Отговори на тема
 Покупка на OUTBACK III 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте ,
Следя форумът сравнително от скоро(малко повече от 2 месеца) и току що си направих account, тъй като с удоволствие бих приел някой друг съвет от хора с опит :bow: .

По съществто, искам да направя подарък на баща ми и колата която съм харесал е SUBARU OUTBACK 2.5(2004 - 2009). Колата която кара в момента е VW-Passat 1.8 (1889). Скокът за него ще е драстичен и се надявам да го изненадам приятно.Спрях се на тази кола, тъй като данъкът е по-нисък и бих искал да я газифицирам и по важното разбира се, защото съм фен на японските коли като цяло. Избора в България е доста оскъден но все пак се срещат. Бих се радвал ако можете да ме упътите. Да глеадм ли вече газифицирани коли или аз да го направя. Поведението на колата променя ли се драстично ? Какво е BI-FUEL(предполагам заводска LPG)? И какъв разход дава на бензин и на газ?

Благодаря ви предварително, :)
Стоян.

Вто Авг 19, 2014 2:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 9
Автомобил: АУТБЕК Н6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Зравей колега! Преди 3 месеца направих следното:
1 - търсене в интернет
2 - разпечатване на обявите
3 - предварителен оглед и разговор със собствениците по принцип, защото беше задължително да ми откупят старата кола.
4 - приятел разбирач с преносим компютър за диагностика
5 - останаха 2 читави коли защото останалите бяха карани на газ и имаха съответните щети и я не работеше цилиндър и ли някой от ербеците не отговаряше. Тези две коли закарах в неговия сервиз с репатарак за оглед на ходова част и .
6 - остана само един 2006 - Н6. Останалите 4 цилиндрови до един имаха по нещо сериозно за ремонт
7 - плащане и регистрация
8 - кеееф
Поздрави и успех!

Чет Авг 21, 2014 7:39 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 109
Автомобил: legacy 2.0R
Рейтинг: 37
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравей колега,
бих ти препоръчал ти да сложиш газта. Аз лично така направих. Поне знаеш какво си сложил и най-важното - кой го е сложил!!! Ако се настрои качествено, почти няма да усетиш разлика в поведението/вървенето на колата. За разхода май имаше някъде специална тема...
Поздрави :)

Пет Авг 22, 2014 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема