Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
BAlexandrov
|
|
| Пон Апр 21, 2008 10:33 am |
|
|
|
pesho_si
Регистриран на: Вто Окт 30, 2007 8:16 pm Постове: 140 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.0 GL '97
Телефон: 0896839007
Рейтинг: 44
|
|
Точно там е. Има си табела Subaru, синичка, както си е редно.
|
|
|
|
| Пон Апр 21, 2008 11:10 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
числото 8 винаги ме е преследвало. в училище все бях номер 8. 8-ми март нигога не съм го обичал.
днес - 08.06.2008 - стават три месеца
http://video.google.com/videosearch?q=l ... itesearch=
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Съб Юни 07, 2008 11:09 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
сервизът продължава с пълна пара. тунинги мунинги - народът е полудял на тема субару. по едно време на паркинга имаше 6 STi и нито една кола не беше редовна. чисто нови, още на първа смяна на маслото искат да ги разглобяваме и да ги тунинговаме. карат модел 2008 за разглобяване и тунинг - ама то още няма марков тунинг за него. хората имат пара да карат поршета - но си искат субаруто! и други идват с пръснати двигатели от селски изпълнения - на една целият и двигател беше слезнал в картерът. буталата не ги вадих - изгребах ги с четка - по двигателят нямаше почти нищо здраво  пълна лудница е. последната оферта е да правя нисан 300ZX, 300кс би турбо, нещо валът изтропал. шъ им го направим, кво толкоз  при първа възможност ще докарат и новият скайлайн ГТР - ама още е зор да се вкара в БГ. такива ти ми работи. днес разглобих хамериканската, докарана е "тунингована" от видни хамерикански тунери - исках да фанем бас с митака че бутралата са поломени - не поиска. 2-ри и 4ти цилиндър бяга лекинко понатрошени. сега и поръчваме цяла гама cosworth играчки. то бигачковите части по-евтини от оригиналните. cosworth лагери, състезателни - доста по-евтини от субару оригинлъ! що да им слагаме редовни чаркове?
елате да пием по кафе бе! няма да ви закачаме колите 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
Последна промяна agent dust на Съб Юни 07, 2008 11:37 pm, променена общо 1 път
|
|
| Съб Юни 07, 2008 11:29 pm |
|
|
|
abator
Регистриран на: Пет Сеп 22, 2006 6:06 pm Постове: 286 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
Нека почива в мир.
_________________Subaru Leone 1.8 GL '86 Двигател - EA82

|
|
|
|
| Съб Юни 07, 2008 11:36 pm |
|
|
|
abator
Регистриран на: Пет Сеп 22, 2006 6:06 pm Постове: 286 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
agent dust, радвам се, че имате работа. Дано да направите пачка, че да си вземете по една новичка бегачка, та да можем и ние да оплакнем окото на някое събиране 
_________________Subaru Leone 1.8 GL '86 Двигател - EA82

|
|
|
|
| Съб Юни 07, 2008 11:43 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
за тези, които все още се карат колите на бензин и кълнат всякакви газови и метанови уредби:
климатика може да се използва за... охлаждане на горивото! по-добра аерация на горивото, особено в жегите. колата върви по-добре. бат Стенли с климатиците си го направи и е много доволен. фреонът от климатика се използва за охлаждане на горивото. а нали знаете - на всички бигачки им трябва възможно най-хладно гориво. та който кара на бензин и има климатик - да идва да му даваме координатите на бат Стенли за лек тунинг. всъщност Стенли си направи много подобрения по субаруто - поръча фарове-лупи с ксенони от субару битурбо, сложи изправител на напрежението, тунинг на горивото. изправителя е един як кондензатор, който се слага на акумулаторът - така всички датчици работят по-добре. допълнителната екстра е прекарване на нови маси - и двигателят се подмладява.
и който иска - можем да му премерим субаруто с G-Tech. мери ускорение 0-100, дава време за 400м, и показва графиките на мощността и въртящият момент. така се разбира колко от конете под капака за измрели - единственото условие е колата да не фърли топа при максимална ръчка до червеното - не за друго, ми не ми остана място да разглобявам двигатели 
|
|
|
|
| Съб Юни 07, 2008 11:46 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Радвам се, че отново си на линия
И щракни Нисана, моля те 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Нед Юни 08, 2008 12:19 am |
|
|
|
Pepi
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:24 pm Постове: 820 Местоположение: Sofia, Bulgaria Рейтинг: 63 
|
Мир на праха му!
agent dust написа: сервизът продължава с пълна пара. тунинги мунинги - народът е полудял на тема субару. по едно време на паркинга имаше 6 STi и нито една кола не беше редовна. чисто нови, още на първа смяна на маслото искат да ги разглобяваме и да ги тунинговаме. карат модел 2008 за разглобяване и тунинг - ама то още няма марков тунинг за него. хората имат пара да карат поршета - но си искат субаруто! и други идват с пръснати двигатели от селски изпълнения - на една целият и двигател беше слезнал в картерът. буталата не ги вадих - изгребах ги с четка - по двигателят нямаше почти нищо здраво  пълна лудница е. последната оферта е да правя нисан 300ZX, 300кс би турбо, нещо валът изтропал. шъ им го направим, кво толкоз  при първа възможност ще докарат и новият скайлайн ГТР - ама още е зор да се вкара в БГ. такива ти ми работи. днес разглобих хамериканската, докарана е "тунингована" от видни хамерикански тунери - исках да фанем бас с митака че бутралата са поломени - не поиска. 2-ри и 4ти цилиндър бяга лекинко понатрошени. сега и поръчваме цяла гама cosworth играчки. то бигачковите части по-евтини от оригиналните. cosworth лагери, състезателни - доста по-евтини от субару оригинлъ! що да им слагаме редовни чаркове? елате да пием по кафе бе! няма да ви закачаме колите 
В най-скоро време ще мина покрай вас, трябва да си поръчам knock sensor за любимата  и да ми го монтирате
_________________ EJ20E Legacy BG5 Продава се на части VQ35DE Infiniti FX
|
|
|
|
| Нед Юни 08, 2008 11:48 am |
|
|
|
plcb
brave sir robin
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:41 pm Постове: 211 Местоположение: София-Казанлък Рейтинг: 6
|
Искам да ви поздравя за "коректната" работа по моята кола!!!!!  Няма да се впускам в подробности, защото, знам че и без това нищо няма да излезе ако тръгнем да спорим и да се обясняваме но съм ощетен и това не ви прави чест!!! Знам че име се гради трудно и то е като доверието. Моето го загубихте!
Всичко хубаво и няма да се видим повече!
_________________ PLACEBO RULES
|
|
|
|
| Сря Юни 11, 2008 1:04 pm |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
E кажи кво е станало 
|
|
|
|
| Сря Юни 11, 2008 5:55 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
И аз това се зачудих 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Юни 11, 2008 7:02 pm |
|
|
|
plcb
brave sir robin
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:41 pm Постове: 211 Местоположение: София-Казанлък Рейтинг: 6
|
ORTIZ написа: E кажи кво е станало 
Просто, платих за неща които не са по колата но го открих днес!  И се сетих за липси, дребни но е все тая  Твоята може и да е по същия метод?!
|
|
|
|
| Сря Юни 11, 2008 10:43 pm |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
И аз съм на тва мнение 
|
|
|
|
| Пон Юни 16, 2008 11:51 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
imprezaWRX написа: днес бях тук благодаря на Митака,Агента и другите.просто съм очарован от този сервиз.....майсторлък,отношение и т.н.... най-сърдечно ви благодаря п.с. лично Краси направи колата ми кукла 
И аз те видях и се чудих от къде са ми познати тези златисти джанти 
|
|
|
|
| Вто Юни 17, 2008 7:56 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
imprezaWRX написа: BAlexandrov написа: imprezaWRX написа: днес бях тук благодаря на Митака,Агента и другите.просто съм очарован от този сервиз.....майсторлък,отношение и т.н.... най-сърдечно ви благодаря п.с. лично Краси направи колата ми кукла  И аз те видях и се чудих от къде са ми познати тези златисти джанти  ми що не се обади 
Щото така и не се сетих на кой точно бяха...
|
|
|
|
| Вто Юни 17, 2008 8:57 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
plcb написа: Искам да ви поздравя за "коректната" работа по моята кола!!!!!  Няма да се впускам в подробности, защото, знам че и без това нищо няма да излезе ако тръгнем да спорим и да се обясняваме но съм ощетен и това не ви прави чест!!! Знам че име се гради трудно и то е като доверието. Моето го загубихте! Всичко хубаво и няма да се видим повече!
просто идваш и правиш скандал - търсиш си правата! т.е. това е съвсем нормално. винаги го казвам на клиентите - не си трайте за нищо! минават много хора - съвсем в редът на нещата е някъде нещо да не е както трябва, случва се - по колите работят хора, а не роботи. едни ни тормозят с глупостите си, други са в пълното си право. във всеки един сервиз е така. и единственият начин е да се направи рекламация. в контра на това, което казваш - докато не си потърсиш рекламацията и се установи какви са тези липси и нередности - думите ти нямат никакъв смисъл! липси по колата е важно нещо. не може просто да се спомене във форумът и с това да се приключи. има си телефони - звъниш и искаш обяснение. в сервизът много хора просто оставят колата с документи и ключове, това е редовна практика. липсата на нещо по колата трябва да се знае.
а за дрифт шоуто:
http://www.drifting-bg.com/forum/viewto ... 22&start=0
|
|
|
|
| Пон Юни 23, 2008 10:08 pm |
|
|
|
plcb
brave sir robin
|
agent dust написа: plcb написа: Искам да ви поздравя за "коректната" работа по моята кола!!!!!  Няма да се впускам в подробности, защото, знам че и без това нищо няма да излезе ако тръгнем да спорим и да се обясняваме но съм ощетен и това не ви прави чест!!! Знам че име се гради трудно и то е като доверието. Моето го загубихте! Всичко хубаво и няма да се видим повече! просто идваш и правиш скандал - търсиш си правата! т.е. това е съвсем нормално. винаги го казвам на клиентите - не си трайте за нищо! минават много хора - съвсем в редът на нещата е някъде нещо да не е както трябва, случва се - по колите работят хора, а не роботи. едни ни тормозят с глупостите си, други са в пълното си право. във всеки един сервиз е така. и единственият начин е да се направи рекламация. в контра на това, което казваш - докато не си потърсиш рекламацията и се установи какви са тези липси и нередности - думите ти нямат никакъв смисъл! липси по колата е важно нещо. не може просто да се спомене във форумът и с това да се приключи. има си телефони - звъниш и искаш обяснение. в сервизът много хора просто оставят колата с документи и ключове, това е редовна практика. липсата на нещо по колата трябва да се знае. а за дрифт шоуто: http://www.drifting-bg.com/forum/viewto ... 22&start=0
Не съм привърженик на сценария идвам-в-сервиза-ви-и-вдигам- скандал!!! Да насърчаваш някой да се оплаква е нелепо а в наше време явно си е модерно. А, по повод форума, точно тук е мястото за изказвания, и ако смяташ че моя пост по случая е лъжа, ок, нямам нищо против!
Все пак благодаря за вниманието по въпроса 
|
|
|
|
| Вто Юни 24, 2008 12:22 pm |
|
|
|
Vmax
|
Личен опит:
Слизам една февруарска сутрин да чистя субито - паля да загрява, и като затварям вратата без да искам натискам копчето за заключване на вратите......тряс вратата, щрак колата и алармата и си иба мамата - по закона на Мърфи съм с един ключ....в 08.00 сутринта.....уравнение с много неизвестни и една константа - Аз - идиота.
К`о праим ... званя на Митака и викам пооооомощ .....човека дойде след 30 мин при положение че не съм му на път и ми отвори колата....
Без пари
А сега си направете изводите....
Не взимам страна по проблема на колегата , а искам да кажа че съм видял само хубаво от този сервиз без да съм баровец или тарикат с пари дето му обръщат внимание че е щедър.
Това, което агента се опитва да каже според мен е, че ако има проблем или рекламация трябва да се провери с Митко, защото хората правят грешки....на всеки се случва
А на финала всички сме маниаци на марка Субару и трябва да си помагаме - независимо монтьори или собственици.
Безаварийно шофиране на всички 
|
|
|
|
| Вто Юни 24, 2008 9:01 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Аз също съм безкрайно доволен от Митко и екипа му. Винаги помагат с каквото могат, а те могат всичко
Бъдете живи, здрави и все така отзивчиви.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Сря Юни 25, 2008 5:59 pm |
|
|
|