| Автор |
Съобщение |
|
iion
|
Вчера качих едни познати дами привечер да не ходят по тъмното и качвайки се едната попита "Какво е това? Демио ли е?". След първоначалния шок казах, че не, не е, това е Субару Форестър. "Ама то е същото, изглежда така и интериора и седалките...". Да признавам, така е сигурно, не са от най-луксозните коли и са горе-долу набори, и може да са си мешали капите дизайнерите от Субару и Мазда, ма чак пък толкоз... Да ме прощават Маздаджиите, че са им хубави колите ама Демиото прилича повече на Деу Тико. Вие какво мислите? Фори: Прикачени файлове:
fory-front.jpg [ 666.56 KiB | Прегледано 1486 пъти ]
Прикачени файлове:
fory-back.jpg [ 617.03 KiB | Прегледано 1486 пъти ]
Демио: Прикачени файлове:
Mazda-Demio_2.jpg [ 267.79 KiB | Прегледано 1486 пъти ]
Прикачени файлове:
Mazda-Demio_1.jpg [ 213.14 KiB | Прегледано 1486 пъти ]
_________________ Подозирам, че всичко е нарочно...
|
|
|
|
| Пет Ное 28, 2014 11:48 pm |
|
|
|
askeless
|
Където си снимал Фори, Демио-то може да стигне само ако го занесат Какво да ги правиш джапанийците, тачат си правоъгълните форми и не ги бърка аеродинамиката 
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 12:36 am |
|
|
|
1040
|
|
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 12:43 am |
|
|
|
Vmax
|
|
От жена да чакаш да направи разлика между Мазда и Субару, все едно ние да обсъждаме червила
|
|
5
|
|
| Съб Ное 29, 2014 1:03 am |
|
|
|
gerial
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 12:38 pm Постове: 205 Местоположение: София
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87 
|
|
Колега,моля да не слагаш всички дами под един снаменател.повечето субара коитоо виждам по улиците на софия се карат от жени,значи все пак разбираме нещо от коли
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 7:00 am |
|
|
|
vakko
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 5:29 pm Постове: 610 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77 
|
|
Колега,не ги вози тези дами повече и се радвай на Форко.
_________________ Продавам части за Субару-0887501503
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 8:19 am |
|
|
|
iion
|
Не мога да се съглася за червилата, обикновенно дамите или знаят или питат каква кола е, но общо взето с одобрение. Може би затова така реагирам. А може и дамата всъщност да е искала и тя в положитекна посока разговор да проведе, ама нали ми липсва четвърт хромозома и там явно е скрита възможността да разбирам правилно Иначе Форко ми е като вярно куче и му се радвам та и отгоре 
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 9:08 am |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266     
|
|
Сваляла те е и затова е започнала разговор на тема за коли!
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 9:18 am |
|
|
|
Vmax
|
gerial написа: Колега,моля да не слагаш всички дами под един снаменател.повечето субара коитоо виждам по улиците на софия се карат от жени,значи все пак разбираме нещо от коли Колежке, Извинявам се ако съм ви засегнал, но вие разбирате какво карате и го оценявате само след като се качите и покарате. Действително много жени карат вече Субару и то най вероятно защото половинките им са загрижени за сигурността им. Моята е също една от тези, но това не променя факта, че 2007г след покупката на първото ми Субару Импреза 2003г ме посрещна с думите: "Как можа да купиш най-грозната кола на света?" Добре че отидохме на ски една седмица по късно за да прогледне. Сега кара СВХ и даже ми се цупи като поискам да го карам... 
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 10:28 am |
|
|
|
gerial
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 12:38 pm Постове: 205 Местоположение: София
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87 
|
|
Мили колега, не си ме засегнал свикнах вече като видят жена ,особено пък руса да си мислят че нищо не разбираме,което по някой път е доста удобно.когато преди пет години търсех Импреза се опитваха безуспешно да ме разубедят защото знаех точно какво искам ,така беше и с покупката на форестера.Преди много години писах в този форум че Импрезата я сменям само с по ново субару и до ден днешен не съм си променила мнението.Надявам се на някоя среща да мога да дойда за да си поговорим повече по темата.
|
|
15
|
|
| Съб Ное 29, 2014 1:03 pm |
|
|
|
doktormik
Регистриран на: Вто Май 13, 2014 7:55 am Постове: 57 Местоположение: пловдив
Автомобил: AUTBACK 3.0 2007
Телефон: 0899923148
Рейтинг: 25
|
|
Хаха преди години,когато си купих БМВ,майка ми ми каза:олее майка,що си купи такава кола,всички цигани карат такива....когато видя Субаруто:тази пьк как въобще някои си я купува.... след първото ходене обаче в калта до къщата на село:-хммм,колко струва тая кола бе,и ние с баща ти май искаме такава...те така,жена на 70 години...
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 1:31 pm |
|
|
|
ivan ilarionov
Автомобил: Forester 2.0X 125 2003г
Рейтинг: 0
|
Vmax написа: "Как можа да купиш най-грозната кола на света?" Като си купувах Субаруто моята жена рейгира долу-горе по същия начин:"абе много е ръбеста тая кола" и т.н. До като правехме пазарлъка с продавача,заваля такъв хубав сняг,че за около час нахвърля към 10-15см.След като вече бях горд собственик на Фори  трябваше да се пребираме с двете коли към вкъщи.Женами се качи в "грозното"Субару,а аз в другата ни кола.Като спряхме пред вкъщи тя слезе с усмивка до ушите  и вече мнението и за Форко беше друго 
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 10:47 pm |
|
|
|
Vmax
|
ivan ilarionov написа: Vmax написа: "Как можа да купиш най-грозната кола на света?" Като си купувах Субаруто моята жена рейгира долу-горе по същия начин:"абе много е ръбеста тая кола" и т.н. До като правехме пазарлъка с продавача,заваля такъв хубав сняг,че за около час нахвърля към 10-15см.След като вече бях горд собственик на Фори  трябваше да се пребираме с двете коли към вкъщи.Женами се качи в "грозното"Субару,а аз в другата ни кола.Като спряхме пред вкъщи тя слезе с усмивка до ушите  и вече мнението и за Форко беше друго  За този ефект става дума 
|
|
|
|
| Съб Ное 29, 2014 11:52 pm |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|
|
Колега iion, би ли споделил къде е сниман Форестера (на първата снимка)?
|
|
|
|
| Пон Дек 01, 2014 3:03 am |
|
|
|
bubaru
|
Аз като си взех Форестъра, често ме питаха каква е тази баничарка  " ела да те повозя"
|
|
|
|
| Пон Дек 01, 2014 8:58 am |
|
|
|
Greg4o
|
А представяш ли си да я качиш на новата си Тесла S и да ти каже "мноо як Ягуар" 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Дек 01, 2014 9:19 am |
|
|
|
jonhard
Автомобил: Forester 2.0Х '06 бензин/LPG
Рейтинг: 25
|
|
| Вто Дек 16, 2014 10:06 am |
|
|
|
iion
|
PitM написа: Колега iion, би ли споделил къде е сниман Форестера (на първата снимка)? И двете снимки са от язовир Тича. Ако ми остане време по празниците ще кача кадри от там и други места правени с читав фотоапарат.
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2014 10:57 am |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|

iion написа: Вчера качих едни познати дами привечер да не ходят по тъмното и качвайки се едната попита "Какво е това? Демио ли е?". След първоначалния шок казах, че не, не е, това е Субару Форестър. "Ама то е същото, изглежда така и интериора и седалките...". Да признавам, така е сигурно, не са от най-луксозните коли и са горе-долу набори, и може да са си мешали капите дизайнерите от Субару и Мазда, ма чак пък толкоз... Да ме прощават Маздаджиите, че са им хубави колите ама Демиото прилича повече на Деу Тико.
Вие какво мислите?
Да кажа честно аз малко се позамислих какво беше "Демио"..... Daewoo ли беше..... модификация на някаква кола ли беше........ абе виждал съм го някъде. После като видях снимките ми стана ясно. Никой не поздрави мацката само я оплюхте! Поздрави я от мен, защото явно знае какво е "Демио" и явно иска да завърже разговор за коли с теб, което е похвално! Не като онази, която слиза от Нисан пък се качва в Москвич, после в Лада, после в Субару и накрая в БМВ и разлика не прави и дели колите само по цветове... хахахах 
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2014 11:38 am |
|
|
|
iion
|
Цитат: ... Да кажа честно аз малко се позамислих какво беше "Демио"..... Daewoo ли беше..... модификация на някаква кола ли беше........ абе виждал съм го някъде. После като видях снимките ми стана ясно. Никой не поздрави мацката само я оплюхте! Поздрави я от мен, защото явно знае какво е "Демио" и явно иска да завърже разговор за коли с теб, което е похвално! Не като онази, която слиза от Нисан пък се качва в Москвич, после в Лада, после в Субару и накрая в БМВ и разлика не прави и дели колите само по цветове... хахахах  Колеги и колежки - прави сте! В първия момент явно е надделяла опростеността на субариста в мен, а съм пропуснал правилният ъгъл за разговор  въпреки че в крайна сметка не съвсем, поговорихме съвсем смислено и пълноценно с девойките. Може би заглавието на темата е малко крайно, не оцених в началото... 
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2014 1:49 pm |
|
|
|