Отговори на тема
 Покупка на субару от хонда фен 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте фенове,

Казвам се Данчо и съм от гр. Пловдив. Болен хонда фен съм, но от край време се заглеждам по Субару, защото за мен Хонда има лоша политика по отношение на класове автомобили и екстрите им след 2000 г. Спрял съм се на outback, фейслифтова по възможност, 2006-7 г., 3000 кубика мотор. Имам два основни въпрос към Вас:

1. SI автоматичната скоростна кутия какво повече дава? Наистина ли е голямо преимущество и струва ли си да търся конкретно такава. Доста рядко се срещат в мобилето, а и цените са им коренно различни.

2. Може ли да ме информирате кой е "гуруто" на субарИтата в София. Интересува ме качествен и обстоятелствен преглед на колата преди покупка. В тази ситуация, разбира се, цената е без значение.

п.п. Ползвах търсачката, но не намерих конкретно инфо и по двата въпроса.
п.п.1. Към администратора/модераторите: Имах направена регистрация, но не си помня потребителското име. Форума не позволява да си изпратиш потребителското име и паролата или съответно да генерираш нова парола без да знаеш и имейл и потр. име едновременно. Това е причината да направя нова регистрация.

Поздрави

Пон Сеп 08, 2014 9:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей, колега,

Има няколко сервиза, които се ползват доверие. Аз лично мога да ти препоръчам този - Любо Сервиз - http://www.subaruserviz.com/bg/

Пон Сеп 08, 2014 12:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
И аз съм на същото дередже като теб. Искам да сменя Хондата със Субару, защото търся нещо по-високо за язовири, къмпинзи и сноуборд.

Само един съвет - пусни си клубна карта за отстъпки от тук - viewtopic.php?f=13&t=16450 за новото Субару. Аз чакам моята и се заемам по-усърдно с търсенето на кола :)

Чет Сеп 11, 2014 11:03 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема