| Автор |
Съобщение |
|
RedRevenge
Регистриран на: Пон Дек 09, 2013 1:19 pm Постове: 22 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Forester ІІ 2.0Х
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте, колеги, карам Фори ІІ, 2.0Х-125 коня. Колата няма аларма, а е с имобилайзер с дистанционно (на ключа). От известно време, обаче, отключването и заключването от това дистанционно не действа - или хваща след 10-20 опита, или не хваща изобщо, та се налага да заключвам от бутона на вратата. От вчера пък дистанционното изобщо не хваща - нито отключва, нито заключва. Инак колата си пали и проблем няма с имобилайзера, т. е. явно е нещо само с отключването и заключването. Батерията е нова, така че какво да проверявам - дали е от приемника в колата или от дистанционното. Нямам второ дистанционно, така че трябва да оправя проблема)?
|
|
|
|
| Нед Авг 17, 2014 6:40 pm |
|
|
|
steling
|
|
И при мен от вчера е така' отворих ключа почистих и тръгна' но после пак спря :-) днес ще му сменя батерията.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2014 6:16 am |
|
|
|
RedRevenge
|
|
Аз ходих при ключар - оказа се, че пластините на дистанционното не правят добър контакт, така че малко ги поизправи и работата тръгна. Темата е за триене.
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2014 6:51 am |
|
|
|
tst
|
|
Здравейте,
Темата въобще не е за триене според мен.
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2014 2:44 pm |
|
|
|
steling
|
|
да моето не се оправи с изправяне на пластините и почистване. Тръгна за 2мин. и пак спря.
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 3:16 pm |
|
|
|
RedRevenge
|
|
И при мен ремонтът се оказа неуспешен - спира да работи след няколко минути; според ключаря, интегралката не подлежала на ремонт, та май ще й слагам самостоятелно дистанционно отключване (при автоалармаджия).
|
|
|
|
| Пет Авг 22, 2014 12:59 pm |
|
|
|
iavor
Регистриран на: Вто Окт 02, 2012 11:52 am Постове: 9 Местоположение: пазарджик
Автомобил: foester
|
|
здравеите по слу4аиност имам форестер и съм клю4ар моя съвет е да отидите при клю4ар които се занимава с авто клю4ове в 70/80 процента от слу4аите клю4овете се отремонтират
|
|
|
|
| Съб Авг 30, 2014 10:52 am |
|
|
|
tst
|
iavor написа: здравеите по слу4аиност имам форестер и съм клю4ар моя съвет е да отидите при клю4ар които се занимава с авто клю4ове в 70/80 процента от слу4аите клю4овете се отремонтират Здравейте, Начина ви на писане е меко казано неприемлив. След време със сигурност няма да имаме писменост, което за съжаление (както гледам) ще се случи. Моля, поне имайте уважението на другите в този форум. Поздрави.
|
|
15
|
|
| Съб Авг 30, 2014 2:41 pm |
|
|
|
steling
|
|
Аз си смених батерията( която бях замерил на волтаж и беше ок) и всичко се оправи от самосебе си :-)
|
|
|
|
| Пон Сеп 01, 2014 10:16 pm |
|
|
|