Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Контрол на задните тръбички на спирачките 
Автор Съобщение

Постове: 219
Автомобил: subaru Impreza 20d Limited S
Рейтинг: 200
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги!
Вчера получих писмо от SUBARU Schweiz AG с покана да посетя някой от сервизите на SUBARU за извършване на контролен преглед на задните спирачни тръбички. Прегледа щял да продължи 30мин. и е безплатен за собственика на автомобила. Отнася се за модели:
Forester MY 2009-2012
Impreza MY 2008-2011
WRX STI MY 2008-2014
Някой получавал ли е нещо подобно в България?
Имам термин за утре следобед в 16,30ч. и ще ви кажа какво е станало.

Вто Сеп 30, 2014 2:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Виж тук
viewtopic.php?f=1&t=17071&start=0

Вто Сеп 30, 2014 3:19 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dancho.danev написа:
Някой получавал ли е нещо подобно в България?
Аз не съм чул в БГ някои да го е привикал СМТ. То самите представители незнаят още какви са! :D Утре да ни информираш! Скоро влизам в бокса, и ще ги погледна тези тръбички и докладвам!

Вто Сеп 30, 2014 4:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 219
Автомобил: subaru Impreza 20d Limited S
Рейтинг: 200
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Днес отидох на въпросния преглед :) Започнаха с проверка на спирачната течност. После я вдигнаха на подемник откачиха всички предпазни кори отдолу.Тръбичките бяха освободени от всички прикрепящи ги скоби за да увиснат. Със въздух подсушиха и почистиха преди да огледат добре всичко. При мен проблем нямаше и всичко бе сглобено по обратен ред. Попълване на документи и изпращане на сметката на SUBARU Schweiz AG да плати. Поговорих малко с шефа на сервиза защо е всичко това и той ми каза следното: Тези тръбички са проектирани да издържат 15год. След това се сменят,но на няколко коли са открили ръжда много по-рано.Затова SUBARU Schweiz AG мислещи за сигурността на своите клиенти,организира и плаща този преглед без значение дали си в гаранция или не. Това е всичко не се шашкайте,но собствениците на по-стари коли не е лошо да огледат добре.

Сря Окт 01, 2014 7:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема