Отговори на тема стр <  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 561
Автомобил: Legacy 3.0R 2006
Рейтинг: 325
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега ние Плевенските сервизи второ качество ли сме?

Чет Сеп 04, 2014 6:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Без да искам да те обидя , няма как да знам , и за това ако ще купувам искам да го проверят хора на които имам доверие.

И най-добрите сервизи да са в Плевен , е факт че продавача има притеснение колата да не влиза в софийски сервиз.

Поздрави.

Пет Сеп 05, 2014 7:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
yxanaHH написа:
Без да искам да те обидя , няма как да знам , и за това ако ще купувам искам да го проверят хора на които имам доверие.

И най-добрите сервизи да са в Плевен , е факт че продавача има притеснение колата да не влиза в софийски сервиз.

Поздрави.

Пробвай кола от Софийска автокъща да я закараш в Пловдив или Плевен на преглед в сервиз да видим какъв отговор ще получиш.
Не разбрах само защо очакваш някой да отиде и да погледне тази кола на място, да си губи времето, и после да заявиш че нямаш доверие в в него? Не ти ли се струва малко некоректно и неуважително към този човек?

Пет Сеп 05, 2014 8:02 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Vmax написа:
yxanaHH написа:

Поздрави.

Пробвай кола от Софийска автокъща да я закараш в Пловдив или Плевен на преглед в сервиз да видим какъв отговор ще получиш.
Не разбрах само защо очакваш някой да отиде и да погледне тази кола на място, да си губи времето, и после да заявиш че нямаш доверие в в него? Не ти ли се струва малко некоректно и неуважително към този човек?

Никой не съм карал да ходи да я гледа , нито съм те питал тебе какво мислиш , лично аз вече нямам интерес към тази кола само след 1 телефонен разговор с продавача , вече почвам да си мисля , че реклама му правите , казах си мнението за обявата и веднага ме критикуват 2-ма. Спирам да пиша в тази тема , за мене е приключена.

Поздрави.

Пет Сеп 05, 2014 8:42 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 103
Телефон: 0898268926
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,
знаете ли нещо за този Любомир от София? Пуска на мобиле.бг като "частно лице".

В момента има три (!) негови обяви за Аутбек 2ка 3.0. Всичките ги е докарал на собствен ход от Швейцария това лято и всички са "запазени като нови !!!" (край на цитата)

Отвътре изглеждат добре по снимките, но нз. Ще се радвам да чуя някакви впечатления за самия човек.

Пет Сеп 05, 2014 9:49 am
Върнете се в началото
Профил

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Реклама на никой не правя!!!!!!!!!!! Исках да направя услуга, а станах виновен! Колега прочети хубаво темите и ще видиш, че съм гледал и други коли в Плевен които не съм одобрил!

Пет Сеп 05, 2014 5:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 94
Автомобил: Legacy H6 '05
Нов фен
Отговори с цитат
kulzari написа:
Реклама на никой не правя!!!!!!!!!!! Исках да направя услуга, а станах виновен! Колега прочети хубаво темите и ще видиш, че съм гледал и други коли в Плевен които не съм одобрил!

Колега, не се впрягай. Много неща остават неизказани във форум. Едва ли колегата е искал да те засегне или изкара виновен. Благодарни сме ти за помощта. :beer:

Crusader написа:
Здравейте,

В момента има три (!) негови обяви за Аутбек 2ка 3.0. Всичките ги е докарал на собствен ход от Швейцария това лято и всички са "запазени като нови !!!" (край на цитата)

Отвътре изглеждат добре по снимките, но нз. Ще се радвам да чуя някакви впечатления за самия човек.

Дай някоя обява?

Пет Сеп 05, 2014 6:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
:beer:

Пет Сеп 05, 2014 6:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Автомобил: Служебен
Телефон: 0887236225
Нов фен
Отговори с цитат
vladev написа:
kulzari написа:

Колега, не се впрягай. Много неща остават неизказани във форум. Едва ли колегата е искал да те засегне или изкара виновен. Благодарни сме ти за помощта. :beer:

Crusader написа:
Здравейте,

Дай някоя обява?

