Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
madtiger
Регистриран на: Чет Юли 17, 2014 1:59 pm Постове: 9 Местоположение: Варна
Рейтинг: 0
|
Здравейте, Четох доста из форума, спрял съм се на 2 коли.. ако може да им хвърлите по един поглед като по опитни.. и ако някой знае нещо за тях да сподели. За тази: http://www.mobile.bg/11400771116558307Обадих се на човека.. излезе познат.. казаха ми за състоянието общо взето била читава, само нещо преди да вдигне 40 градуса на бензин нещо ми обясни че инжектора незнам си къкво избръщолеви в бързината нищо не му разбрах, а не успях и да го питам после, вече на място евентуално. Другата е тази: http://www.mobile.bg/11405505093856468По ми е на сърце въпреки по-високата цена.. но като цяло ниска в сравнение с други подобни. Че ако може някакви мнения по тези двете, ще съм ви благодарен. Разбира се на място ще се гледат по-подробно.. просто да знам дали си струва разкарването, тъй като съм от Варна. Поздрави Владо
|
|
|
|
| Чет Юли 17, 2014 2:16 pm |
|
|
|
asha4o
Автомобил: subaru
Телефон: 0877770494
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте колеги! Някой има ли информация за едно легаси аутбек,продава се от частно лице в Пловдив,регистрирано,обслужено, 2.5-156кс,2001г,143000км? Благодаря предварително.
|
|
|
|
| Чет Юли 17, 2014 7:10 pm |
|
|
|
NeliGeorge
Регистриран на: Вто Юли 08, 2014 2:32 pm Постове: 6 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
здравейте, да ви запитам и аз за едно субаро http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11401866864704862&slink=6zubkwогледахме го и в сряда ще го карам на сервиз да погледнах и пуснат диагностика ако отдолу и по газовата нещата са наред. човекът обясни че негов приятел го е карал в Италия и после го е вкарал в България - това колко е вярно и какво е състоянието ще видим. просто ако някой вече го е гледал - моля да сподели мнение.Моите забележки са леките удари от градушката и счупено стъкло на шибидаха - имате ли представа колко струва ново стъкло?
_________________ SUN.SEA.SNOW
|
|
|
|
| Пон Юли 21, 2014 3:32 pm |
|
|
|
NeliGeorge
Регистриран на: Вто Юли 08, 2014 2:32 pm Постове: 6 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
здравейте да ви запитам и аз за едно субаро В Горубляне: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11401866864704862&slink=6zubkwогледахме го и в сряда ще го карам на сервиз да погледнат и пуснат диагностика ако отдолу и по газовата нещата са наред. човекът обясни че негов приятел го е карал в Италия и после го е вкарал в България - това колко е вярно и какво е състоянието ще видим. просто ако някой вече го е гледал - моля да сподели мнение.Моите забележки са леките удари от градушката и счупено стъкло на шибидаха - имате ли представа колко струва ново стъкло с поправката?
_________________ SUN.SEA.SNOW
|
|
|
|
| Вто Юли 22, 2014 9:23 am |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
Тия приказки от 1001 нощ на горублянските търговци въобще не ги слушай.Интересно ми е какво ще покаже огледа. п.с.пише се Субару,с У накрая 
|
|
|
|
| Сря Юли 23, 2014 9:59 pm |
|
|
|
petko 69
|
Нели,не бързай да купуваш,а чети форума подробно.Както се казва в рекламата ,Не си готов за бисквитка.Попитай на лични Веселин Генов за кола от приятели внесена от Италия. 
|
|
|
|
| Сря Юли 23, 2014 10:42 pm |
|
|
|
dlazarov
Регистриран на: Пет Юли 25, 2014 2:54 pm Постове: 98 Местоположение: plovdiv
Автомобил: outback h6 , forester s turbo
Телефон: 0887858135
Рейтинг: 19
|
Здравейте, нов съм във форума и ще ви помоля за съдействие. Искам да си купя субару оutbаck, и по-специално този : http://www.cars.bg/c806611Точно тази кола ще се внесе от Италия до няколко дена. Моля да ми дадете мнение, какво точно да гледам при една такава евентуална покупка и да ме упътите за сервиз в Пазарджик за преглед на техническото й състояние. Предварително ви благодаря.
|
|
|
|
| Пет Юли 25, 2014 3:04 pm |
|
|
|
nai_to4nia
Пресен - пресен
|
Здравейте Колеги, Нов съм във форума и нямам никакъв опит със Субару (досега съм карал само немски автомобили). Тъй като чувам само хубави неща за марката, обмислям покупка на тази кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=74awvpЩе бъда много благодарен ако някой може да ми даде експертно мнение за конкретния автомобил, и като цяло за Субару Аутбек бензин автомат (т.е. кои екстри са задължителни за модела, кое е хубаво да има, и как да позная дали е читава колата като цяло). С Уважение, Жоро И.
|
|
|
|
| Чет Юли 31, 2014 9:54 am |
|
|
|
rumen_s
|
Здравейте колеги, Реших да сменям колата (и марката) и съм се ориентирал към Аутбек 2007 - 2009. Досега нямам опит с марката, но изчетох каквото можах из форума. Като резултат заглеждам следната кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=74gz6hЩе съм благодарен за мнения, пък някой може и да е гледал колата. За съжаление не съм в София и не е много лесно направо да отида да я видя. Благодаря и поздрави!
