|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Предлагам масло за автоматична скоростна кутия.
| Автор |
Съобщение |
|
dian russev
|

Здравейте, Преди около 3 месеца трябваше да сменя маслото на скоростната ми кутия и диференциалите (имам Аутбек 2,5 модел 2003 г. с автоматична кутия). По каталог ми трябваха около 9,3 литра масло само за кутията и затова си купих 10 литра "Xenum-Euromax-ATF" (беше ми препоръчано от Alex). По една или друга причина в сервиза не успяха да източат и подменят повече от 6 литра от старото масло, та ми останаха 4 литра излишни. Предлагам ги на цена от 95,00 лв. в неотворени оригинални опаковки по 1 литър (магазинната му цена е 34,50 лв./1 литър) и мога да се ангажирам с осигуряване на още 3-5 литра от същото масло с 10% отстъпка (колкото е необходимо за една пълна смяна по индивидуална поръчка на желаещите). С това предложение могат да се спестят между 50 и 60 лева. При проявен интерес ще изпратя маслото с куриер и с опция "плащане при доставка". Диян Русев - 0892 21 47 68 или на лично съобщение.
3. В текста на обявата трябва да има актуални снимки, цена, населено място, състояние и произход
Колега сложи актуални снимки на продукта ( не от сайта ), а от това което имаш.
|
|
|
|
| Пет Окт 03, 2014 1:21 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|