Отговори на тема
 Проблем:Бял пушек от ауспуха при загряло положение.WRX/STI 
Автор Съобщение

Постове: 15
Автомобил: Subaru Impreza GC8 2.0Turbo
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги проблемът е следният:
Колата е Импреза WRX/STI EJ20 GC8 от 1995година.
След като запалиш колата няма абсолютно никакви проблеми нито мени обороти нито прекъсва нито изкарва бял дим от ауспуха,след като поработи 10-15мин и загрее почва леко по леко да дими като загрее на 80градуса и като настъпиш педала на газта до долу излиза доста голямо количество бял пушек и така къди постоянно не знам какво да проверя и къде може да е този проблем,също така винаги в разширителният съд на антифриза винаги е празно когато го напълня до отгоре той го изхвърля през отвора от дясната страна на колата който е директен към радиатора.
Маслото на колата е сменено с ново 10на60 кастрол и колата не гори масло замерих го няколко пъти не го докосва.Благодаря на всички.

Нед Авг 31, 2014 3:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 41
Автомобил: Impreza WRX
Телефон: 0877452036
Нов фен
Отговори с цитат
духнала гарнитура

BLUETOOTH ADAPTER FOR MEGASQUIRT

Нед Авг 31, 2014 4:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
или пукната глава ... :(

Нед Авг 31, 2014 4:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Както ти казах следи си охладителанта течност. Другото е след като загрее, погледни дали бълбука в преливното казанче (при мен е до десният фар, под акумулатора.) :idea:

Пон Сеп 01, 2014 9:13 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Автомобил: Subaru Impreza GC8 2.0Turbo
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги днес получих частите който ми трябваха бях счупил при смяната на свещите един от койловете който се мушкат в свеща та днес ми дойде заедно с него смених и свещите оказа се че колата е работела на 3ри цилиндъра защото една от свещите беше направо загинала,смених ги с ириедиеви имах скъсан маркуч от машинката за вакумите към въздушния филтър поправих го и него запалих колата от първия път без да мъчи да въртя излишно направо запали работеше нормално без да прекъсва оставих е да загрее се качиш да и направя 1 тест драйв останах приятно впечатлен защото колата направо вървеше като луда турбото надува над 0,8 не успях да забележа до колко стигна но съм сигорен че мина 0.8 бара налягане колата направо лети.Неприятното е че в момента който колата загрее и настъпиш газта облаци от бял пушек излизат от ауспуха не успях да заследя течноста днес беше пълна до горе след карането утре ще проверя отново какво е положението.И ще видя дали балбука от другата страна,като цяло маркучите не са супер твърди нормално твърди са можеш да стискаш спокойно.

Нед Сеп 07, 2014 3:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Трябва да са твърди. Все пак охладителната системата е подналягане. А за балбукането трябва да го направиш след малко агресивно каране. На мен гарнитурата ми се разлепяше като загрее добре колата.

П.С. Машинка за вакуми? Може ли да обясниш какво е това ?

Пон Сеп 08, 2014 9:13 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема