Отговори на тема
 VDC не свети индикация при контакт 
Автор Съобщение

Постове: 141
Автомобил: Legacy 2.5 2000Г
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги отскоро съм собственик на тази марка..и повярвайте ми,освен,че се влюбих в марката..изчетох толкова информация..колкото не съм чел през всичките си ъченически години:) Та въпросът ми към Вас е:" Защо като дам на контакт не ми светва лампа индикация за VDC .Колата легаси 2.5 автомат 2000г Притеснява ме дали е възможно да не работи тази система или просто я нямам незнам..само в филми се вкарвам...то зимата ще си проличи...:D:D:D:D

Пон Авг 25, 2014 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Най-вероятно не свети защото я нямаш,шанса да я имаш и да не свети на таблото поради изгоряла крушка е минимален.

Вто Авг 26, 2014 2:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Наи лесно ще разбереш като погледнеш номера на ск. кутия ако е TV1 ( пътвите знаци) значи умаш vdc че даже и vtd, ако обаче е TZ1 нямаш нищо. Имаш де фор уил драив... Разпредено 90-10 до 50-50 при нужда!
Успех!

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Вто Авг 26, 2014 5:59 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Mladen99 написа:
Наи лесно ще разбереш като погледнеш номера на ск. кутия ако е TV1 ( пътвите знаци) значи умаш vdc че даже и vtd, ако обаче е TZ1 нямаш нищо. Имаш де фор уил драив... Разпредено 90-10 до 50-50 при нужда!
Успех!

извинявам се може би за неуместния въпрос но за да видя номера на скоростната кутия не ми е познато как става?

Сря Авг 27, 2014 9:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Би трябвало да имаш една табелка до единия амортесьор под предния капак, на която има информация за вин номер, кутия, модификация, номер на цвета и т. н.

Чет Авг 28, 2014 8:03 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
deadman написа:
Би трябвало да имаш една табелка до единия амортесьор под предния капак, на която има информация за вин номер, кутия, модификация, номер на цвета и т. н.

много благодаря за инфото:) веднага слизам да проверя:) :bow: :bow: :bow:

Чет Авг 28, 2014 3:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
hurtshunter написа:
Mladen99 написа:
Успех!

извинявам се може би за неуместния въпрос но за да видя номера на скоростната кутия не ми е познато как става?

За съжаление номера на скоростната кутия е TZ1 ,понеже не съм наясно значи нямам никакви системи за стабилизиране и така нататък...а в обявата беше писано че има всичко:( както и дае фатално ли е това?

Чет Авг 28, 2014 3:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
hurtshunter написа:
deadman написа:

много благодаря за инфото:) веднага слизам да проверя:) :bow: :bow: :bow:

намерих го колега благодаря много и малко се разочаровах понеже скоростната кутия е TZ1 а именно нямам нищо както опоменава колегата по-горе с поста си:) Хубав ден на всички:)

Чет Авг 28, 2014 3:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, не съжалявай за VDC защото колкото помага толкова и пречи. Имаш прекрасно задвижване на четирите колела, което няма да те изостави никъде. :good:

Чет Авг 28, 2014 3:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
deadman написа:
Колега, не съжалявай за VDC защото колкото помага толкова и пречи. Имаш прекрасно задвижване на четирите колела, което няма да те изостави никъде. :good:

Благодаря ти.Наистина ако трябва да бъда откровен за 1 път се качвам на такъв автомобил,не съм състезател но обичам да ме изпреварват понякога вратите където се вика :D Предната ми колица беше Сеат купра . Нищо общо демек,но като чета в форума какви къчове хвърляли тези тези 4x4 чак ме наплашиха.Един авер даже ми вика като падне 1 сняг 1 отиди на някой полигон да и свикнеш...и така..нямам търпение:) Иначе си признавам след жената се влюбих в тази кола и не мисля повече да изневеря на марката:):):)
Поздрави:)
P.S Между другото в този форум нема такива пичове.Докато има запитване и веднага се озовават::) Евала!!! :bow:

Чет Авг 28, 2014 4:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз за първи път ще карам АТ на сняг, но с МТ си като на асфалт, почти.
Няма да имаш проблеми зимата, да те изпреварва задницата, а това с вратите в завои, аз още не оспявам, иска тренинг и маисторлък и то доста.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Чет Авг 28, 2014 6:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема