Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  >
 Бял списък за сервизи и магазини 
Автор Съобщение

Постове: 93
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
barmana-69 написа:
здравейте,аз съм от пловдив и съм ново попълнение във вашият клуб.Имам молба към вас,някой можели да ми помогне .Имам субаро аутбек 2500 куб.от 2001 или 2002 година и имам проблем с него . на бензин се форсира до 5000 оборота а газ до 3000 оборота и не може повече . като го карам не може да вдигне повече от 80 км.и като че ли не може да превключи 4 скорост.Реди 1.2 и 3 и на 3000 оборота започва да се форсира и неще да върви .
какъв може да му е проблема . Смениш свещи. кабели и температурен датчик и нищо не става.Ако може помогнете ми или при кого да отида да го погледне .газта играе ли някаква роля.

благодаря ви.

ходи при Павлин ... има линк над твоя пост и там ще намериш контактите му ...

Нед Яну 19, 2014 11:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: Forester
Нов фен
Отговори с цитат
За STI явно всички знаем, че са "Яката работа", но аз ви препоръчвам един сервиз в гр.София на бул.Европа. Като се идва от центъра минаваш Орион, 150 м. и веднага след гумаджийницата в дясно. Там има и пункт за прегледи. Майстора се казва Йоско, много е прецизен, бързо работи и най-важното е много в час. със Субитата. И двете. си поддържам там.
тел.на Йоско е 0878977067.

Чет Фев 13, 2014 9:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: Legacy diesel
Рейтинг: 59
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, след като в СМТ София ми създадоха сериозен проблем от некадърност (казус, който съм описал в "черен списък") ходих не за първи път при Митака и се убедих, че сервиза е меко казано чудесен. Няколко пъти ходя наакан от СМТ и пр. големи "сервизи" и си решавам проблемите за нула време и на добри цени при Митака, смело мога да препоръчам сервиза на всички.

Чет Мар 27, 2014 10:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 879
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
gorogoro написа:
subaruhipo написа:
В едно нещо съм сигурен, научих го по гадния начин, дал ли си парата всичко е до там. ...

Не бих се съгласил с това, както и с всяко друго КРАЙНО изказване. И аз платих колата си, прехвърлихме я и може би ден или два след това отидох до продавача и ми даде 4 перфектни зимни гуми Континентал, които беше обещал, че си вървят заедно с колата. Всичко си е до човека насреща и не бива да си вадим генерални заключения от всеки казус.

Макар и цитат от една друга тема, реших да го прехвърля в тази, за да дам положителна оценка на един търговец на коли от Владая. Казва се Дани, а автокъщата му се намира от лявата страна в посока Перник, след светофара на Владая.
Преди седмица купих кола от него, след като ми позволи да я прегледаме при Любо, платих си я, прехвърлихме я и тн. На другия ден установих, че няма ключ за гумите, въртока за крика и щипчиците за предпазителите. Обадих му се и без да възразява обеща да ги приготви. Вчера минах през автокъщата му и си взех прилежно подредените описани аксесуари.
Определено с такова отношение към клиентите си този търговец на коли ще печели все повече такива. :good: :beer: :bow:

Пон Апр 07, 2014 2:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Държа аз да съм първия да ти честитя :good:

Пон Апр 07, 2014 2:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 879
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136
Отговори с цитат
Благодаря, колега, но всъщност колата е за дъщеря ми :woman: и не е Субару, инак щях да се похваля подобаващо. :)
Все пак благодаря ... :beer:

Пон Апр 07, 2014 2:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пожелавам на дъщеря ти дълга и базавариина и много хубави моменти с новата кола( нищо че не е субару) . Взимам си думите назад от другата тема (сега ми направи впечатление че не съм се изразил много правилно ,явно не е винаги така). :good:

Пон Апр 07, 2014 2:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 25
Автомобил: Legacy GX '99
Рейтинг: 44
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, използвам темата за да похваля Субару България. Миналата седмица се сдобих с Legacy '99 и при прехвърлянето ми се заядоха, че на сменения мотор в документите не пишело киловати #-o . Съответно "педантичния" служител в КАТ ме прати да му донеса бележка от представител на Субару. Та отидох в Субару България и хък-мък обяснявам ситуацията. Служителят, който ни посрещна погледна документите и за не повече от десетина минути издаде документ за съответствие на мотора. За услугата не ми поискаха и стотинка.

Чет Апр 17, 2014 10:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Subaru B9 Tribeca
Нов фен
Отговори с цитат
И от мен благодарности на Любо и Пламен !

Вто Юли 22, 2014 1:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 94
Автомобил: Legacy H6 '05
Нов фен
Отговори с цитат
Аз искам да споделя добрите си впечатления от този сервиз за климатици - намира се тук: http://goo.gl/maps/w8AGB в една жълта постройка. В междублоковото пространство между бл. 68 и 79 в Младост 1. Изглежда така: http://goo.gl/maps/hzc3L

Казват, че може да се преместят скоро, че ще им бутнат постройката, та това са координатите на едно от момчетата:
Йордан Георгиев - 0895602770, 0889969091

Ходих само за профилактика, като имат машина с която правят диагностиката на климатика и доливането, а не с "канчето" (кантар с бутилка). Момчето ми изми радиаторите с водоструйка (за всеки случай) и ме прати да си взема спрей за обезмирисяване, с което после напръскахме. Всичко ми беше обяснено като на човек (а не на досадник).

---------

Миналата година ходих за Алфата (предното МПС) в http://www.autofrostcomfort.com/ и също съм доволен, но са в Люлин и ми е далчко.

Пон Авг 04, 2014 11:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2782
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:good: И аз съм ползвал услугите на този сервиз в младост и съм много доволен.

Пон Авг 04, 2014 9:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Точно този сервиз в Младост 1 е вероятно най-кадърния такъв за автоклиматици в БГ от много години :good:

Вто Авг 05, 2014 12:26 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Автомобил: Forester 2.0 MT ´00
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Включвам се и аз с похвала за Любо и Пламен!!! :good: :good: :good: Препоръчвам Ви ги!
Бях си наумил да ги посетя за преглед на дребни магарии по форко, но събитията ме изпревариха с потъване на съединителя вчера.
Сутринта се обадих, веднага ме приеха и много бързо, любезно и коретко бях обслужен.
Освен сменена помпа на съединителя, докато течеше работата отстраниха още 1-2 малки проблема, както и получих полезни съвети за неща, които винаги са ми тормозили мисълта :)
Искрени благодарности на екипа!

Хубав ден на всички и безаварийно лято с много 4х4*1000000 км ;)

Сря Авг 13, 2014 2:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 216
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
vladev написа:
Аз искам да споделя добрите си впечатления от този сервиз за климатици - намира се тук: http://goo.gl/maps/w8AGB в една жълта постройка. В междублоковото пространство между бл. 68 и 79 в Младост 1. Изглежда така: http://goo.gl/maps/hzc3L

Казват, че може да се преместят скоро, че ще им бутнат постройката, та това са координатите на едно от момчетата:
Йордан Георгиев - 0895602770, 0889969091

Ходих само за профилактика, като имат машина с която правят диагностиката на климатика и доливането, а не с "канчето" (кантар с бутилка). Момчето ми изми радиаторите с водоструйка (за всеки случай) и ме прати да си взема спрей за обезмирисяване, с което после напръскахме. Всичко ми беше обяснено като на човек (а не на досадник).

---------

Миналата година ходих за Алфата (предното МПС) в http://www.autofrostcomfort.com/ и също съм доволен, но са в Люлин и ми е далчко.

+1 за този сервиз за автоклиматици до 10 СОУ! Изключително професионално и бързо проблемът беше отстранен!

Вто Сеп 02, 2014 10:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 94
Автомобил: Legacy H6 '05
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, споменаха ми за сервиз за Субару в Дружба, мисля че е на ул. Амстердам / около зеленчуковата борса в Дружба. Някой да го знае, впечатления?

Нед Сеп 07, 2014 8:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Отговори с цитат
Аз съм ги ползвал като морга за някой неща и бяха горе долу добре.
Имаха интересни модели като брат и едно би турбо
като умения не знам
Намират се до цефин ( дилъра на ивеко)

Пон Сеп 08, 2014 10:52 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 36
Автомобил: subaru forester
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги само за София предлагате сервизи интересува ме в Хасково дали има читав сервиз.И къде хасковлии си ремонтират колите .Става въпрос за Forester 2000г смяна на гарнитури на главите.

Чет Сеп 18, 2014 5:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 132
Автомобил: Subaru Libero+Vivio
Рейтинг: 54
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги дайте линкове на онлаин магазини от европата в който да има части за вивио и либеро че ми побеля косата тука.

Чет Сеп 18, 2014 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Една голяма благодарност за STI - оправиха ми колата достатъчно, че да стигна до Варна и да се върна (за повече оправяне нямах средства), а и там врътках доста! Въпреки че я бях отписал, не създаде никакви проблеми. Хората ми направиха и газовата, и гуми ми сложиха. След повече от 2 месеца връткане и мотане по мъките накрая попаднах на тях и така успях да се прибера вкъщи и после у нас след 15 месеца отсъствие. Големи страхове брах, но колата е желязна.
Опа, отплеснах се, то темата беше за сервизите, а не за Легаситата :D
Да е жив и здрав и първият майстор, който ме прати в автоморгата, та ми побеля косата от ужас, понеже така е стреснал и предния собственик явно, та ми продаде Змея за доста добра цена :beer:

Вто Сеп 30, 2014 7:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Автомобил: Форестър 2007 МТ
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, съвсем от скоро имам Форестър 2007 г. Искам да изкажа огромни благодарности на момчетата от Любо Сервиз в Люлин! Благодаря ви за прецизния преглед преди покупката, с който ми спестихте не малко пари. Благодаря и за бързия и качествен ремонт, който направихте. Златни сте! Препоръчвам този сервиз на всеки!

Чет Окт 09, 2014 8:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  >