Отговори на тема
 търся да закупя субару форестър след 2003 г 
Автор Съобщение

Постове: 294
Автомобил: subaru leone coupe
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Имам желание форестъра да е турбо и с ръчни скорости/объркан съм вече дали е по добре да има газ или да я слагам аз после/.Това което ме затруднява е че повечето са или автомат или 125/127кс което ми се вижда слабо като мощност бюджет около 10000лв. Гледам че има екземпляри след 2007 година даже + газ което е 2000куб 158кс около тази сума....... но визията на forester sg преди фейслифта по ме грабва . другото което ми минава през ум да се купи фори без турбо и после да се събират пари ако не съм доволен и да се мисли за смяна на двигател ......очаквам насоки и ако някой знае за такова фори да споделя контакти благодаря предварително

Вто Окт 28, 2014 12:45 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1555
Автомобил: Forester 2.0 sf5 ,Outback 2.5 b13
Телефон: 0888 8едно7 81две
Рейтинг: 571
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей колега,
Първо-никой не може да ти даде съвет кое по добре за теб../затова и има различни разновидности и модели автомобили,защото хората имат различни желания и виждания/.
Второ-за конверсии от атмосферка към турбо има изписано толкова много...ще ти излезе през носа..не си струва..
Трето-за тази тема има друг раздел-"Купува"
Поздрави :hello:

Последна промяна Valio на Вто Окт 28, 2014 6:50 pm, променена общо 1 път

Вто Окт 28, 2014 6:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ако съм убъркал раздела да се премести темата от управата нямам нищо против аз не чакам някой да каже вземи точно етази кола.....а да каже примерно етази я знам и си заслужава както и насоки за разлика. Преди. И след фейслифта относно поддръжка материали на салон слаби места и тн..... карал сам първо поколение форестър за проба и ми се струва чуден незначителните тези след 2003 дали са със същото предавателно число или имат разлика и от там да дойде малко + тяга

Вто Окт 28, 2014 6:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравей колега, аз пък искам да си взема новия Форко след 2008г., ако излезе някой читав екземпляр пускам моя Форко 2003г. на прилична цена, така че ако все още не си взел може да се чуем и да го погледнеш, в тоя момент не съм го обявил никъде за продажба.
П.С. Извинявай, но не споменах, че моя е атмосферен, а ти май търсиш с турбо?

Нед Ное 16, 2014 11:04 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Проблема е решен темата е за ключ

Нед Ное 16, 2014 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил