| Автор |
Съобщение |
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Колеги,търся си от тези руските старите(то нови няма  ) крачни помпи работеща,с работещ манометър.Ако някой има с удоволствие бих я закупил.Става въпрос за следната помпа: Прикачени файлове:
images.jpg [ 8.65 KiB | Прегледано 1844 пъти ]
търся конкретно такава помпа.
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 2:44 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 3:05 pm |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Продадена е колега и не само тя...има още няколко обяви в подобни сайтове ,но или са продадени или са без работещ манометър.Преди да постна обявата тук съм проверил тук-там по сайтовете...,но няма(за сега). P.S.За черпенето-няма проблеми винаги можем да изпием по бира(може и нещо по-твърдо)... и със и без помпа  .
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 4:19 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Подобен вид помпа /моята е по-съвременна  / с работещ манометър мисля, че няма да намериш или ще е за кратко. Това постоянно клатене нагоре-надолу го разбъзиква. Тъй че - отделно помпа, отделно манометър Аз имах един стар руски манометър, но открих че един китайски електронен ми върши перфектна работа и е също толкова точен.
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 4:48 pm |
|
|
|
DDD
|
BAlexandrov написа: Тъй че - отделно помпа, отделно манометър То ако трябва да съм честен,това беше първоначалната идея,а пък и то май на там отиват нещата(тъй като такава помпа,но без работещ манометър намерих).Не че е някаква драма,но миналия ден се изнервих тотално,след като трябваше да обиколя половината град-буквално,за да си напомпя гумите-на едното място не им работеше манометъра  ,на другото-незнам си какво,на бензиностанции избягвам да си помпя гумите и просто стигнах до заключение,че ми трябва една по-нормална помпа и манометър.И без това не става въпрос за напомпване на гумите от 0,а просто за допомпване от време на време и за изравняване на налягането  .Както и да е,ще измисля нещо.
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 5:07 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Бегай В Лидл сега пуснаха помпа ел за 30 кинта ,готина е и ще почерпиш. Стига с тези мускули 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 9:10 pm |
|
|
|
DDD
|
Жоро,гледах ги аз тези "компресорчета".В общи линии са голям майтап,едно такова истинско компресорче-помпа с подобни характеристики като тези на Лидл,само че истинско,е от порядъка на 170-200лв.Такова същото (лидълско)съм го виждал в действие около 1 атм. я помпи за около 10 мин  ,това сериозно,след което се нуждае от 30мин.почивка,защото прегряват  .Но...за тези пари толкова,въпрек и,че има хора се лъжат и си ги купуват.Тези от Лидл много приличат на касетофоните дето ги продаваха едно време на битака-на които пишеше 350W  .
|
|
|
|
| Чет Окт 16, 2014 9:23 pm |
|
|
|
Greg4o
|
|
Това беше в миналото. Аз ползвам 4-5 години едно евтино звънни да ти кажа ,за да не правя реклама Надува за 5-7 мин изплюла гума от джантата и я опъна.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2014 8:10 am |
|
|
|
deadman
|
|
Днес по случайност бях в една лаборатория за изпитване на сила и налягане и видях, че тестваха точно тези от ЛИДЛ. Не искам да им правя реклама, но питах хората и казаха, че до момента манометърчето и компресорчето се представяли завидно добре. Въпросът е, за колко време ще е така?
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2014 10:38 am |
|
|
|
petko 69
|
|
Ползвам такова от доста време ,не ми сее налагало да помпя автомобилна гума,но на велосипедните гуми се справя перфектно.Може да спадна резервната и да проверя.В Лидал ,ако си недоволен от някаква стока в рамките на седмица може да се върне смени или да ви върнат парите.
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2014 4:15 pm |
|
|
|
edriyan
Регистриран на: Съб Яну 25, 2014 4:40 pm Постове: 58 Местоположение: София
Автомобил: Subaru legacy LimitedII
Телефон: o899ЧЧЧ742
Рейтинг: 0
|
|
Имам подобно но не и работи барометъра ако искаш мога да я чотърся и да ти я дам.
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2014 7:01 pm |
|
|
|
steling
|
edriyan написа: Имам подобно но не и работи барометъра ако искаш мога да я чотърся и да ти я дам. един манометър е 3-5лв. във всеки магазин за топлотехника 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пет Окт 17, 2014 7:29 pm |
|
|
|
tony
|
Видя ли тук, има всякакви помпи? Крачни (имат прикачен видео файл как помпат), компресорни, манометри! Не са руски, но пък пише че са германски... Крачни помпи и манометри
|
|
|
|
| Съб Окт 18, 2014 8:23 am |
|
|
|
DDD
|
Благодаря на всички  .Взех си едно компресорче от Лидл,вчера го тествах-изпуснах си четирите гуми с по 1 атм. и след това ги напомпих с компресорчето и четирите.Ами справи се добре,ако кажа,че не загря-ще излъжа,но пък говорим за 4 гуми с по 1 атм,което едва ли ще се наложи някога  (поне до сега не ми се е налагало).Това,което ми направи впечетление е,че ги направих на по 2 атм.,но като се качих и тръгнах с колата,ми се сториха една идея по-твърди от обикновенно(малко повече тресеше по-паветата).След това спрях при един гумаджия и ги проверих-там манометъра показа 2,2-2,3 атм.(кой манометър колко е верен нямам представа,но наистина манометрите не са "милиони",така че ако някой толкова се притеснява-отделно манометър за по-сигурно и готово). Като цяло компресорчето се справя добре-въпросът е както каза колегата"deadman"-колко ще изкара.Поздрави на всички.
|
|
|
|
| Нед Окт 19, 2014 4:46 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Отделно манометърче винаги е полезно - най-важно е, ако не друго да са еднакво напомпани гумите!
|
|
|
|
| Нед Окт 19, 2014 5:16 pm |
|
|
|
vanko1234
Регистриран на: Пон Окт 07, 2013 4:43 pm Постове: 92 Местоположение: Norge
Автомобил: subaru impreza и legacy twin turbo
Рейтинг: 10
|
BAlexandrov написа: Отделно манометърче винаги е полезно - най-важно е, ако не друго да са еднакво напомпани гумите! Даже е много важно, например моята импреза ако има мека гума се усеща как забавя и няма инерция, когато я надуя и всичко си идва по местата. 
|
|
|
|
| Нед Окт 19, 2014 5:59 pm |
|
|
|
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79 
|
Колеги, не знам дали тук трябваше да си пусна питането ама е следното: издирвам ето такова чудо: http://nspauto.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D ... etail.html, ама са го продали и няма скоро да доставят, та дайте акъл от къде да си взема такова нещо. Трябва да е с дълъг маркуч и/или кабел и да е за акумулатора с щипки, а не от извода за запалката.
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2014 10:28 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Сря Окт 22, 2014 10:35 am |
|
|
|
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79 
|
Благодаря ти за линка Божо, ама както винаги търся нещо дет го няма ...  Трябва ми да е с дълъг маркуч и дълъг кабел за да достигна места отдалечени от акумулатора. Истината е, че ми трябва сега за донапомпване на мембрани в два разширителни съда които са ми в склада  .
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2014 6:45 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Ето с неограничено разстояние от акумулатора 
|