Всъщност, този младеж има малко повече от три коли. Ето част от тях:

http://www.cars.bg/c842823

http://www.cars.bg/c824952

http://www.cars.bg/c816049

http://www.cars.bg/c797313

Малко наспамих, за което се извинявам.

Поздрави

Съб Сеп 06, 2014 10:44 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 85
Автомобил: Subaru XV
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На мен ми прави впечатление,че колата 2010г е на 115 ккм,а тази от 2004 е на 167ккм.Вярно е,че това може нищо да не означава,но все пак...такава кола на запад се кара здраво и фантасмагории от сорта 10годишна кола на 150к са леко обидни,ако щеш.Лично съм виждал А6 2011г на 635ккм и Мерцедес S350 2012г на почти 600ккм.Външно са неразличими от нови и познайте на колко км ще бъдат обявени ;)
Хората отвъд не са прости и не дават една шапка пари за кола,която само ще мият пред блока.

Съб Сеп 06, 2014 11:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Crusader написа:
Здравейте,

Това е автокъща, намира се в Младост. Не знам собственика кой е, но момчето, което е оставил да продава колите дрънка невероятни глупости!!! Иначе там наистина е пълно със Субита, може между тях и някое читаво да има, но продавача ме отказа.

Съб Сеп 06, 2014 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
От опита който добих при търсенето на автомобил, преди година за Субаруто, а преди 4 години за предната ми кола, мога да кажа че, швейцарският пазар на употребявани автомобили се различава от този в Германия и Италия. Първо самите швейцарци имат различен манталитет - по нашему казано, големи циции са, пътуват твърде малко спрямо другите народи, говоря за туристически пътувания, а и вътрешните пътувания пак са по-малки, не само заради размера на държавата им. В повечето семейства има по-два автомобила, единият от които почти винаги е малолитражка и заради икономията са склонни да пътуват основно с него, зимата обаче е друга работа, особено по селцата и градчетата в планината надеждният автомобил с повишена проходимост е едва ли не задължителен и това което на мен ми направи впечатление е че, даже и стари автомобили бяха в отлично техническо състояние. По автокъщите , особено тези който са с история и са собственост на швейцарци, нямаше автомобил който да не е с пълната си документация независимо дали беше на 100К или 300К километра, като процента на 10 годишни коли с навъртани под 200К километра беше значителен, особено пък тези с големи и "лакоми" мотори. Няма да обяснявам, че годишният технически преглед там е безкомпромисен и ако автомобила който е за продан е минал скоро такъв това дава допълнително спокойствие. Обаче, автомобил който е на малко километри и е с отличен външен вид и гарантиран произход си държи цена и нищо не е в състояние да накара продавача да отбие от нея. Най-изгодни бяха офертите от частни лица на автомобили с леки щети (спукани брони, смачкан калник и др. подобни). В наша автокъща, ако на кола от Швейцария не и представят сервизната книжка почти на 100% съм убеден, че километража е връщан, за това най-добре е доверен човек и поръчка на конкретен автомобил. В обобщение, аз като обикновен ползвател имам по-добро мнение за употребяваните коли и пазара им в Швейцария от колкото този в Германия....Италия няма да я споменавам даже :)

Съб Сеп 06, 2014 12:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
От мои лични наблюдения съм напълно съгласен с теб колега!

Съб Сеп 06, 2014 3:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Crusader написа:
Здравейте,

Здравей,колега.Юли месец ходих да гледам при него една Н6-ца,колите му отвън наистина са запазени но отвътре тази която гледах беше доста зле.Да сам си ги докарва уж от Швейцария,ама дали е така незнам.Последната която е пуснал на 6150лв не изглежда зле.Склонен е да сваля от цената.С него има и една мадама с която в повечето случаи се надговарят да си хвалят автомобилите които вкарват.Мисля,че се намират около Женският пазар не си спомням много добре,защото и аз доста пообиколих ''Частните лица'',С две думи,ако имаш време отиди да погледнеш някоя(която си харесъл)Дано съм ти бил полезен
Успех

Пон Сеп 08, 2014 2:20 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, благодаря много за отговорите и дискусията, която се оформи.

Първо - да се извиня , че не пуснах конкретна обява на Любо и съм заблудил колегата Тхъндърмен.
Тези четири обяви по-горе не са негови. Явно наистина са на тази автокъща в младост. В друга тема наскоро бе споделено, че при тях постоянно идват нови субарута а старите "изчезват". Така и не стана ясно някой от форума дали си е купил от тях Субару. Та дали се купуват щото са много добри остава тайна.

Да се върнем на Любо. Бих казал, че изобщо не е младеж ами по-скоро чичка. Звънях му и се видях с него в Събота. От тези 3 обяви, се оказа, че само последната му е "истинска" (http://www.cars.bg/c850676). Предходните две вече ги е продал, но не си е махнал обявленията за тях.
Та, видяхме се с него. Колата е с изтекли номера на платен паркинг до пазара Димитър Петков и Сливница. Отвътре салона беше много запазен и всичко, което пробвахме работеше. Двигателя беше студен и не мръдна на теста със стотинката. А сега негативите:
1. Човека постоянно повтаряше, че трябва да му вярвам. Нямало абсолютно никакви забележки, ама дори одраскан лак. 2 мин по-късно открих че по ръба на малкото стопче (или светлоотразител?) на задната броня липсват малки парченца метал. Но, разбира се, това според него било само някаква дребна дреболия... (за мен е лъжа, можеше и сам да ми я покаже)
2. Ето , че стигнахме до момента, в който му казах, че искам да закарам колата на преглед за моя сметка. ААааа! И Дума да не ставало! Неговите колои в сервиз не влизали! Любо да дойдел тук и на място да я бил преглеждал. Той 50 коли бил продал, досега нито една не бил дал да се вкарва в сервиза. Айде казвайте дали ще я взимате, щото бързам! Ние се спогледахме. Аз му казах че е абсурдно да си купя кола, без да бъде погледната първо в сервиз. И той се качи, каза чао и потегли. Както си беше с изтеклите швейцарски номера.

С Две думи - без коли от Любо. За съжаление.... щото наиситна си изглеждаше добре автомобила отвътре и отвън. Но щом не иска да се прави специлиазиран оглед кой знае какви проблеми ще изникнат...
 1

Пон Сеп 08, 2014 1:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 8
Нов фен
Отговори с цитат
има ли някой колега от Монтана който може да погледне набързо този Аутбек? че май само Видин е по-далеч от Варна :) има ли добър сервиз в Монтана на който може да се разчита за по-обстоен преглед?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7gc3h9

Пон Сеп 08, 2014 3:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 97
Автомобил: Outback B15-3.6R 2018г.
Телефон: 0885284389
Рейтинг: 123
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
rumen_s написа:
има ли някой колега от Монтана който може да погледне набързо този Аутбек? че май само Видин е по-далеч от Варна :) има ли добър сервиз в Монтана на който може да се разчита за по-обстоен преглед?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7gc3h9

Аз съм от Монтана и не ми е проблем да го погледна. Познавам и човек в Монтана (автомобилен състезател е), който кара и ремонтира само Субару.
Ако искаш звънни ми утре да говорим - 0885284389.
Поздрави,
Ради

Пон Сеп 08, 2014 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Нещо немога да си намеря Аутбек 2001-2003-та 3.0 със светлобежов салон и не-зелен цвят.

Странното е и че на mobile.de има само 6 обяви в тези параметри, а в аутоскаута има "цели" 12 :о

Чет Сеп 11, 2014 11:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
е колега
виж в ricardo.ch тогава ако гледаш и швейцарски.
там има също някакви модели а и ти си дал нещо прекалено конкренто
което не е най доброто в случая.

Чет Сеп 11, 2014 11:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
O, сега ще погледна :)
Благодаря за линка!