Отговори на тема
 Конзола за ел стъкла осветление 
Автор Съобщение

Постове: 141
Автомобил: Legacy 2.5 2000Г
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Извинете ако пускам излишна тема ,рових се да намеря сходна но не успях за съжаление.Та по темата..от 2 дни станах собственик на Субару Легаси 2000г и ми прави впечатление,че няма осветление на копчетата разположени на шофьорската врата за ел стъклата. Дали е фабрично така или просто трябва да се сменят диодите или каквото осветление имат? Иначе нямам думи за колата..влюбих се за 5 мин шофиране в тази марка:) Дано нямам ядове. А колицата е седанче 2.5 автомат:) Поздрави

Чет Авг 07, 2014 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
нямат осветление колега , единствено има на копчето за подгрев на огледалата диод но той се вижда.

Чет Авг 07, 2014 12:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
quietriot написа:
нямат осветление колега , единствено има на копчето за подгрев на огледалата диод но той се вижда.

Благодаря ти колега за бързият отговор:) Преди тва имах сеатче и всичко беше просто..сега забелязах,че и габаритите на двата фара не светят...и като чета как се сменят лошо ми става:( Иначе немам думи за колицата...дано излезе стока:) Още веднъж благодаря:)

Чет Авг 07, 2014 1:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
hurtshunter написа:
quietriot написа:

Благодаря ти колега за бързият отговор:) Преди тва имах сеатче и всичко беше просто..сега забелязах,че и габаритите на двата фара не светят...и като чета как се сменят лошо ми става:( Иначе немам думи за колицата...дано излезе стока:) Още веднъж благодаря:)

нищо сложно или вадиш фара или бъркаш през подкалника и се дереш яко , с ваденето на фара е по лено, но се вади малко с чалъм, само на три болта е 12 ки май, ще свикнеш, виж дългите да смениш на десния фар откъм казанчато на хидравликата е това е изкуство вече.
Честита събка и си карай с кеф ако ти се грпжиш за колата и тя няма да те остави.

Чет Авг 07, 2014 2:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодаря Колега:) Ще се грижа естествено,дано и :Събка: както каза :D да излезе стока закупих я от пловдив,много точно е момчето,и се надявам всичко да е ок:) Нема да пиша повече тук,че съм новак и бегаме от темата,и на виж са ме лопнали некои админи:) Шегувам се благодаря за инфото.Ако преценят администраторите с мое уважение може да бъде изтрита темата:)
Поздрави! :hello:

Чет Авг 07, 2014 3:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема