Отговори на тема
 Въпрос относно бавни скорости 
Автор Съобщение

Постове: 89
Автомобил: impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Не зная колко са бавни , ,,бавните скорости,, ама моита на светофарите на тях пали гуми и имам чуството се са къси скорости но набира много бързо, на няколко пъти ги пускам на дълъг път например в някой баир на пета и ще кажеш че някой я рита отзад и идва тяга , въпроса ми е грешно ли е и мога ли така да прееба нещо

Вто Сеп 16, 2014 1:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тъй като не си написал каква точно е Импреза-та ти, проверяваш за нея тук: viewtopic.php?f=1&t=1660 . Намираш съответното ръководство и в него има една таблица с максималната скорост която не трябва да превишаваш на всяка една предавка като си на бавни. Запомняш или записваш и караш смело ;)

Вто Сеп 16, 2014 2:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря, plaskom, импрезката е най малката 1.6 благодаря и за линка порових и не успях да разбера къде точно да гледам за таблицата, ( има просто много инфо) но някоя вечер ще се разровя по сериозно

Вто Сеп 16, 2014 4:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
malko fun: :)

https://www.facebook.com/AutoBildBG/pho ... =1&theater

Сря Сеп 17, 2014 4:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 161
Автомобил: Forester
Рейтинг: -23
Кофти...
Отговори с цитат
Виждал съм валчето на бавните скорости и малките му лагерчета и ми се струва че не са с голям ресурс за да се ползват за щяло и нещяло един познат след като мина през една доста голяма и дълбока кал му се появи шум на бавните с форестер е.

Съб Сеп 20, 2014 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
render написа:
моита на светофарите на тях пали гуми

Колега моята асматичка е 2-ка и не пали ни гуми ни нищо ни на бавни ни на бързи, върви си нормално за 115 к.с.... ти с 1.6 как го постигаш този ефект, че ми е странно за мен Субару без турбо си е чист мъртвец! :pardon:

Чет Сеп 25, 2014 8:49 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 704
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако под "палене на гуми" разбирате присвирване като пуснете по-рязко съединителя - това не е много трудно с тия отворени диференциали. Като е по-неравен асфалта и едното колело има повече сцепление от другото - ето ви го и "паленето на гуми".
Моят кош редовно прави подобен номер - на по-гладък асфалт като намачкам 1-ва или 2-ра и воланът олеква до степен да не мога да завия. :D

Съб Сеп 27, 2014 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема