Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |
Може ли да се извадят драскотини от челно стъкло?
| Автор |
Съобщение |
|
quietriot
|
Вчера като паркирах един скейтбордист се блъсна в колата, но поради разликата в килограмите ни се отказа да спори, но снощи явно се е върнал да отмъщава и е ударил една паркетна шкурка на предното стъкло, за което искрено ще му благодаря като се видим следващия път защото свътът е малък. Та питането ми е има ли начин деругите да се извадят с полиране, надрал е точно пред шофьора един участък, кара се, но дразни, вероятно вечер ще ми вади и очите матовото от деругите. Колата е с каско ще мина през армееец днес , но стъклото е с подгрев и в тая криза за стъкла незнам кога ще ми дойде редът за ново, а и не ми се сменя ако може да се извадят деругите с шлайфане, но професинонално не аджамийската както четох досега с паста за зъби и водна шкурка пред входа  и вълнен парцал. Ако някой има кординати да помага, моля Лек и поредн ден желая, моя почна добре 
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 6:51 am |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Виж колегата с пастирането: viewtopic.php?f=10&t=8590Ако имаш как да посочиш кой е скейтбордиста, иди пусни жалба в полицията да го намерят и да го разпитат. Супер малоумна постъпка от негова страна.
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 7:18 am |
|
|
|
tony
|
Предполагам че този колега ще ти помогне. Дори и със съвет да е.. ЦЪК. п.с. А скейтбордиста можем да го пързаляме от София до Бургас! 
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 7:21 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Полират стъкла, но със специална паста се прави...този който знаех вече не работи - потърси.
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 7:21 am |
|
|
|
quietriot
|
evg3 написа: Виж колегата с пастирането: viewtopic.php?f=10&t=8590Ако имаш как да посочиш кой е скейтбордиста, иди пусни жалба в полицията да го намерят и да го разпитат. Супер малоумна постъпка от негова страна. За съжаление не мога , не го познавам , но вероятно или е от махала или поне работи в Мусагеница, светът е малък пак ще ни срещне , дано да ми е минало.........защото ако сега го хвана ще има фрактури!
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 7:38 am |
|
|
|
quietriot
|
|
Благодаря колеги намерих няколко които полират ще ги прозвъня след 9 и ако някой свърши работа ще пиша поне да се знае като инфо занапред.
Иначе ново в Кобра ще има след 22.08.2014 и ще стува с подгрева "европейско" каквото и да значи това около 330 с монтажа ако на някой му трябва покрай градушката. В момента има китайско без подгрев за 150 лв.
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 7:42 am |
|
|
|
quietriot
|
|
Спазарихме едно от бек с подгрев за 250 лв. за бек уп. Намерих и едно за 100 лв. пак с подгрев, май ще се пътува до около София.
В студенстски град полират деруги, човека се казва Николай, тел. 0888 709 835 . Утре ще мина да види дали може да се извадят драскотините на моето. В горубляна само лепят шлюпки и сцепено, не полират стъкла!
Я къв ресърч направих на пазара на бързо.
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2014 8:47 am |
|
|
|
quietriot
|
Разбрахме , не могат поне моите деруги ,коппелдака се е раздал добре и аз ще се раздам като го срещна, отиваме на смяна, вчера заведох щета в армеец. В кобра имат китайски за 150 и след 22 европейски с подгрев за 300 , това европейски много ме притеснява, не били турски каза момата но не уточни кой точно е правил стъклата. Май ще отида на вариянт смяна със оригинално втора ръка с подгрев за да ми е мирна главата. Сега трябва да намерим верната цена под 250лв. , това за 100лв. има люспа, макар че Николай обеща да изчезне срещу 30 лв. Ще направя днес рисърч на втората ръка челни стъкла. Стъклото за 250лв. е в STI.bg за който му трябва аз ще търся по евтино.Това е лично от приятел давам го инфо и телефон. Цитат: Та ако ти трябва бек-ъп вариант за смяна на стъклото, ако с полиране не се оправя, звънни им да ги питаш дали е още там, ето телефона на управителя: Валентин Стоичков - 0878 877 381
|
|
|
|
| Чет Авг 21, 2014 7:23 am |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Ако не е на централно място люспата, наистина не е проблем да се залепи и после едва си личи. Ако е на по-централно просто се вижда, ако се заглеждаш в джама и знаеш какво да гледаш. 
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Чет Авг 21, 2014 11:42 am |
|
|
|
quietriot
|
Такев ето снимки на стъклото     Стъклото е при васил/вако в тетевен ако имаш интерес обади се , разберете се и е твое. Аз намерих друго за подобна цена в град в който има и Кобра и ще го взме от там за да ми го монтират на място. телефона е 0887501503 Поех ангажимент , спазих го ! 
|
|
|
|
| Чет Авг 21, 2014 12:15 pm |
|
|
|
takev
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83 
|
|
| Чет Авг 21, 2014 3:01 pm |
|
|
|
quietriot
|
да ти се връща  важното днес е, че има някой щастлив.
|
|
|
|
| Чет Авг 21, 2014 3:05 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Има и друго стъкло във враца за 120 но няма подгрев
|
|
|
|
| Пет Авг 22, 2014 5:32 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Да не пускам.нова тема търся стълко втора ръка с подгрев без наранявания, цена по.договаряне
|
|
|
|
| Пет Авг 22, 2014 5:37 pm |
|
|
|
quietriot
|
Явно покрай градушката стъклата са кът, а тези които ги има при търговците са на двойни цени, което определно не ме радва и понеже не обичам да ме е...т във въздуха ще изчакам, как преди едно стукло беше 100-120 лв оригинално с подгрев , сега е 250 лв. ясно е че ден година храни, но и балъци няма ще си карам надран докато ми се появи изгодна оферта, а и ще видя армемец какро ще дадът та ще си сметна бюджета. Мустанг на г.м.димитров са една особено диалогична джамджийска фирма............заеби. Кобра са си навили на масрафа, 150 китайско 340 европейско с подгрев , но е тайна от коя част на европа е ...........спокойно бре не е турско нали, ви успокоява жена с мил глас от кол центъра, което рязко ме мотивира да си взема ползвано, запазено оригинално стъкло за нормални пари като му дойде времето. Д...а и тъпата държава сме измислена от тарикати. 
|
|
|
|
| Пон Авг 25, 2014 6:48 am |
|
|
|
quietriot
|
|
ще изчакам значи аз зор нямам, надраното не е счупено.
|
|
|
|
| Сря Авг 27, 2014 11:50 am |
|
|
|
snable
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 9:18 am Постове: 229 Местоположение: Sofia
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
|
|
Блъснал си някой, който кара скейтборд и веднага той е виновен? Хвала на такива като теб!
|
|
|
|
| Сря Авг 27, 2014 2:49 pm |
|
|
|
quietriot
|
snable написа: Блъснал си някой, който кара скейтборд и веднага той е виновен? Хвала на такива като теб! къде прочете да съм блъснал? ако го бях блъснал аз шях да съм виновен, а дали е той ще стане ясно когато се срещнем отново, други коментари имаш ли?
|
|
|
|
| Сря Авг 27, 2014 3:15 pm |
|
|
|
snable
Регистриран на: Чет Фев 23, 2012 9:18 am Постове: 229 Местоположение: Sofia
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
|
quietriot написа: Вчера като паркирах един скейтбордист се блъсна в колата, И аз така ходя, и се блъскам в колите. И като карам и аз скейт, с главата напред се блъскам в колите. Ок де,той се е блъснал. Интересно ми е как разбра, че той ти е матирал стъклото? 
|
|
-15
|
|
| Чет Авг 28, 2014 11:06 am |
|
|
|
quietriot
|

snable написа: quietriot написа: Вчера като паркирах един скейтбордист се блъсна в колата, И аз така ходя, и се блъскам в колите. И като карам и аз скейт, с главата напред се блъскам в колите. Ок де,той се е блъснал. Интересно ми е как разбра, че той ти е матирал стъклото?  Макар темата да е за друго виждам че се засягаш на скейтърска гилдия и ще ти отоговоря, ами 4 години тази кола седи пред блока и никой не я пипа, дере или удря и изведнъж след нелепата ситуация, точно на тази кола извежду 50 други паркирани и е издрано предното стъкло, не вярвам много в съвпаденията, така че така направих обосновано предположение, това задоволява ли те? А дали ти се блъскаш докато караш не проявявам никакъв интерес  . Все тая свирено е , стъклото ще се смени , светът е малък, гаранция ще се срещнем със скейтъра пак , дори няма и да го пипна с пръст има по елегантни начини да ме запомни цял живот. Ако имаш други размисли и страсти карай на лични да не занимаваме хората с терзанията си. Гледам че си анонимно хейтърче , да не си моя човек, а?
|
|
|
|
| Чет Авг 28, 2014 11:54 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 2
|