Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2
 Може ли да се извадят драскотини от челно стъкло? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 229
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз се засягам, защото все скейтърите са виновни.
И ми стана смешно.
А не съм анонимен, даже съм ти квартален ( сега можеш директно да ме обвиниш че съм аз ROFL ).
Пиши лично, можем да поговорим по темата кой крив кой прав.
 -15

Чет Авг 28, 2014 2:50 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
snable написа:
Аз се засягам, защото все скейтърите са виновни.
И ми стана смешно.
А не съм анонимен, даже съм ти квартален ( сега можеш директно да ме обвиниш че съм аз ROFL ).
Пиши лично, можем да поговорим по темата кой крив кой прав.

ок

Чет Авг 28, 2014 3:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Та да приключим темата с дрането, стъклото ще се сменя с друго вадене на деругите няма, пожелавам на дерача толкова резки на задника да му излезнат колкото е направил на стъклото пък ако се срещем ако е рекъл господ може аз да го надера с паркетна шкурка.

Към Иван( snable), обвинението не беше към гилдията на скейтърите, а към конкретен човек, който по случайност беше със скейт и не генерализирам, че все скейтърите са черните овце ;) надявам се си ме разбрал накрая, скейта беше за пояснение как се създава нелепа ситуация с тъпи последици. А че въпросния човек е надрал колата има го на запис на камерата на банката отсреща, идва с борда в 4,28 сутринта ( охраната на банката ми е комшия ), но е доста далече и е с качулка за да ползва за друго освен за мое инфо.
та тъй.....

Вто Сеп 02, 2014 3:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Покрай драмата обаче се запознах с една мобилна група за смяна на място удобно на клиента, пичовете са божета , идват и за един час смянт стъйклото , прелепят стикери, вземат счупеното и си заминават, аз отвчера със ново ( втора ръка без драскотина за 100 лв от Шумен с подгрев) челно стъкло сменено на място пред фонда на борис за по малко от час между преваляванията.
Та за който му трябва , юнака се казва Ради тел 0892/249621, фирмата е Тани мисля дават гаранция за монтажа, сумата е 50 лв.

Така че и от това имаше полза, Еконт опаковат супер стъклата и услугата струва 25 лв. до адрес на получателя с опцията прегледай преди да платиш. Стъкла по моргите има все още и се вкарват нови, разумната цена е 100-120 лв за перфектно стъкло с подгрев, поне аз така я виждам.

Чет Сеп 04, 2014 10:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Странни шумове издава това стъкло при 180 км , все едно вали и се удрят капки в него, и таблото ми разскърца при 150 км , абе кур си е да се сменя стъкло нещата се поразсместват.

Пон Сеп 08, 2014 7:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Кур си е като купувам чистачки от кауфланд за по 5 лв и тракат при 150 ROFL след смяна всичко се успа. ;)

Вто Юли 28, 2015 3:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2