Отговори на тема стр 1, 2  >
 Шок и обида... Фори = Демио 
Автор Съобщение

Постове: 469
Рейтинг: 347
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вчера качих едни познати дами привечер да не ходят по тъмното и качвайки се едната попита "Какво е това? Демио ли е?". След първоначалния шок казах, че не, не е, това е Субару Форестър. "Ама то е същото, изглежда така и интериора и седалките...". Да признавам, така е сигурно, не са от най-луксозните коли и са горе-долу набори, и може да са си мешали капите дизайнерите от Субару и Мазда, ма чак пък толкоз... Да ме прощават Маздаджиите, че са им хубави колите ама Демиото прилича повече на Деу Тико.

Вие какво мислите?

Фори:

Прикачени файлове:
fory-front.jpg
fory-front.jpg [ 666.56 KiB | Прегледано 1486 пъти ]

Прикачени файлове:
fory-back.jpg
fory-back.jpg [ 617.03 KiB | Прегледано 1486 пъти ]

Демио:

Прикачени файлове:
Mazda-Demio_2.jpg
Mazda-Demio_2.jpg [ 267.79 KiB | Прегледано 1486 пъти ]

Прикачени файлове:
Mazda-Demio_1.jpg
Mazda-Demio_1.jpg [ 213.14 KiB | Прегледано 1486 пъти ]

Пет Ное 28, 2014 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Където си снимал Фори, Демио-то може да стигне само ако го занесат :D
Какво да ги правиш джапанийците, тачат си правоъгълните форми и не ги бърка аеродинамиката ROFL

Съб Ное 29, 2014 12:36 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Като присвиеш очи Демио-то отзад изглежда като Фори на окачване low-rider :)
На Dimensions форито беше на Tein и си беше направо Демио :) :D :D :D

Съб Ное 29, 2014 12:43 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
От жена да чакаш да направи разлика между Мазда и Субару, все едно ние да обсъждаме червила
 5

Съб Ное 29, 2014 1:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,моля да не слагаш всички дами под един снаменател.повечето субара коитоо виждам по улиците на софия се карат от жени,значи все пак разбираме нещо от коли

Съб Ное 29, 2014 7:00 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Отговори с цитат
Колега,не ги вози тези дами повече и се радвай на Форко.

Съб Ное 29, 2014 8:19 am
Върнете се в началото
Профил

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не мога да се съглася за червилата, обикновенно дамите или знаят или питат каква кола е, но общо взето с одобрение. Може би затова така реагирам. А може и дамата всъщност да е искала и тя в положитекна посока разговор да проведе, ама нали ми липсва четвърт хромозома и там явно е скрита възможността да разбирам правилно :D

Иначе Форко ми е като вярно куче и му се радвам та и отгоре :beer:

Съб Ное 29, 2014 9:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сваляла те е и затова е започнала разговор на тема за коли!

Съб Ное 29, 2014 9:18 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
gerial написа:
Колега,моля да не слагаш всички дами под един снаменател.повечето субара коитоо виждам по улиците на софия се карат от жени,значи все пак разбираме нещо от коли

Колежке,

Извинявам се ако съм ви засегнал, но вие разбирате какво карате и го оценявате само след като се качите и покарате.
Действително много жени карат вече Субару и то най вероятно защото половинките им са загрижени за сигурността им.
Моята е също една от тези, но това не променя факта, че 2007г след покупката на първото ми Субару Импреза 2003г ме посрещна с думите: "Как можа да купиш най-грозната кола на света?" :facepalm:

Добре че отидохме на ски една седмица по късно за да прогледне.

Сега кара СВХ и даже ми се цупи като поискам да го карам... :D

Съб Ное 29, 2014 10:28 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87
Отговори с цитат
Мили колега, не си ме засегнал свикнах вече като видят жена ,особено пък руса да си мислят че нищо не разбираме,което по някой път е доста удобно.когато преди пет години търсех Импреза се опитваха безуспешно да ме разубедят защото знаех точно какво искам ,така беше и с покупката на форестера.Преди много години писах в този форум че Импрезата я сменям само с по ново субару и до ден днешен не съм си променила мнението.Надявам се на някоя среща да мога да дойда за да си поговорим повече по темата.
 15

Съб Ное 29, 2014 1:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 57
Автомобил: AUTBACK 3.0 2007
Телефон: 0899923148
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Хаха преди години,когато си купих БМВ,майка ми ми каза:олее майка,що си купи такава кола,всички цигани карат такива....когато видя Субаруто:тази пьк как въобще някои си я купува.... след първото ходене обаче в калта до къщата на село:-хммм,колко струва тая кола бе,и ние с баща ти май искаме такава...те така,жена на 70 години...

Съб Ное 29, 2014 1:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 19
Автомобил: Forester 2.0X 125 2003г
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Vmax написа:
"Как можа да купиш най-грозната кола на света?"

Като си купувах Субаруто моята жена рейгира долу-горе по същия начин:"абе много е ръбеста тая кола" и т.н.
До като правехме пазарлъка с продавача,заваля такъв хубав сняг,че за около час нахвърля към 10-15см.След като вече бях горд собственик на Фори :) трябваше да се пребираме с двете коли към вкъщи.Женами се качи в "грозното"Субару,а аз в другата ни кола.Като спряхме пред вкъщи тя слезе с усмивка до ушите :D и вече мнението и за Форко беше друго :good:

Съб Ное 29, 2014 10:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ivan ilarionov написа:
Vmax написа:
"Как можа да купиш най-грозната кола на света?"

Като си купувах Субаруто моята жена рейгира долу-горе по същия начин:"абе много е ръбеста тая кола" и т.н.
До като правехме пазарлъка с продавача,заваля такъв хубав сняг,че за около час нахвърля към 10-15см.След като вече бях горд собственик на Фори :) трябваше да се пребираме с двете коли към вкъщи.Женами се качи в "грозното"Субару,а аз в другата ни кола.Като спряхме пред вкъщи тя слезе с усмивка до ушите :D и вече мнението и за Форко беше друго :good:

За този ефект става дума :D

Съб Ное 29, 2014 11:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега iion, би ли споделил къде е сниман Форестера (на първата снимка)?

Пон Дек 01, 2014 3:03 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Отговори с цитат
Аз като си взех Форестъра, често ме питаха каква е тази баничарка :D
" ела да те повозя"

Пон Дек 01, 2014 8:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А представяш ли си да я качиш на новата си Тесла S
и да ти каже "мноо як Ягуар" :cry: :-~

Пон Дек 01, 2014 9:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Forester 2.0Х '06 бензин/LPG
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Първо да се извиня на дамите дето разбират от коли. А после ще ви разкажа какво се случи преди седмица ROFL ROFL . Стоя си в колата заедно с мой колега на паркинга и изведнъж една жена отваря и сяда на задната седалка. Споглеждаме се после нея и след малко "малееееее ква съм заблудена ама тази е същата като нашета". След като се извини и затвори казах само гледай къде ще се качи. През две коли влезе в черно БМВ а слезе от тъмно сив нисан ROFL ROFL ROFL

Вто Дек 16, 2014 10:06 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
PitM написа:
Колега iion, би ли споделил къде е сниман Форестера (на първата снимка)?

И двете снимки са от язовир Тича. Ако ми остане време по празниците ще кача кадри от там и други места правени с читав фотоапарат.

Вто Дек 16, 2014 10:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Отговори с цитат
iion написа:
Вчера качих едни познати дами привечер да не ходят по тъмното и качвайки се едната попита "Какво е това? Демио ли е?". След първоначалния шок казах, че не, не е, това е Субару Форестър. "Ама то е същото, изглежда така и интериора и седалките...". Да признавам, така е сигурно, не са от най-луксозните коли и са горе-долу набори, и може да са си мешали капите дизайнерите от Субару и Мазда, ма чак пък толкоз... Да ме прощават Маздаджиите, че са им хубави колите ама Демиото прилича повече на Деу Тико.

Вие какво мислите?

Да кажа честно аз малко се позамислих какво беше "Демио"..... Daewoo ли беше..... модификация на някаква кола ли беше........ абе виждал съм го някъде. После като видях снимките ми стана ясно.

Никой не поздрави мацката само я оплюхте! Поздрави я от мен, защото явно знае какво е "Демио" и явно иска да завърже разговор за коли с теб, което е похвално! Не като онази, която слиза от Нисан пък се качва в Москвич, после в Лада, после в Субару и накрая в БМВ и разлика не прави и дели колите само по цветове... хахахах ROFL

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Вто Дек 16, 2014 11:38 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Цитат:
...
Да кажа честно аз малко се позамислих какво беше "Демио"..... Daewoo ли беше..... модификация на някаква кола ли беше........ абе виждал съм го някъде. После като видях снимките ми стана ясно.

Никой не поздрави мацката само я оплюхте! Поздрави я от мен, защото явно знае какво е "Демио" и явно иска да завърже разговор за коли с теб, което е похвално! Не като онази, която слиза от Нисан пък се качва в Москвич, после в Лада, после в Субару и накрая в БМВ и разлика не прави и дели колите само по цветове... хахахах ROFL

Колеги и колежки - прави сте! В първия момент явно е надделяла опростеността на субариста в мен, а съм пропуснал правилният ъгъл за разговор ;) въпреки че в крайна сметка не съвсем, поговорихме съвсем смислено и пълноценно с девойките. Може би заглавието на темата е малко крайно, не оцених в началото... :pardon:

Вто Дек 16, 2014 1:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >