|
Страница 1 от 1
|
|
Нов член на клуба, 1-во Субару, FORESTER TURBO
| Автор |
Съобщение |
|
sixshooter7
Автомобил: Forester 2.0 XT 2003
Рейтинг: 15
|
Здравейте колеги! От сума ти време чакам да се присъединя с една такава тема. Най-после намерих моето субару: http://imgur.com/zUOhQnfhttp://imgur.com/DZuHJ5N http://imgur.com/XOGqRQU Вече смених масла, филтри, антифриз при Краси, в СубаруЛенд. Светна ми чека една седмица след като я купих, като преди покупка беше прегледана обстойно. Въпросния чек след това на компа показа кофти игнайт на цилиндри 1,3,4 та сменихме свещи, като след това се стигна и до инжектора на цилиндър 1, който Краси сменя в момента. Всичко това е нормално, за кола втора употреба, на 10 години... Иначе съм много доволен:))) ПС, опцията за снимки не работи нещо :/
|
|
|
|
| Пет Ное 07, 2014 11:19 am |
|
|
|
bozzerreaneux
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252     
|
|
| Пет Ное 07, 2014 11:33 am |
|
|
|
Daniel-Atanasov
Автомобил: Impreza 1.6 TS и Forester 2.0X
Телефон: 0899663181
Рейтинг: -19
|
Супер колица. Със здраве да си я караш и много без авариини километри 
_________________ По добре легнал пред бара, от колкото прав пред струга!
|
|
|
|
| Пет Ное 07, 2014 11:42 am |
|
|
|
plaskom
|
Честито и много безаварийни километри 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пет Ное 07, 2014 7:18 pm |
|
|
|
lupo
Регистриран на: Вто Авг 23, 2011 11:39 am Постове: 120 Местоположение: Sofia, Bulgaria
Автомобил: Subaru Forester 2.0X 5MT
Телефон: 0898412770
Рейтинг: 31
|
Поздравявам те за избора и добре дошъл в клуба!  Относно чека, мен лично на предишния ми Forester чат пат (след сипване на кофти глас) ми светваше чека с грешка за бедна смес на горивото, колата беше на гас. Това много, много ме дразнеше, реших си проблема вместо да ходя периодично някой да чисти чека срещу 10 лв (и повече ...) си го чистех сам, купих си odb2 Bluetooth адаптер и с Андроит телефона ми с програмата Torque Pro си проверявах и чистех грешките. http://olx.bg/i2/ads/?search%5Border%5D ... ew=galleryАко решиш да се възползваш от този вариант ми пиши на лично съобщение и ще ти изпратя програмата Torque Pro и инструкции за инсталация. P.S. odb2 адаптера съм ползвал и работи перфектно с Forester модел 2006 г и модел 2009 г., надявам се да е ок и с твоя модел, но най добре направи проучване в Интернет.
|
|
|
|
| Съб Ное 08, 2014 5:41 am |
|
|
|
trimsoteood
Пресен - пресен
Автомобил: 2.0 Turbo D Forester
Рейтинг: 0
|
|
Регистрирах се в този форум,защото мисля да си купя нов Forester 2.0 Turbo Diesel.Какво ще ми кажете за този автомобил.Какъв е този "чек".
|
|
|
|
| Съб Ное 08, 2014 7:49 pm |
|
|
|
Nikolov
Регистриран на: Съб Окт 27, 2012 9:05 pm Постове: 130 Местоположение: Ямбол
Автомобил: VW Passat
Телефон: 0899 951 395
Рейтинг: 337       
|
trimsoteood написа: ...Какъв е този "чек".  Добре дошли! Относно "...този "чек", може да проверите дори и в "чичко Google", както вече стана мода да се нарича тази Интернет-"търсачка", просто като напишете "check engine".
_________________ „Със себе си съм имал повече проблеми, отколкото с всеки друг човек.” (Дуайт Муди) Когато си измия колата, върви по-тихо и вози по-меко.
|
|
|
|
| Съб Ное 08, 2014 9:01 pm |
|
|
|
sixshooter7
Автомобил: Forester 2.0 XT 2003
Рейтинг: 15
|

lupo написа: Поздравявам те за избора и добре дошъл в клуба!  Относно чека, мен лично на предишния ми Forester чат пат (след сипване на кофти глас) ми светваше чека с грешка за бедна смес на горивото, колата беше на гас. Това много, много ме дразнеше, реших си проблема вместо да ходя периодично някой да чисти чека срещу 10 лв (и повече ...) си го чистех сам, купих си odb2 Bluetooth адаптер и с Андроит телефона ми с програмата Torque Pro си проверявах и чистех грешките. http://olx.bg/i2/ads/?search%5Border%5D ... ew=galleryАко решиш да се възползваш от този вариант ми пиши на лично съобщение и ще ти изпратя програмата Torque Pro и инструкции за инсталация. P.S. odb2 адаптера съм ползвал и работи перфектно с Forester модел 2006 г и модел 2009 г., надявам се да е ок и с твоя модел, но най добре направи проучване в Интернет. Благодаря, колега:) Аз не ползвам андроид, а и Краси ги знае нещата, та вече съм осведомен по въпроса. При мен не ставаше дума за грешка от подобен тип, ами в крайна сметка доста зацапан инжектор, преди който бяха сменени свещите, като след въпросната смяна новата свещ на цилиндър 1 се цапаше значително. Сега всичко е наред и следващата стъпка е газ. Въпрос: Някъде под таблото, над волана и скоростомера, има някакво тропане. Звучи си като нещо което си е на свободен ход в тясно и ръбесто пространство (бял кахър, знам  ) Колко голям е риска от разглобяване на таблото и някой дали има някакви препоръки? Благодаря предварително!
|
|
|
|
| Вто Ное 11, 2014 8:58 pm |
|
|
|
Mlad_I_Zelen
Регистриран на: Чет Фев 07, 2013 8:49 pm Постове: 222 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester +Legaci 2.5
Телефон: 08782734sedem pet
Рейтинг: 109  
|
|
Честито колега много без аварийни километри и хубави моменти с колата
За таблото Аз съм го свалял за подмяна на крушка без проблем Може да опиташ и ти да го свалиш и да подрусаш таблото за да се ориантирш дали там нещо ти дрънка и ако е от там да се пробвш като свалиш няколко крушки да го изтръскаш през отвора за крушката а ако не е от таблото продалжаваш с търсенето Успех
|
|
|
|
| Съб Ное 15, 2014 7:30 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|