|
|
|
|
| Чет Юли 31, 2014 7:41 pm |
|
|
|
Popimoni
Регистриран на: Нед Май 13, 2012 9:08 am Постове: 162 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59 
|
|
| Пон Авг 04, 2014 1:25 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
Регистриран на: Съб Юли 12, 2014 9:46 am Постове: 261 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
|
здравейте колеги.Виждам,че в темата въпросите надделяват за сметка на отговорите  Но смятам отново да задавам Някой случайно да знае някой читав дизел в София (предстои ми пътуване до там) а може и във Варна защото съм от това село Става въпрос за 2007-2009 Благодаря предварително
|
|
|
|
| Вто Авг 12, 2014 11:40 pm |
|
|
|
askeless
|
Колега @Ивайло Добрев , Аутбек дизел 2007-2009 какъвто търсиш се продаваше доскоро в сервиза на Любо в София, Люлин. Ето връзка http://www.subaruserviz.com/bg/ Беше бял на цвят, присъствал съм на коментари на място, че е добър екземпляр. Не знам нищо за цена. Търсих в мобиле, но няма такава обява, може просто да не е обявяван. Поздрави!
|
|
|
|
| Сря Авг 13, 2014 3:58 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
Регистриран на: Съб Юли 12, 2014 9:46 am Постове: 261 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
|
Благодарности за колегата askeless Поздрави
|
|
|
|
| Чет Авг 14, 2014 11:47 pm |
|
|
|
Hippo
|
В мобилето има доста обяви за Субару, всякакви модели внос от Швейцария, от един и същи продавач. Ясно е, че е автокъща, въпреки че обявите са от частно лице, може да е фен на марката човека. Обадих се и се намира някъде в Младост. Имате ли някаква информация за въпросната автокъща, коректен ли е продавача, читави ли са колите? Ето две от обявите: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=79x1qghttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=79x1qgНе ме интересуват толкова конкретните коли, а по-скоро мнения за самата автокъща, ако някой е имал досег с нея.
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2014 8:07 am |
|
|
|
askeless
|
|
Тази автокъща се намира на бул. Андрей Ляпчев, в посока от 7 и 8 блок на Студентски град към Шел и Мак Доналдс в Младост. Има основно Субару, Хонда и Мазда, чат пат някое Ауди. Колите се мият и почистват основно и на думи винаги са чудесни. Общо взето като всички авто търговци. Вноса е от Швейцария и Австрия. Гледал съм един форестър преди време там и беше поръждявал. Нямаха нищо против водене на сервиз, стига да си уредиш транспорта, търпеливо ме изчакаха да разгледам отвсякъде и не се държат крайно нагло като Горубленци или други печално известни търгаши. Към Форко даваха два комплекта гуми, въпреки, че бяха стари. Гледат да си държат цените, не съм виждал обява с много свалена цена, а обявите не стоят повече от няколко месеца. В общи линии зависи от конкретната кола, но според мен може да се намери читава кола. Поздрави!
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2014 8:57 am |
|
|
|
pepimt
Пресен - пресен
|
|
| Сря Авг 20, 2014 4:57 pm |
|
|
|
rumen_s
|
цената определено е висока, по-реално е 17-19 хил.лв., наскоро се продаде същата (като оборудване и салон) за около 18 хил. лв.; за 25 хил.лв. се намира и аутбек IV с по-малките двигатели
|
|
|
|
| Чет Авг 21, 2014 11:01 am |
|
|
|
zorvalth
Рейтинг: 23
|
|
Не съм на пазара за ново суабру, но преди няколко месеца се преместих в младост (София) и точно под моя блок има една автокъша която постояно има субарута основно аутбеци , макар че се га виждам 4 бека, 2 форестъра и 1 легаси. Незнам от каде са внос но на 2-3 седмици се сменят почти изцяло. Има и няколко други сузики , и 2-3 японски джипа, мисля че основно 4х4 продават. Някой има ли идея тази автокъша къде са и обявите в нета че ми е интересно какви са им мненията за тях имайки предвид сравнително голямото текучество. Намира се на Андрей ляпчев посока Шел-а на Ммладост 2, от дясната страна точно преди комлекс с номера на блоковете 261А,Б,В,Г.... Нямам идея как се казва къщата...
|
|
|
|
| Съб Авг 23, 2014 5:28 pm |
|
|
|
ico_tech
|
Името на къщата по табела на входа е AWD CARS. Както е обяснил колегата по-горе обявите в Mobile и Cars са от частно лице. Не се споменава името на къщата. Тона на търговеца за мен е странен, но може би защото не съм от София и не ги разбирам интонациите с императивен тон. 
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Съб Авг 23, 2014 8:47 pm |
|
|
|
zorvalth
Рейтинг: 23
|
ico_tech написа: Името на къщата по табела на входа е AWD CARS. Както е обяснил колегата по-горе обявите в Mobile и Cars са от частно лице. Не се споменава името на къщата. Тона на търговеца за мен е странен, но може би защото не съм от София и не ги разбирам интонациите с императивен тон.  Това за моят пост ли беше? Не разбрах има ли търговеца обяви в нета където могат да се разгледат, защото поне от терасата цени не виждам  (но много ясно се чуваха стоновете 5 минути след голямата градушка). Както и да е, интересно ми е на какви цени продаваи от къде са колите, че да има такова голямо текучество...
|
|
|
|
| Съб Авг 23, 2014 9:08 pm |
|
|
|