Отговори на тема
 Още един Outback! 
Автор Съобщение

Постове: 88
Автомобил: Outback 2.5,AT-2003г
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
От около седмица съм,както се казва,"Горд собственик" на Subaru Outback 2.5 АТ,реколта 2003г!
Наложиха ми се малко пътувания през този период и....наистина съм безкрайно доволен от избора и конкретния автомобил. В един друг форум,миналата година колега описваше как след като се качил на закупения Аутбек 3.0Н, усмивката му не можела да бъде "свалена" и от пластичен хирург , та сега започнах да разбирам за какво става дума.
При мен избора на конкретния автомобил,като оферта стана доста бързо,но след това нещата малко се проточиха във времето. Наложи се да се изчака около месец,т.к. докато колата се остави в представителството на "Субару" за региона от бившия собственик. И понеже от около средата на м.май бях без автомобил,разглеждах обяви( в БГ,EU и т.н. търсачки) и "преглъщах"-направо като дете на Коледа,все чаках "Дядо Коледа" да се покаже из зад ъгъла.... :cry: . Дори по едно време се обадих на Човека,който ми съдействаше за избора и доставката,за да видим,дали няма нещо което е налице и си заслужава. И тогава,отново чух Гласа на разума,буквално,по телефона :idea: и поохладих "страстите". Струваше си,защото нещо което бях чувал от различни места,се оказа истина-германците принципно държат на думата и името си и обявеното в офертата се оказа вярно. Колата си е гаранционните маркери по детайлите,на 34 500км и в отлично състояние като за годините си. При пристигането направихме пълно обслужване на двигателя,а свалените детайли от ангренажния комплект си ги запазих-за спомен,а като се замисля,след време може и да влязат някъде в употреба,т.к. почти не се различаваха от нови :bow: А, и понеже автомобила дойде със сертификат за TUV,следващия преглед ще е през м.юни 2016г. : :)
А избора на автомобила,закупуването,транспортирането и .....стана възможно,заради Човекът,Гласа на разума....и изобщо Българина според който нещата и в България могат да се получават,ако се знае как и има съответното желание е Боян Стоичков / Боби / bat_bubi ! Предполагам,че за хората които са имали удоволствието да работят с него е ясно какво имам предвид. При мен имаше лек проблем и с организиране обслужването на автомобила,който също бе решен със съдействието на Боби . Накратко,за точността и коректността в отношенията-адекватна е на славата на Субару :bow: =D> :bow: ! А се оказва,че корекността може и да бъде "заразна" и в моя случай се прояви и при контактите ми с Иван М. от В.Търново,чрез който се осъществи транспорта и Пламен от Варна,при когото бе обслужен автомобила =D> !
Както повелява традицията,понаправих снимки на автомобила.Не се усетих обаче,че снимам с телефона,който автоматично се настройва за макс. качество на снимките.И снимките се получиха добри,ама с размер,който не позволява да ги кача.Не успях да ги коригирам,така,че качвам едни "по-малки".

Прикачени файлове:
DSC00322.JPG
DSC00322.JPG [ 87.62 KiB | Прегледано 700 пъти ]
DSC00324.JPG
DSC00324.JPG [ 104.12 KiB | Прегледано 700 пъти ]
DSC00317.JPG
DSC00317.JPG [ 48.12 KiB | Прегледано 700 пъти ]
Чет Авг 28, 2014 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Евала! :beer:

Чет Авг 28, 2014 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 196
Автомобил: Outback '00 2,5 AT / Forester 2.0
Телефон: 897722554
Рейтинг: 75
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито! Със здраве да му се радваш! :good:

Чет Авг 28, 2014 10:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хааа-ха ROFL ....Ице , ти направо ме скъса..."Гласа на разума" - с тоя лаф, направо ме хвърли в тиквите. Реално разума беше от твоя страна, просто ме послуша, защото тази кола, колкото и да се води вече морално остаряла, макар че определението не е много точно, реално на тези км ще ти е вечна и ще ти служи мнооооого дълго време без проблеми. Двигателя със сините печати и маркери, реално изглежда инукално и е голям кеф, човек да го види нов, при положение, че повечето коли от този модел вече са на по 150-200000 км. Наслаждавай и се и със здраве да си я експлоатираш. :beer:

Пет Авг 29, 2014 3:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Честито колега със здраве да я караш:)
Това с километрите сериозно ли е :good: :bow: ??

Пет Авг 29, 2014 3:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 197
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT
Телефон: 0887297840
Рейтинг: 111
Отговори с цитат
Честито градски,вече с един повече.... :hello:

Пет Авг 29, 2014 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 15
Автомобил: Subaru Outback-2.5 AT'04
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Браво! Честито! Много безаварийни километри и приятни преживявания с тази кола! Да е жив и здрав "Гласа на разума" и да продължава в същия дух!

Пет Авг 29, 2014 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 88
Автомобил: Outback 2.5,AT-2003г
Рейтинг: 90
Отговори с цитат
Благодаря за поздравите и пожеланията! Колкото повече се ровя из колата,толкова повече се кефя.Ситуацията е в стил "Мечо Пух", отвсякъде. Дори се постарах малко да я пооцапам около яз."Жребчево",та сега си намерих повод и за външно почистване.

Пет Авг 29, 2014 10:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема