Отговори на тема стр <  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 103
Телефон: 0898268926
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
мммм... Аз лично бих писал на Бат Буби да ми помогне и евентуално достави. Дълбоко се съмнявам, че ще иска чак 3К за услугата. Според мен ще е значително по-ниско. А може и да успее да уговори и отбивка от цената от автокъщата.

Чет Окт 09, 2014 10:08 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 19
Автомобил: Impreza Outback 2.0
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Хаха, мерси за съвета Crusader, :good:
Имам в предвид, че ми е решена дилемата - Никога повече кола от джамбаз в БГ.
Тия познават ли парите?!?
Ще ходя и ще си купувам сам!

Чет Окт 09, 2014 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
А забеляза ли, че вече е планирал с колко да върне километража.
Има една по-страшна надценка, тази нищо не е, един WRX се продаваше в Гърция за 5.000 евро, а тук се продава за 16.000 лева и нещо, един сив такъв, като за тая цена може да се вземе по-новия модел.
Е брали са си лайката.

Чет Окт 09, 2014 11:32 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 88
Автомобил: Outback 2.5,AT-2003г
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ха! В този случай разликата в пробега направо "изби рибата".
Браво на колегата който е засякъл обявата и пожелания за успех в избора! :good:

Чет Окт 09, 2014 8:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 197
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT
Телефон: 0887297840
Рейтинг: 111
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
hk100ev написа:
Здравейте колеги,

Седя си тези дни и ровя за Субару от Германия и попаднах на следната обява :

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... 53883.html?

lang=en&pageNumber=1&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=23500&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1

Много ми хареса и седнахме да обсъждаме с жената, дали пък да не си направим една екскурзия до там, хем разходка, хем и колата да си вземем...и както си се чудя днес и търся билети до Хамбург, гледам в карс-а,един вече ми решил дилемата :

http://www.cars.bg/c888950

Та чудя се, толкова ли скъпо излиза докарване на кола от Германия, или просто нашите джамбази си товарят така по принцип...:) :-~

В супер черния списък на търговците.

Прикачени файлове:
Screenshot_2014-10-09-22-27-35-picsay.jpg
Screenshot_2014-10-09-22-27-35-picsay.jpg [ 45.44 KiB | Прегледано 1185 пъти ]
Чет Окт 09, 2014 9:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не четете форума, а Карс БГ .Колега от Бургас продава Импреза 06 комби с сервизна история вече от три месеца , но като гледам няма запитвания защото всеки иска по евтино и нов внос на реални документи.Че то в Германия и по Европа повечето авто джамбази са араби,сърби или турци,а те не превъртат километражите. ROFL ROFL ROFL .На запад всички обяви първо се преглеждат от търговците и чак тогава стигат до обикновения потребител,без човек в чужбина много рядко може да се купи читав екземпляр.

Чет Окт 09, 2014 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 19
Автомобил: Impreza Outback 2.0
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
petko 69 написа:
Не четете форума, а Карс БГ .Колега от Бургас продава Импреза 06 комби с сервизна история вече от три месеца , но като гледам няма запитвания защото всеки иска по евтино и нов внос на реални документи.Че то в Германия и по Европа повечето авто джамбази са араби,сърби или турци,а те не превъртат километражите. ROFL ROFL ROFL .На запад всички обяви първо се преглеждат от търговците и чак тогава стигат до обикновения потребител,без човек в чужбина много рядко може да се купи читав екземпляр.

Обявата на колегата от Бургас съм я видял още в началото :good: ,ама са ми къси едни... 7 000 лв...
То не от друго ровим в сайтовете...

Пет Окт 10, 2014 8:15 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 240
Автомобил: Форестър 2006 2.0Х 158кс.
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, колеги. Някой заглеждал ли е този бек: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... qx#contact ?
Благодаря предварително.

Нед Окт 12, 2014 12:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
"armarto" седи от две години и нещо на обява, почна от 14.000 лева, тогава си бяха едни големи пари за тази кола, още тогава се чудех, защо не им намаляват цените и не ги продават на адекватни цени, а предпочитат да не ги продават на високи цени по две три години. Търговско мислене, грешно според мен. Ако не те притеснява, че не е мърдана от две-три години и ако не те притеснява, че 90% от колите във Враца са докарани блъснати или със сериозин проблем , си ти за оглед. Не казвам, че тази е такава, но аз от тук не бих си взел кола, не, че от друго място бих си взел с голямо доверие, просто бих разчитал на качествен преглед в сервиз, който разбира от подобни автомобили.

Нед Окт 12, 2014 5:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Субару Аутбек
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
И аз го бях загледал този автомобил преди около 2 месеца, но преди да стигна до оглед купих много подобен екземпляр (поне на външен вид) за сходни пари и поне за сега съм много доволен. В събота около 17 часа ще бъда във Враца и ако къщата работи ще направя оглед на автомобила, дори от чисто любопитство и ще пиша какво съм видял.
 4

Вто Окт 21, 2014 6:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 240
Автомобил: Форестър 2006 2.0Х 158кс.
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега morfius, ще бъда благодарен.

Сря Окт 22, 2014 2:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
kerpi134 написа:
hk100ev написа:
Здравейте колеги,

Седя си тези дни и ровя за Субару от Германия и попаднах на следната обява :

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... 53883.html?

lang=en&pageNumber=1&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=23500&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1

Много ми хареса и седнахме да обсъждаме с жената, дали пък да не си направим една екскурзия до там, хем разходка, хем и колата да си вземем...и както си се чудя днес и търся билети до Хамбург, гледам в карс-а,един вече ми решил дилемата :

http://www.cars.bg/c888950

Та чудя се, толкова ли скъпо излиза докарване на кола от Германия, или просто нашите джамбази си товарят така по принцип...:) :-~

В супер черния списък на търговците.

Не е фрапираща разлика все пак!Имайте в предвид ,че 10% от раз е свалил от обявената цена,а докарването е към 800лв.Друг е въпроса той каква отстъпка е взел от автокъщата в Германия,а това с километража е грозно,но се прави от всеки.Явно и производителите нямат файда да се направи ,така ,че километражите да не се пипат

Пет Окт 24, 2014 1:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.cars.bg/c885507

Значи този аутбек си заслужава да се види на обявата и на живо, но струва ли си парите? На снимките изглежда повече от гледан, направо глезен, но 11 бона за кола от преди почти 13 лета? Заслужаваща всяка една стотинка, или просто "ако мине"? :)

Пет Окт 24, 2014 7:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Определено само така на "изглежда" и "Напълно обслужен" не може да ги оправдае. Въпросът е какво точно е правено, колко точно ще е безпроблемен... Доста е, но възрастта не е порок, ако беше 3 г по-нова, но с 2к обслужване? :D

Пет Окт 24, 2014 7:07 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, от известно време разглеждам обявите за субару (предимно в БГ), днес (въпреки снега) ходих да огледам една от обявените коли...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7v3g0g

Много ми хареса (като външност), обаче като я запалиха и се чуваше някакво равномерно цъкане (като добре работещ дизел :-) обясниха ми, че е от дюзите на газта... Карам кола с газова, но шума е доста по-тих. Може ли по снимки да изкажете компетентно мнение (знам че трябва да я заведа и на сервиз, но все пак нещо предварително).

Благодаря авансово и успех на всички

Съб Окт 25, 2014 3:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Отговори с цитат
Ако е от газовите дюзи, като е на бензин не трябва да се чува цъкането.

Съб Окт 25, 2014 9:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Към колегата Митко Иваннов,
Честит имен ден първо :) Ако всичко по колата е наред цената е горе долу колкото ще ти излезе ако е "нов внос" и всичките неща които последват след това.На финал моят Аутбек излезе 1000 + от тази цена но сложих и газова уредба,а тук май липсва :)
Поздрави и успех с бъдещата покупка :)

Нед Окт 26, 2014 12:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Отговори с цитат
Здравейте,

Харесал съм си този Аутбек, защото има всички екстри за модела >>> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7vgmdy

Гледах го на място и има малки козметични проблемим, които мога да преглътна.
Във вторник ще го гледаме в препоръчан от форума сервиз, но все пак, ако някой вижда нещо нередно или вече го е гледал моля да каже.

Поздрави,
Лазар

Нед Окт 26, 2014 12:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Субару Аутбек
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Не успях да стигна във Враца в 5, че по магистралата имаше зверско задръстване в събота. След 2 седмици пак ще ходя, ако е по нормално време все пак ще отида до тази авто-къща.

Вто Окт 28, 2014 6:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 216
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Lazarus написа:
Здравейте,

Харесал съм си този Аутбек, защото има всички екстри за модела >>> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7vgmdy

Гледах го на място и има малки козметични проблемим, които мога да преглътна.
Във вторник ще го гледаме в препоръчан от форума сервиз, но все пак, ако някой вижда нещо нередно или вече го е гледал моля да каже.

Поздрави,
Лазар

Все си мисля, че като ще е от автокъща, би могло да се намери и по-евтин вариант в такова състояние..или поне без 'козметичните забележки'. Ако ти свалят 600-700 по- се връзва. Колко ли още скрити и прикрити неща има тая кола...Когато търсих мойта преди време ходих там и гледах един бек H6 с "с фабрична газ поставяна в Италия", беше в по добро козметично състояние от тази и пак на същата цена :) Но като цяло не бях очарован от огледа в Кармакс.

Добре е да я погледнете при Любо, само жалко, че е на другия край на града.

Успех!

Вто Окт 28, 2014 6:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 157  >