по нисък но ще си направя труда да видя кой е прозиводителя на сток пружините ( ако не е субару ).

Пон Юли 28, 2014 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2